Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Dziennik Lukarny - komentarze

Lukarna

Recommended Posts

• Odpowiedzi 17,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Lukarna

5212

• agalind

2245

• Ardea

1544

• pumpaluna

1322

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

cześć Dziewczyny, wpadam zdyszana powiedzieć dzień dobry:)

zaraz lecę dalej, przesyłam Wam uściski i podziękowania za dobre słowo i pozytywne fluidy, jakie mi wysyłałyście - u mnie na razie sytuacja patowa, nic sie nie zmieniło, limbo...

a poza tym upały mega niemiłosierna, od dwóch tygodni ani kropelka nie spadła a temp ponad 30 albo 28...horror istny, dobrze że troche zawsze u nas wieje, bo żyć by się nie dało. a woda w bałtyku lodowata, co nie przeszkadza juniorowi moczyć się i pływać...niewielu twardzieli jak on, ino turysty ze ślunska co to już najechali i grzech się nie kąpać, nie? ;););)

btw lubię ślunsk bardzo:)

pozdrawiam Was Kochane, dziekując za wsparcie raz jeszcze

miłego dnia:bye::bye::bye:

Amglad no witam Cię:hug:niby dzisiaj ma u Was padać a reszte już wiesz;)

Nita, jakie fotki??:D

Pumpa ja na badania krwi teraz co tydzień. I spadły mi wyniki do wartości na początku kuracji czyli cały miesiąc brania prochów na nic:/ W piatek jadę do speca od żył i tych innych - zobaczymy co mi powie...

Witam wszystkich na szybciocha;)

Wełna się układa, panowie pracują jak mróweczki;)

Leje jak z cebra, komin znowu cieknie, Marcin ma zapalenie oskrzeli - żyć nie umierać;)

Ale to przejściowe wszytsko więc nie marudzę, o:)

Teraz mama badania robi już raz na kwartał, wcześniej co miesiąc. Na bieżąco konsultuje to z naczyniowcem tu na miejscu a u prof. już dawno nie była (ponad rok jakoś) bo normalnie się zakwalifikowała do insytutu państwowo. facet nazywa się Windyga i jest całym szefem kliniki w insyttucie hematologii na gandhi; aha moją mamę skierował do instytutu na wizytę państwową żeby zrobili jej m.in. badania genetyczne bo u niej nie było podłoża typu terapia hormonalna i inne.

No widzisz bo ja na razie tylko u rodzinnego jestem, on mi ustawia lek i kieruje na badania. Zobaczymy co pan profesor w pt powie. Muszę jeszcze z Malka pogadać o co mam pytać dokładnie bo mi juz dawno podpowiadała że mogę mieć inną chorobę nie tylko zakrzepicę.

Ale stelaży i płyt na poddaszu? Bo jak tak to gadałam - właśnie będą to robić jak skończą wełnę;)

Tzn są umówieni na całość: wełna, płyty itd.

Jeżeli poddasze wyjdzie tak dobrze jak zapewnia kierbud to będą nam również montować parapety, zrobią poprawki małe tu i ówdzie i będą gładzić:)

Aaa mówili dzisiaj że nie skończą do piatku na bank. Jak dzisiaj tam byłam rano to mieli wełnę na gotowo w 2 sypialniach. W dwóch kolejnych kończyli stelaże (częściowo juz mają wełne połozoną) i montowali schody strychowe.