Rocia 23.06.2013 08:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2013 Tak Was czytam i tylko zerkam przez okno kiedy u nas zacznie padać? Ja nie chcę W ogóle jakiś nieudany ten łikend Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiak 23.06.2013 08:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2013 u nas z rana tak przed 8 lało krótko, a teraz tylko zachmurzone niebo jest... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 23.06.2013 08:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2013 a ja czekam na deszcz jak na zbawienie, i to taki ulewny kilkugodzinny najlepiej. Nie padało już prawie 2tygodnie i te wszystkie chulerniki alergiczne w powietrzu wiszą a ja z gębą spuchniętą siedzę nosa z domu nie wyściubiając. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rocia 23.06.2013 15:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2013 U nas się wypogodziło i nawet 3 dychy A ja Cię Pumpa kojarzyłam, żeś krajanka Asi... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nita83 24.06.2013 05:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2013 u nas weekend mega upalny, popadało troszkę dopiero po 19 w niedzielę Luka, czekam na fotki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amglad1 24.06.2013 05:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2013 cześć Dziewczyny, wpadam zdyszana powiedzieć dzień dobry:) zaraz lecę dalej, przesyłam Wam uściski i podziękowania za dobre słowo i pozytywne fluidy, jakie mi wysyłałyście - u mnie na razie sytuacja patowa, nic sie nie zmieniło, limbo... a poza tym upały mega niemiłosierna, od dwóch tygodni ani kropelka nie spadła a temp ponad 30 albo 28...horror istny, dobrze że troche zawsze u nas wieje, bo żyć by się nie dało. a woda w bałtyku lodowata, co nie przeszkadza juniorowi moczyć się i pływać...niewielu twardzieli jak on, ino turysty ze ślunska co to już najechali i grzech się nie kąpać, nie? ;) btw lubię ślunsk bardzo:) pozdrawiam Was Kochane, dziekując za wsparcie raz jeszcze miłego dnia:bye::bye: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 24.06.2013 08:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2013 te, Luka, a Ty nie miałaś być ostatnio na badaniach przypadkiem? jak tam wyniki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 25.06.2013 08:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2013 Amglad no witam Cię:hug:niby dzisiaj ma u Was padać a reszte już wiesz;) Nita, jakie fotki?? Pumpa ja na badania krwi teraz co tydzień. I spadły mi wyniki do wartości na początku kuracji czyli cały miesiąc brania prochów na nic:/ W piatek jadę do speca od żył i tych innych - zobaczymy co mi powie... Witam wszystkich na szybciocha;) Wełna się układa, panowie pracują jak mróweczki;) Leje jak z cebra, komin znowu cieknie, Marcin ma zapalenie oskrzeli - żyć nie umierać Ale to przejściowe wszytsko więc nie marudzę, o:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 25.06.2013 08:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2013 My z mamą z zakrzepicą jeździmy do profesora do Wawy, ładnie ją wyprowadził na prostą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 25.06.2013 08:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2013 A jak czesto jeżdzicie? On jej całe leczeniu ustawia i kontroluje? Jak czesto musi badać krew? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 25.06.2013 08:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2013 Teraz mama badania robi już raz na kwartał, wcześniej co miesiąc. Na bieżąco konsultuje to z naczyniowcem tu na miejscu a u prof. już dawno nie była (ponad rok jakoś) bo normalnie się zakwalifikowała do insytutu państwowo. facet nazywa się Windyga i jest całym szefem kliniki w insyttucie hematologii na gandhi; aha moją mamę skierował do instytutu na wizytę państwową żeby zrobili jej m.in. badania genetyczne bo u niej nie było podłoża typu terapia hormonalna i inne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 25.06.2013 08:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2013 No widzisz bo ja na razie tylko u rodzinnego jestem, on mi ustawia lek i kieruje na badania. Zobaczymy co pan profesor w pt powie. Muszę jeszcze z Malka pogadać o co mam pytać dokładnie bo mi juz dawno podpowiadała że mogę mieć inną chorobę nie tylko zakrzepicę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 25.06.2013 10:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2013 oby prof miał głowę na karku odpowiednio wiedzą obciążoną, a nie tylko otwartą kieszonkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 25.06.2013 10:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2013 Cześć i czólkiem ja tam twierdzę,że Ty wcale nie masz zakrzepicy Przy doplerze coś by wyszło,a skoro nie wyszło, to malka ma rację Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 25.06.2013 10:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2013 To niech mi jeszcze Malka przypomni co mogę mieć bo zakrzepicy to może i nie ale sklerozę na bank;) No będziesz wieczorem na skypie, co? ps. no tak mamrotał coś pod nosem profesorek jak mnie badał alem do końca nie zrozumiała;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 25.06.2013 11:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2013 a tak tu mam przypomnieć?? Wieczorkiem to która ? postaram się być A profesorek mamrotał,że ma dwie kieszenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 25.06.2013 11:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2013 A tu może nie bo co się będę tak uzewnętrzniać, nie?Łapać Cię będę w takim razie. Nie, ino stówka na poczatek;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 25.06.2013 15:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2013 Luka a zmieniając temat, gadałaś z panami ile by zrobienie stelaży i płyt kosztowało?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 25.06.2013 16:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2013 Ale stelaży i płyt na poddaszu? Bo jak tak to gadałam - właśnie będą to robić jak skończą wełnę Tzn są umówieni na całość: wełna, płyty itd. Jeżeli poddasze wyjdzie tak dobrze jak zapewnia kierbud to będą nam również montować parapety, zrobią poprawki małe tu i ówdzie i będą gładzić Aaa mówili dzisiaj że nie skończą do piatku na bank. Jak dzisiaj tam byłam rano to mieli wełnę na gotowo w 2 sypialniach. W dwóch kolejnych kończyli stelaże (częściowo juz mają wełne połozoną) i montowali schody strychowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 25.06.2013 16:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2013 a po ile w końcu robią 'na gotowo'? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts