Lukarna 26.06.2013 05:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2013 Robią za 40. Za duzo kurka to nie zarobią bo w 2 tyg się nie zmieszczą... Ciągle pada;) Kierownik wieczorem był, wyciągnął dekarza sprzed TV i ustalili ze 1. Gdzieś leci woda;) 2. W czwartek poprawiał będzie ( jak przestanie padać) Pan Paweł poddaszowiec też dostał mała reprymendę, gdzieś tam czegoś nie dopchnął - nie wnikam;) Wczorajsze zakupy uważam za prawie udane. Kupiliśmy 25 m rury izolowanej, trójnik i 2 anemostaty. Zapomnieliśmy o listewkach do schodów strychowych tak byliśmy rurami przejęci;) No i tyle niusów, witam Państwa herbatą z cytryną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nita83 26.06.2013 06:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2013 a zdjęcia wełny będą? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
msdracula 26.06.2013 07:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2013 O to widzę sztafeta nabrała tempa dawaj tą wełnę Pani Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 26.06.2013 07:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2013 Zakupy jak talala. Pewnie nie widziałaś, ze kupowanie jakiejs rury daje tyle radości co zakup nowych butów, co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 26.06.2013 09:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2013 Luka no ale cenowo to jeszcze ok, przynajmniej patrząc na ceny w moim regionie Fajnie, że kolejna rura kupiona. To jaką wersję kominka przyjęliście? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 26.06.2013 10:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2013 a zdjęcia wełny będą? O to widzę sztafeta nabrała tempa dawaj tą wełnę Pani Będą zdjęcia będą, dzisiaj tam po południu pojade i cyknę Wczoraj robiłam ale dzis na pewno będą bardziej aktualne:) Zakupy jak talala. Pewnie nie widziałaś, ze kupowanie jakiejs rury daje tyle radości co zakup nowych butów, co? No, a kupowanie rzeczy budowlanych przez dwóch laików to zupełnie odjazdowa zabawa:):) Luka no ale cenowo to jeszcze ok, przynajmniej patrząc na ceny w moim regionie Fajnie, że kolejna rura kupiona. To jaką wersję kominka przyjęliście? Pumpa ale Ty też miałas jakoś super tanio, nie? Kojarzy mi się 35?? Kominek z DGP, z turbiną, nadmuch do wszystkich pokoi na górze, KW jeszcze nieznane;) Cieknie jeszcze w dwóch miejscach dodatkowo:confused: Oby na tym się skończyło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 26.06.2013 11:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2013 Lepiej powiedz czy będzie jedna przednia szyba czy mój niedościgniony ideał i szkło łamane jak u Agalind Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 26.06.2013 11:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2013 Jedna przednia. Blisko TV będzie i się boję, ze się nagrzewał bedzie. Taka jest oficjalna wersja, nieoficjalna jest taka że dostałam veto od Ministra jak mu zaczęłam gadać o cenach wkładów.ps. ale tak na serio to tam faktycznie by się nagrzewało - a kominek Agi - rewelka i dla mnie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 26.06.2013 11:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2013 Gdyby nie to, ze taki kominek chcielismy od poczatku i wszystko pod niego bylo projektowane i robione to tez peewnie byloby veto;) Bo ceny sprawdzilam juz po fakcie;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 26.06.2013 11:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2013 Aga ja unikałam patrzenia na ceny jak długo mogłam;)Ale w końcu nadszedł ten dzień, że zapytał i mętne tłumaczenie go nie przekonało...I jeszcze jak ma doradców za uszami: kominek?? w każdym markiecie kupisz za parę stówek i będzie grzał jak każdy inny... Przymierzam się do " kratek" tak na serio, muszę tylko ustalić jakie KW i bede wybierac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 26.06.2013 11:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2013 Też slyszalam, ze za tysiaka to wypasiony kominek w casto dostanę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 26.06.2013 11:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2013 A na kratkach włąsnie za tysiąc z kawałkiem coś już można znaleźć. Do 3 tys to już w ogóle. Nie będę załamywać rąk bo nie ma o co:) A w nowym domu, na starość sobie kupię taki kominek jak sobie wymarzyłam:D Prawda?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 26.06.2013 11:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2013 Nie, no pewnie:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nita83 26.06.2013 11:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2013 haa no pewnie Luka, wszystkie sobie na starość wymienimy wyposażenie na takie jakie chciałyśmy od początku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 26.06.2013 12:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2013 Mamy w domku letniskowym kominek z kratek, nawet przy okazji niedawnego remontu wpadły mi w ręce różne instrukcje to pamiętam, że nazywa się Amelia i ma 25kw, na pewno nie był drogi, służy do ogrzewania całego domku, bo to jedyne źródło ciepła. Ma kilka ładnych lat, nawet niespecjalnie o niego dbamy, a sprawdza się idealnie. Polecam kratki:yes: U mnie też tv blisko przeszklonej kozy i jest obawa, że spłynie ze ściany:eek: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 26.06.2013 12:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2013 Ja za trochę ponad tysiąc w kratkach kupiłam. Mąż stwierdził, że skoro rekreacyjnie to nie ma co kasy wydawać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 26.06.2013 12:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2013 haa no pewnie Luka, wszystkie sobie na starość wymienimy wyposażenie na takie jakie chciałyśmy od początku Nita, źle mnie zrozumiałaś Ja na starość chcę dom wymienić:D:D Mamy w domku letniskowym kominek z kratek, nawet przy okazji niedawnego remontu wpadły mi w ręce różne instrukcje to pamiętam, że nazywa się Amelia i ma 25kw, na pewno nie był drogi, służy do ogrzewania całego domku, bo to jedyne źródło ciepła. Ma kilka ładnych lat, nawet niespecjalnie o niego dbamy, a sprawdza się idealnie. Polecam kratki:yes: U mnie też tv blisko przeszklonej kozy i jest obawa, że spłynie ze ściany:eek: I takich opinii mi trzeba:) Oczywiście nie tych o TV:D Ja za trochę ponad tysiąc w kratkach kupiłam. Mąż stwierdził, że skoro rekreacyjnie to nie ma co kasy wydawać No mój też jest tego zdania ale u niego zawsze tylko ta druga część : "nie ma co kasy wydawać";) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 26.06.2013 12:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2013 Luka tylko wiesz u nas wersja podstawowa bo tylko do popatrzenia jest i zrobienia nastroju. U was ma jeszcze ciepła na górze dostarczyć więc może ten argument przekona Ministra? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 26.06.2013 12:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2013 Tak, będe nad tym pracować Najwazniejsze żeby odpowiednie KW miał żeby tą górę ogrzać w razie W. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 26.06.2013 12:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2013 Pumpa, miałyśmy takie samo założenie, co do funkcji kominka:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts