malka 26.06.2013 12:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2013 Ja za trochę ponad tysiąc w kratkach kupiłam. Mąż stwierdził, że skoro rekreacyjnie to nie ma co kasy wydawać U mnie też rekreacyjny kominek ma być A muszą znaleść kompromis między otwartym paleniskiem i panoramicznym kominkiem Tak, będe nad tym pracować Najwazniejsze żeby odpowiednie KW miał żeby tą górę ogrzać w razie W. A opowiesz nam jak pracowałaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 26.06.2013 12:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2013 Musisz mnie najpierw upić Chodziło mi o urabianie rozmową wbrew pozorom;) tzw ciosanie kołków w głowie:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorkaS 26.06.2013 12:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2013 haa no pewnie Luka, wszystkie sobie na starość wymienimy wyposażenie na takie jakie chciałyśmy od początku To o zębach ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 26.06.2013 12:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2013 To o zębach ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 26.06.2013 13:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2013 To o zębach ? i panewkach biodrowych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 26.06.2013 13:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2013 :lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 26.06.2013 14:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2013 i jeszcze jakieś zwoje mózgowe, żeby skleroza nie zżarła do reszty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 26.06.2013 16:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2013 Wy to ale wymagające jesteście:D Nie chciało mi sie jechać na budowę, wysłałam P z aparatem. Może gdyby tam nikogo nie było to poleciałabym na skrzydłach a tak - nie miałam dziś weny na dyskusje bez sensu:/ Może mnie któras kopnie w 4 litery to bym chociaz jakieś pranie wstawiła, co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 26.06.2013 16:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2013 i jeszcze jakieś zwoje mózgowe, żeby skleroza nie zżarła do reszty A da się ??? bo mam kilku kandydatów Wy to ale wymagające jesteście:D Nie chciało mi sie jechać na budowę, wysłałam P z aparatem. Może gdyby tam nikogo nie było to poleciałabym na skrzydłach a tak - nie miałam dziś weny na dyskusje bez sensu:/ Może mnie któras kopnie w 4 litery to bym chociaz jakieś pranie wstawiła, co? Ja nie robię prania - jak je powieszę w łazience, to będzie tydzień gnić, a na balkonie nie wyschnie bo zimno i mży, Niezła wymówka Zjadłam pół kilo czereśni, cztery ogórki małosolne, miseczkę truskawek i krem pieczarkowy z łazankami - zaraz się porzy:sick: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 26.06.2013 16:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2013 A u mnie czereśnie po 15zł więc nie kupuję chociaż mam na nie mega smaka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rocia 26.06.2013 16:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2013 A ja nie jem czereśni, bo nie lubię farszu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 26.06.2013 16:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2013 Malka Ty okrutnico jedna!! Tak bym sobie czereśni zjadła:bash: Mam tyyyyyle na budowie - jem dopóki nie sprawdzę czy robaki są Jak zobacze robaka to przestaję jeść - na razie najadłam się raz bo tak okrutnie pada cały czas buuu Pumpa wsiadaj na rower i przyjeżdżaj - 2 a nawet 3 drzewa do oberwania są ps. nie wstawiłam prania, nie warto;) może jutro... ja suszę w hmm salonie;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 26.06.2013 17:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2013 A u mnie czereśnie po 15zł więc nie kupuję chociaż mam na nie mega smaka rety a u mnie najtansze sa po 40zl .... ale kupuje dzieciaczkom i mojemu M... jedna sprobowalam (jakims cudem) i powiem ze sa pyszne... i zero robali Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 26.06.2013 17:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2013 a kto to sprawdza czy sa robale ? niewiedza czasem najlepsza a białko zdrowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 26.06.2013 17:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2013 JA moje dzieci maja za duzo bialka, wiec zerkam co im daje...szczegolnie mlodszej, co by to sie nie zadlawila czeresniowa pestka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 26.06.2013 17:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2013 a kto to sprawdza czy sa robale ? Ja też sprawdzam, śliwki, maliny i czereśnie to jeszcze nic - ja nawet sprawdzam wiśnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 26.06.2013 17:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2013 W sumie masz rację - nie zaglądać Tylko udaje mi się to do jakiegoś czasu tylko:D a jak już zajrzę to nie zjem więcej:) i muszę czekać do następnego roku żeby zaczynać od nowa:) W tym roku mam nowa taktykę - jem z drzew które rosną przy drodze a nie z tego robaczywego na mojej działce:D Właśnie przed chwilą odwiedziłam ulice mojej mamy i siostry - google maps to fantastyczny wynalazek:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 26.06.2013 17:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2013 Ja też sprawdzam, śliwki, maliny i czereśnie to jeszcze nic - ja nawet sprawdzam wiśnie Noo ale w śliwkach to takie obrzydliwe te robale sa - tez sprawdzam:) Ale w wisniach to by mi do głowy nie przyszło:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 26.06.2013 18:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2013 Śliwki i wiśnie dryluję, więc nie ma opcji nie zajrzeć. Ale czereśnie nie - kupuję te jasne , tam raczej robali się nie uświadczy (tak sobie tłumaczę) A google maps to czad, lubię sobie pochodzić pod swoim domem Ostatnie fotki mam z maja 2012, ale co tam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 26.06.2013 18:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2013 No te co oglądałam to też z maja 2012:) Piszę do mojej mamy eskę: czy Twój pomarańczowy jest? ma czarne barierki i kwiaty na balkonie?? A ona :jawdrop: skąd wiesz?? To ja jej: a kawałek dalej jest sklep z motocyklami?? Ona: tak, a obok park, tam chodzę z psem SKĄD TY TO WIESZ?? :stirthepot: czary pani czary:D ps. U Wiki chłopak jest. Przychodzi do mnie Marcin i mówi: - coś ci powiem, coś widziałem - co Marcin? - oni się ciałowali:jawdrop: - no i co teraz ( głupio zapytalam bo nie wiedziałam co powiedzieć ) - no jak to cio? telaś bedzie miłość!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts