Esiak 01.07.2013 08:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2013 a te dziurki w tych płytach GK tak zostaną...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 01.07.2013 08:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2013 Agalind, gdyby się jej nie zachciało to przecież by nie miała takiego nicka także dobrze wyszło :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 01.07.2013 08:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2013 a te dziurki w tych płytach GK tak zostaną...? no i przyszedł "cze[ociel" ; nie stresuj Luki przecież potem się to zaszpachlowuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 01.07.2013 08:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2013 Agalind, gdyby się jej nie zachciało to przecież by nie miała takiego nicka także dobrze wyszło :D No ma się rozumieć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 01.07.2013 08:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2013 nie narzekaj, dobrze jest Kurcze jakoś plany oglądając i wcześniejsze zdjęcia nie wiedziałam, że tyle tych skosówi uskoków u Ciebie będzie No trochę jest, w kazdym pokoju. U nas gorzej, u dziewczyn wygląda to lepiej, chociaz w sumie przez garderobę Wera ma zupełnie dziwnie, ale cóż Boski Paweł się uwija nieźle;) No ba;) Zachciało jej się lukarn to ma;) No, jakbym nie miała lukarn to byłyby po prostu skosy na całą ścianę i okna dachowe... lukarny dają mi troche więcej normalnej wysokości w pokojach ale za to uskoki sa... No i pewnie Luka bym sie nie zwała:D a te dziurki w tych płytach GK tak zostaną...? Ty podpuszczaczu jeden:P są chyba 2 pomieszczenia zaszpachlowane juz więc wiem że nie bedzie;) no i przyszedł "cze[ociel" ; nie stresuj Luki przecież potem się to zaszpachlowuje Coś Ty tym razem się nie dałam:) Marcin jak pokazałam mu zdjęcia to powiedział: to maś domek sie jus plawie wybudował?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 01.07.2013 11:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2013 Kocham Marcina Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 01.07.2013 11:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2013 Teraz dla mnie gotuje "Mamusiu musiś lezieć" Przed chwilą dostałam zupę jajkowo-marchewkową a teraz zaproponował mi "mangalitę*" - ciekawe czy do jedzenia czy może do picia?? I śpiewa "lobie mamie mangelitę, lobie mamie mangelitę" *chyba margaritę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 01.07.2013 11:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2013 No, chłopak wie czego matce potrzeba:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 01.07.2013 11:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2013 Kocham go Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 01.07.2013 11:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2013 Żeby Ci margaryny nie zapodał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 01.07.2013 12:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2013 Kurcze w Casto jest fajna szafka wisząca biała z umywalką za 356zł I teraz nie wiem bo nie pamiętam: czy mam się martwić że jej nie kupię czy olać bo ustaliłam kiedyś że do ściany działowej nie moge takiej dużej szafki wieszać?? Pamieta ktoś?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 01.07.2013 12:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2013 a dlaczego nie mozesz? U mnie w dolnej lazience wisi szafka 140cm a wlasciwie blat z jedną szufladą. Przymocowany na jkieś kotfy czy coś takiego. Umywalka nablatowa waży sobie trochę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 01.07.2013 12:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2013 (edytowane) Trochę coś mi świta: nie mogę na kominie bo nie byłoby jak jej umocować dobrze. A do dolnej mogę bo tam ściana łazienki graniczy z pokojem - moznaby te śruby czy coś dać na wylot... Czyli teoretycznie jeżeli wymiar mi pasuje ( a nie wiem czy pasuje) to mogłabym po nia pojechać i zakupić. Tylko że to takie nieodwracalne... edit: jednak przemyślałam 60 za duża jest, tam mam jakies 170cm miejsca na stelaż i umywalkę, przy 60 bedzie ciasnawo... najchętnie wskoczyłabym do auta i pognała na budowę przymierzyć coś ale...:/ Edytowane 1 Lipca 2013 przez Lukarna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 01.07.2013 12:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2013 Luka u mnie wlasnie na wylot zamontowali, tzn. sruby "schowali" w scianie. Łaizenka sąsiaduje z pokojem. Na kominie ten numer się nie uda:no: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 01.07.2013 12:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2013 A może lepiej zrobić u stolarza pod wymiar i cały komplet wtedy wziąć krojony na miarę? Pewnie wiele więcej nie będzie kosztowało, a będzie porządne A właśnie, a propos stolarza, kiedy idziesz zamawiać kuchnię i drzwi wewn?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 01.07.2013 13:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2013 Nie tej nie wezmę bo mi nie pasi... A kuchnię to termin zamówiony mam tylko jeszcze wygląda nie klepnięty;) Drzwi to zupełnie nie mam pojecia ale na drzwi to czas jeszcze;)Szybciej musiałabym schody pewnie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cronin 01.07.2013 13:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2013 Luka w casto można zawsze oddać ale skoro już wiesz że nie pasuje ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rocia 01.07.2013 15:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2013 Asia, a Ty na wakacjach czy chorobowym? Co Ci się nie podoba w tych zdjęciach? Są OK Nie uwierzycie, właśnie dostałam takiego sms: " Karty Tarota wskazują blokadę sfery finansów..." Mam się zacząć martwić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rocia 01.07.2013 16:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2013 Oj, już doczytałam czemu masz wolne Jesteś już w domku, skoro synuś raczy Cię obiadkiem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 01.07.2013 16:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2013 Nie dość, że mało pomyślny ten sms to jeszcze ciekawe ile Ci przyjdzie za niego zapłacić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts