Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Dziennik Lukarny - komentarze

Lukarna

Recommended Posts

• Odpowiedzi 17,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Lukarna

5212

• agalind

2245

• Ardea

1544

• pumpaluna

1322

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

nie narzekaj, dobrze jest

Kurcze jakoś plany oglądając i wcześniejsze zdjęcia nie wiedziałam, że tyle tych skosówi uskoków u Ciebie będzie

No trochę jest, w kazdym pokoju. U nas gorzej, u dziewczyn wygląda to lepiej, chociaz w sumie przez garderobę Wera ma zupełnie dziwnie, ale cóż;)

Boski Paweł się uwija nieźle;)

No ba;)

Zachciało jej się lukarn to ma;)

No, jakbym nie miała lukarn to byłyby po prostu skosy na całą ścianę i okna dachowe... lukarny dają mi troche więcej normalnej wysokości w pokojach ale za to uskoki sa... No i pewnie Luka bym sie nie zwała:D

a te dziurki w tych płytach GK tak zostaną...? ;)

Ty podpuszczaczu jeden:P są chyba 2 pomieszczenia zaszpachlowane juz więc wiem że nie bedzie;)

no i przyszedł "cze[ociel" ; nie stresuj Luki przecież potem się to zaszpachlowuje

Coś Ty tym razem się nie dałam:):)

Marcin jak pokazałam mu zdjęcia to powiedział: to maś domek sie jus plawie wybudował??:)

:D

Teraz dla mnie gotuje "Mamusiu musiś lezieć"

Przed chwilą dostałam zupę jajkowo-marchewkową a teraz zaproponował mi "mangalitę*" - ciekawe czy do jedzenia czy może do picia??:D

I śpiewa "lobie mamie mangelitę, lobie mamie mangelitę"

*chyba margaritę:D

Trochę coś mi świta: nie mogę na kominie bo nie byłoby jak jej umocować dobrze. A do dolnej mogę bo tam ściana łazienki graniczy z pokojem - moznaby te śruby czy coś dać na wylot...

Czyli teoretycznie jeżeli wymiar mi pasuje ( a nie wiem czy pasuje) to mogłabym po nia pojechać i zakupić.

Tylko że to takie nieodwracalne...;)

edit: jednak przemyślałam 60 za duża jest, tam mam jakies 170cm miejsca na stelaż i umywalkę, przy 60 bedzie ciasnawo... najchętnie wskoczyłabym do auta i pognała na budowę przymierzyć coś ale...:/

Edytowane przez Lukarna