Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Dziennik Lukarny - komentarze

Lukarna

Recommended Posts

• Odpowiedzi 17,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Lukarna

5212

• agalind

2245

• Ardea

1544

• pumpaluna

1322

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Nie dość, że mało pomyślny ten sms to jeszcze ciekawe ile Ci przyjdzie za niego zapłacić :sick:

dobrze powiedziane/napisane..

mam nadzieje, ze nie bedzie zle...

a propos smsow.. ja mam od lat karte z ery.. hmm teraz jakiegos tmobile... i ostatnio dostalam smsa ze zostala pobrana nalezna oplata za jakas usluge, ktora aktywowalam... cholera jaka usluge? skoro ja przebywam w NO, nie korzystam z tego tel... lezy sobie on spokojnie..czasami wysle smska..ale zadnych uslug nie uruchamialam..

bede w PL, to ide do tego tmobile i rezygnuje z ich sieci :p

To już tak szybko się Cię pozbywają?... dla Ciebie chyba lepiej :)

Tak to jest jak się jest rozkojarzonym, a pisze się na kilku wątkach :bash: Pumpa nie zajarzyłam, że to było do mnie o tym sms-ie... byłam pewna, że do Luki o szpitalu :oops:

Co do zapłaty, to dopiero odpowiedź na niego byłaby kosztowna... To ta sama sieć co Twoja Mmeliska, próbują różnych sposobów, a to wróżka, a to najlepsze kawały...

My mamy w t-mobilu 4 telefony na abonament i nic takiego nie przychodzi, wystarczyło raz na początku wysłać info że się nie chce takich smsów lub zgłosić to w salonie (nie wiem czy na stronie przypadkiem nie można); mamy święty spokój a z sieci i usług jesteśmy b.zadowoleni w porównaniu z przygodą z orange i plus

Luka, aż dziw że Cię tak szybko wypuścili. Czyżby NFZ zwracało kasą teraz za mniej niż 3 doby?

Bo oni pewnie policzyli tak:

27.06 - trafiłam na oddział około 23;)

28.06 - cały

29.06 - wyszłam o 9 rano

Są trzy? doby nie ale dni kalendarzowe tak... przy czym 27 przecież normalnie w pracy byłam a oni mi wpisali L4 ale juz nie mam mocy tam jechac i wyjaśniac.

Owszem, ale wciąz leży w pudle, nierozpakowana.

O szkoda, chciałam zapytać o umywalke:)

Taa cyrk na kółkach:)

Próbuje psychicznie nastawić się na zakup różnych rzeczy i nijak mi nie wychodzi:) Cały czas wydaje mi się że to jeszcze nie ten etap:)

Muszę w tym tyg wybrać parapety i złapać hydraulika, a dobrze by było żeby i pana Kominka.

Taki wstępny plan jest;)

Na razie nie mogę za duzo chodzić więc wszystko zdalnie.

Luka, no przecież parapety już były przegłosowane.

ja już nic nie kupuję dopóki nie będzie wylewek :no:

chociaż może jakieś malutkie drobiazgi w tajemnicy przed M ;), tak myślę nieśmiało o tych pstryczkach bo potem to kasy nie będzie

Słowa nie pisnę;)

Tak Aga ale P wyraził chęć obejrzenia "jeszcze czegoś":sick:

No nic wejdę jeszcze w jedno miejsce lub dwa;)

Cronin, juz Ci mówiłam że fajne te pstrykotka nie?

A w ogóle to się zastanawiam jakie płytki podłogowe będą pasowały do tych castoramowych jasno-szarych cegiełek... Cronin Ty kupujesz cementyty do tego? Czy co? Czy zrezygnowałaś z nich?

Tak Aga ale P wyraził chęć obejrzenia "jeszcze czegoś":sick:

No nic wejdę jeszcze w jedno miejsce lub dwa;)

To powiedz mu, że jak widać na załączonym obrazku za bardzo chodzić nigdzie nie możesz;) Zresztą na parapety zwróci uwagę tylko raz. Zaraz po zamontowaniu;)