Lukarna 01.07.2013 16:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2013 Cronin Ty nabyłas droga kupna szafkę w Casto, prawda? Rocia, tak w domu od soboty, w sumie na oddziale byłam 34 więc luz;) nawet się nie zdążyłam wynudzić ani wyspać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rocia 01.07.2013 16:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2013 34? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 01.07.2013 16:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2013 34 godziny:D:D:D Cześć Pumpa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 01.07.2013 16:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2013 Nie dość, że mało pomyślny ten sms to jeszcze ciekawe ile Ci przyjdzie za niego zapłacić dobrze powiedziane/napisane.. mam nadzieje, ze nie bedzie zle... a propos smsow.. ja mam od lat karte z ery.. hmm teraz jakiegos tmobile... i ostatnio dostalam smsa ze zostala pobrana nalezna oplata za jakas usluge, ktora aktywowalam... cholera jaka usluge? skoro ja przebywam w NO, nie korzystam z tego tel... lezy sobie on spokojnie..czasami wysle smska..ale zadnych uslug nie uruchamialam.. bede w PL, to ide do tego tmobile i rezygnuje z ich sieci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 01.07.2013 17:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2013 Luka, aż dziw że Cię tak szybko wypuścili. Czyżby NFZ zwracało kasą teraz za mniej niż 3 doby? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rocia 01.07.2013 18:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2013 To już tak szybko się Cię pozbywają?... dla Ciebie chyba lepiej Tak to jest jak się jest rozkojarzonym, a pisze się na kilku wątkach Pumpa nie zajarzyłam, że to było do mnie o tym sms-ie... byłam pewna, że do Luki o szpitalu Co do zapłaty, to dopiero odpowiedź na niego byłaby kosztowna... To ta sama sieć co Twoja Mmeliska, próbują różnych sposobów, a to wróżka, a to najlepsze kawały... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 01.07.2013 18:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2013 My mamy w t-mobilu 4 telefony na abonament i nic takiego nie przychodzi, wystarczyło raz na początku wysłać info że się nie chce takich smsów lub zgłosić to w salonie (nie wiem czy na stronie przypadkiem nie można); mamy święty spokój a z sieci i usług jesteśmy b.zadowoleni w porównaniu z przygodą z orange i plus Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cronin 01.07.2013 19:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2013 Cronin Ty nabyłas droga kupna szafkę w Casto, prawda? Owszem, ale wciąz leży w pudle, nierozpakowana. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 01.07.2013 20:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2013 Luka, aż dziw że Cię tak szybko wypuścili. Czyżby NFZ zwracało kasą teraz za mniej niż 3 doby? Bo oni pewnie policzyli tak: 27.06 - trafiłam na oddział około 23;) 28.06 - cały 29.06 - wyszłam o 9 rano Są trzy? doby nie ale dni kalendarzowe tak... przy czym 27 przecież normalnie w pracy byłam a oni mi wpisali L4 ale juz nie mam mocy tam jechac i wyjaśniac. Owszem, ale wciąz leży w pudle, nierozpakowana. O szkoda, chciałam zapytać o umywalke:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cronin 01.07.2013 20:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2013 nawet nie wiem gdzie jest bo to 2 oddzielne pudła, jedno z szafką drugie z umywalką, jedno zawadza mi na piętrze ale drugie... nie mam pojęcia będzie śmiesznie jak zaczniemy wykańczać łazienkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 02.07.2013 06:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2013 Taa cyrk na kółkach:)Próbuje psychicznie nastawić się na zakup różnych rzeczy i nijak mi nie wychodzi:) Cały czas wydaje mi się że to jeszcze nie ten etap:) Muszę w tym tyg wybrać parapety i złapać hydraulika, a dobrze by było żeby i pana Kominka.Taki wstępny plan jest;)Na razie nie mogę za duzo chodzić więc wszystko zdalnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cronin 02.07.2013 07:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2013 ja już nic nie kupuję dopóki nie będzie wylewek chociaż może jakieś malutkie drobiazgi w tajemnicy przed M , tak myślę nieśmiało o tych pstryczkach bo potem to kasy nie będzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 02.07.2013 07:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2013 Luka, no przecież parapety już były przegłosowane. ja już nic nie kupuję dopóki nie będzie wylewek chociaż może jakieś malutkie drobiazgi w tajemnicy przed M , tak myślę nieśmiało o tych pstryczkach bo potem to kasy nie będzie Słowa nie pisnę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cronin 02.07.2013 07:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2013 No wiem, u Luki coś napisać to jak kamień w wodę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 02.07.2013 07:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2013 no wiem, u luki coś napisać to jak kamień w wodę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 02.07.2013 07:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2013 Tak Aga ale P wyraził chęć obejrzenia "jeszcze czegoś":sick:No nic wejdę jeszcze w jedno miejsce lub dwa;) Cronin, juz Ci mówiłam że fajne te pstrykotka nie? A w ogóle to się zastanawiam jakie płytki podłogowe będą pasowały do tych castoramowych jasno-szarych cegiełek... Cronin Ty kupujesz cementyty do tego? Czy co? Czy zrezygnowałaś z nich? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 02.07.2013 07:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2013 Tak Aga ale P wyraził chęć obejrzenia "jeszcze czegoś":sick: No nic wejdę jeszcze w jedno miejsce lub dwa;) To powiedz mu, że jak widać na załączonym obrazku za bardzo chodzić nigdzie nie możesz;) Zresztą na parapety zwróci uwagę tylko raz. Zaraz po zamontowaniu;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 02.07.2013 07:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2013 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cronin 02.07.2013 07:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2013 Fajne tylko żeby były tak o połowę tańsze No właśnie najbardziej mi do nich pasują cementyty i to oba kolory. A chcę żeby było na parterze w miarę jednolicie, zwłaszcza wiatrołap, salon i kuchnia, bo są połączone. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 02.07.2013 07:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2013 No u mnie cały dół tam gdzie podłogówka to ma niby być w jednych czyli: wiatrołap, korytarz, kuchnia i łazienka. Muszę zobaczyć czy one nadawałyby się pod prysznic. Widziałas je na żywo, miałaś je w domu nie? Myślisz że by sie nadawały? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts