Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Dziennik Lukarny - komentarze

Lukarna

Recommended Posts

Cementyty mam w domu, zakupione na próbę, gdzieś są u mnie wklejone, ale nie wiem jak one sprawdziłyby się pod prysznicem, czy nie byłyby za śliskie (są satynowe). Wziąwszy pod uwagę, że kąpałabym tam dzieciaki to zaczynam skłaniać się ku mozaice na podłodze, coś jak u Marynaty. Gabrysia potrafi przewrócić się po prostu stojąc, więc boję się śliskiego prysznica.

• Odpowiedzi 17,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Lukarna

5212

• agalind

2245

• Ardea

1544

• pumpaluna

1322

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Luka, cześć, biedactwo, nie cierpię szpitali (chociaż, gdy już tam jestem to się łatwo przyzwyczajam;)) Zdrówka duuuużooo:hug:

Mam luki w śledzeniu dyskusji o płytkach;) napiszę to, co wiem... Pinakolada ma cementyty na podłodze w łazience i nie pamiętam, aby kiedykolwiek na nie narzekała. Ja też je oglądałam na żywo, dość matowe i bardzo ładne, nie sądzę, żeby mogły sprawiać kłopoty:)

Extra, że już się poddasze klaruje:)

u Malki pokazywała, przedtem nie myślałam o mozaice, ale przy Gabi :rolleyes:

No własnie u Malki:) teraz mnie olsniło:)

a czemu ja nic nie wiem o jakiś jasnoszarych castoramowych cegiełkach? proszę o okazanie

Boszz poleciałam do Casto i nie ma:confused:

To były takie cegiełki tylko jasniutko szare po 19,90 buuu

moze tylko ze strony znikneły co?

Luka, cześć, biedactwo, nie cierpię szpitali (chociaż, gdy już tam jestem to się łatwo przyzwyczajam;)) Zdrówka duuuużooo:hug:

Mam luki w śledzeniu dyskusji o płytkach;) napiszę to, co wiem... Pinakolada ma cementyty na podłodze w łazience i nie pamiętam, aby kiedykolwiek na nie narzekała. Ja też je oglądałam na żywo, dość matowe i bardzo ładne, nie sądzę, żeby mogły sprawiać kłopoty:)

Extra, że już się poddasze klaruje:)

Cześć Ardea:)

Powoli zaczyna wyglądać:) ale baaardzo powoli:)

Muszę napisać do Kingi jak z perspektywy czasu jej cementyty sie sprawują, dzięki

ja tylko swoje pięć groszy do dyskusji o umywalkach.

za taką cenę, jak napisałaś, to najczęściej nie są to umywalki porcelanowe, tylko dolomitowe, albo jakieś inne wynalazki. mają swoją zaletę: są bardzo lekkie, ale chyba szybciej się rysują. jak remontowałam łazienkę, to facet w sklepie mi odradzał.

Nawet mi przez myśl nie przeszło że może ich nie być buuu

Chyba muszę w trymiga zadecydowac jak mają być położone, pomierzyć i lecieć kupic o ile jeszcze są:(

Bo jak kupowaliśmy rurę to jeszcze wisiały na wystawie...

Kasia dzięki za info umywalkowe

no szklana odpada, musi być chyba z gresu, trzebaby Marynatę zapytać jaka wzięła, tak na szybko cos takiego znalazłam (w sensie normalnej ceny) tyle że to beż http://allegro.pl/mozaika-signum-02-03-nowa-gala-33x33-wyprzedaz-i3368108150.html

ewentualnie ceramiczna może http://allegro.pl/mozaika-ceramiczna-mix-szary-i3328968641.html

Edytowane przez cronin