cronin 02.07.2013 07:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2013 Cementyty mam w domu, zakupione na próbę, gdzieś są u mnie wklejone, ale nie wiem jak one sprawdziłyby się pod prysznicem, czy nie byłyby za śliskie (są satynowe). Wziąwszy pod uwagę, że kąpałabym tam dzieciaki to zaczynam skłaniać się ku mozaice na podłodze, coś jak u Marynaty. Gabrysia potrafi przewrócić się po prostu stojąc, więc boję się śliskiego prysznica. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 02.07.2013 08:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2013 A mozaika jakas specjalna?Widziałam i Marynaty ale chyba jakos przelotem bo nie kojarze żadnej informacji... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cronin 02.07.2013 08:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2013 u Malki pokazywała, przedtem nie myślałam o mozaice, ale przy Gabi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 02.07.2013 08:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2013 a czemu ja nic nie wiem o jakiś jasnoszarych castoramowych cegiełkach? proszę o okazanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 02.07.2013 08:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2013 Cronin - piękne włączniki, mój mąż się na takie właśnie nie zgodził bo "kasa kochanie, kasa, ona się nie namnaża tylko ubywa" no i zostałąm z najzwyklejszymi białymi pstryćkami na całym dole Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cronin 02.07.2013 08:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2013 mamy tego samego męża? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 02.07.2013 08:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2013 Luka, cześć, biedactwo, nie cierpię szpitali (chociaż, gdy już tam jestem to się łatwo przyzwyczajam;)) Zdrówka duuuużooo:hug: Mam luki w śledzeniu dyskusji o płytkach;) napiszę to, co wiem... Pinakolada ma cementyty na podłodze w łazience i nie pamiętam, aby kiedykolwiek na nie narzekała. Ja też je oglądałam na żywo, dość matowe i bardzo ładne, nie sądzę, żeby mogły sprawiać kłopoty:) Extra, że już się poddasze klaruje:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 02.07.2013 11:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2013 u Malki pokazywała, przedtem nie myślałam o mozaice, ale przy Gabi No własnie u Malki:) teraz mnie olsniło:) a czemu ja nic nie wiem o jakiś jasnoszarych castoramowych cegiełkach? proszę o okazanie Boszz poleciałam do Casto i nie ma:confused: To były takie cegiełki tylko jasniutko szare po 19,90 buuu moze tylko ze strony znikneły co? Luka, cześć, biedactwo, nie cierpię szpitali (chociaż, gdy już tam jestem to się łatwo przyzwyczajam;)) Zdrówka duuuużooo:hug: Mam luki w śledzeniu dyskusji o płytkach;) napiszę to, co wiem... Pinakolada ma cementyty na podłodze w łazience i nie pamiętam, aby kiedykolwiek na nie narzekała. Ja też je oglądałam na żywo, dość matowe i bardzo ładne, nie sądzę, żeby mogły sprawiać kłopoty:) Extra, że już się poddasze klaruje:) Cześć Ardea:) Powoli zaczyna wyglądać ale baaardzo powoli:) Muszę napisać do Kingi jak z perspektywy czasu jej cementyty sie sprawują, dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 02.07.2013 11:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2013 Boszz poleciałam do Casto i nie ma:confused: To były takie cegiełki tylko jasniutko szare po 19,90 buuu Pomyslalam, ze do sklepu popedzilas. U nas one w markecie cały czas są. Moze chwilowo z gazetki wycofali? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
max-maniacy 02.07.2013 11:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2013 ja tylko swoje pięć groszy do dyskusji o umywalkach. za taką cenę, jak napisałaś, to najczęściej nie są to umywalki porcelanowe, tylko dolomitowe, albo jakieś inne wynalazki. mają swoją zaletę: są bardzo lekkie, ale chyba szybciej się rysują. jak remontowałam łazienkę, to facet w sklepie mi odradzał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cronin 02.07.2013 12:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2013 U mnie w casto już nie ma tych cegiełek, jak kupowałyśmy (2 miesiące temu?), to chodziły plotki że je wycofują, Aga może u Ciebie się jeszcze ostały. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 02.07.2013 12:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2013 Jak nie zapomnę to mogę sprawdzić dziś po drodze z pracy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 02.07.2013 14:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2013 Nawet mi przez myśl nie przeszło że może ich nie być buuu Chyba muszę w trymiga zadecydowac jak mają być położone, pomierzyć i lecieć kupic o ile jeszcze są Bo jak kupowaliśmy rurę to jeszcze wisiały na wystawie... Kasia dzięki za info umywalkowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cronin 02.07.2013 14:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2013 Luka jak Ci zabraknie to Ci doślę, mam wrażenie że mi się koncepcja zmienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 02.07.2013 14:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2013 tego się właśnie obawiam przy zakupach z wyprzedzeniem... Na razie sobie myślę żeby nimi trzasnąć w kabinie i na ścianie gdzie kibelek i umywalka a resztę ścian pomalować na biało... byłoby schludnie, czysto o tanio:) ps. a jak Ci się zmienia?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cronin 02.07.2013 14:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2013 to przez tą mozaikę, pod prysznicem na podłodze mozaika, na ściankach prysznica cegiełki a na reszcie podłogi cementyt, na ścianach farba - za dużo tego na małą łazienkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 02.07.2013 14:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2013 Cholera nosz Ty rację masz!!I co?? A ta mozaika nie śliska? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cronin 02.07.2013 15:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2013 (edytowane) no szklana odpada, musi być chyba z gresu, trzebaby Marynatę zapytać jaka wzięła, tak na szybko cos takiego znalazłam (w sensie normalnej ceny) tyle że to beż http://allegro.pl/mozaika-signum-02-03-nowa-gala-33x33-wyprzedaz-i3368108150.htmlewentualnie ceramiczna może http://allegro.pl/mozaika-ceramiczna-mix-szary-i3328968641.html Edytowane 2 Lipca 2013 przez cronin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 02.07.2013 21:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2013 Luka u mnie sa wszystkie kolory Kupić Ci ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 03.07.2013 06:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2013 I przyjadę odebrać nie?? Muszę spokojnie się zastanowić i pojechać do się bo jeszcze w zeszłym tyg je widziałam:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts