agalind 03.07.2013 06:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2013 Jak nie zapomnę to mogę sprawdzić dziś po drodze z pracy. I nie byłam w casto, ale nie dlatego, ze zapomniałam tylko dlatego, ze taka burza była, że masakra, do tego grad jak groch i inną drogą do domu wracałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 03.07.2013 06:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2013 no szklana odpada, musi być chyba z gresu, trzebaby Marynatę zapytać jaka wzięła, tak na szybko cos takiego znalazłam (w sensie normalnej ceny) tyle że to beż http://allegro.pl/mozaika-signum-02-03-nowa-gala-33x33-wyprzedaz-i3368108150.html ewentualnie ceramiczna może http://allegro.pl/mozaika-ceramiczna-mix-szary-i3328968641.html Mam płytki Signum (jasny bez) i polecam:) PS. Nie są takie pomarańczowe jak na tym zdjeciu;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 03.07.2013 06:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2013 To mi się dziś w nocy burza śniła - ale było strasznie:sick: W przypływie desperacji idę zaraz do rodzinnego zeby dał mi skierowanie do zakaźniego - może zakaźny mi powie co mam z tą cholerną różą zrobić żeby jej nie mieć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 03.07.2013 06:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2013 Mam płytki Signum (jasny bez) i polecam:) PS. Nie są takie pomarańczowe jak na tym zdjeciu;) A Twoje Signum bardzo mi się podobają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 03.07.2013 07:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2013 Luka, i tez dobrze sie czyszczą. Mam je na scianie i podłodze i jestem bardzo zadowolona, choć bałam sie jak ta łazienka bedzie wygladac. Taka ... prosta bez dekorów;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 04.07.2013 06:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2013 Zajrzałam rano na budowę ale nie zobaczyłam wiele bo się pałętali z rusztowaniem po schodach. Ale dzisiaj kończą więc jutro rano pojadę cyknąć fotorelację Mały zonk, 4 otwory drzwiowe mam na wysokość 206 cm a to podobno za mało, tak? Się teściu walnął z deczka:bash: Jak się dogadamy co do ceny to za 3 tyg wchodzą z gładzeniem i z pierdołami;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 04.07.2013 06:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2013 Zajrzałam rano na budowę ale nie zobaczyłam wiele bo się pałętali z rusztowaniem po schodach. Ale dzisiaj kończą więc jutro rano pojadę cyknąć fotorelację Mały zonk, 4 otwory drzwiowe mam na wysokość 206 cm a to podobno za mało, tak? Się teściu walnął z deczka:bash: Jak się dogadamy co do ceny to za 3 tyg wchodzą z gładzeniem i z pierdołami;) napisała Luka o 8.50 :rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiak 04.07.2013 07:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2013 Zajrzałam rano na budowę ale nie zobaczyłam wiele bo się pałętali z rusztowaniem po schodach. Ale dzisiaj kończą więc jutro rano pojadę cyknąć fotorelację Mały zonk, 4 otwory drzwiowe mam na wysokość 206 cm a to podobno za mało, tak? Się teściu walnął z deczka:bash: Jak się dogadamy co do ceny to za 3 tyg wchodzą z gładzeniem i z pierdołami;) 206 bez podłóg..? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 04.07.2013 07:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2013 napisała Luka o 8.50 :rotfl: No co?? rano o 8:):) 206 bez podłóg..? Chyba tak jak teraz na wylewkach. Ale to zmierzyć sama muszę - tyle mi panowie od poddasza powiedzieli że 206 jest... I że kuc trzeba będzie albo co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiak 04.07.2013 07:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2013 206 na gotowo przy ościeżnicach DIN Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 04.07.2013 07:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2013 A ościeżnice DIN to?? Ale nawet to mi i tak bedzie brakować trochę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiak 04.07.2013 07:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2013 standardowa polskone, ale taki sam rozmiar mają podstawowe ościeżnice porty... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 04.07.2013 07:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2013 Jak się dogadamy co do ceny to za 3 tyg wchodzą z gładzeniem i z pierdołami Boski Paweł znów wakcji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiak 04.07.2013 07:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2013 dawno niczego nie słuchaliśmy.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 04.07.2013 07:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2013 Esiak is back!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nita83 04.07.2013 20:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2013 nie nadrobię Luka jak tam zdrówko i domek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 05.07.2013 06:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2013 standardowa polskone, ale taki sam rozmiar mają podstawowe ościeżnice porty... Chyba przyszedł czas zdecydowac jakie drzwi co? I najlepiej zawołać Pana drzwiowego niech poradzi i doradzi co i jak... Boski Paweł znów wakcji Oby bo się jakieś podstępne babsztyle do niego odzywają i próbuja terminy przesuwać Esiak is back!!!!!!! Noo:) Znaczy że się po budowie otrząsnął juz i wraca dawny Esiak:) nie nadrobię Luka jak tam zdrówko i domek? Nita nie ma co nadrabiać w sumie:) Zdrowie bez zmian a w domu cisza:) Poddasze skończone i zbieramy siły i wenę do kolejnego etapu:) I pytania: Ile kosztuje metr położenia gładzi? Tzn ile Wy płaciliście? Czy macie jakieś zdanie na temat gładzi Knauf Goldband? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiak 05.07.2013 06:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2013 goldband jest tynkiem, nie gładzią... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 05.07.2013 07:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2013 Zapomniałam dodać "Finish" Ile płaciłeś za gładzie zdradzisz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiak 05.07.2013 07:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2013 powiem szczerze, że nie pamiętam...my gładzie robiliśmy gipsem szpachlowym doliny nidy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts