Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Dziennik Lukarny - komentarze

Lukarna

Recommended Posts

• Odpowiedzi 17,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Lukarna

5212

• agalind

2245

• Ardea

1544

• pumpaluna

1322

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Teraz by ani mogli ani musieli;) Szlag by ich trafił na miejscu nie mając kontroli nad dzieciem.

Kwestia przyzwyczajenia ;)

Moje choc jeszcze młode bardzo, już mnie oswaja - ma wiecznie rozładowany telefon, albo nie słyszy,że dzwoni :rolleyes:

Chyba po mamusi ma :oops:

Dziś dzwonił do mnie mój przystojniak wylewkowy i chyba trzykrotnie prosił - ale niech pani ma włączony telefon PRZY SOBIE - proszę.....

Co się dziwisz, wszyscy wiedzą że z Tobą kontakt utrudniony jest:D

To ja:) Jestem, żyję i mam się dobrze:)

Trochę odpoczywam, trochę biegam bo nikt nic za mnie nie załatwi przecież:) Ale dochtory kazali mi chodzić, nie mogę tylko siedzieć i stać więc luuuuz;)

To co robię?

Jak pisała Aga dziecię me najstarsze wyjechało, z tego powodu byłam dziś w ciężkiej rozpaczy;) I proszę Państwa ja nie dzwoniłam, natomiast Wika dzwoniła do mnie kilka razy i wysyła mi foty z każdego fajnego miejsca;)

Budowlanie:

Minister zawetował dalsze nasze kontakty z Panem od Poddasza;) za drogi jest, no cóż. Chce od nas 11 zł za metr gładzi, bez malowania...

Dzisiaj był inny z polecenia kolego-kolegi. Woła 9 zł za metry gładzone podwójnie, a 5 złociszy za wyprawki na gipsowych. Czyli różnica w cenie kolosalna jakby to Boski chciał 11 jak leci ...

Nie wiem bo mnie Pan dzisiejszy nie przekonał do swej osoby. Na wstępie zapytany o termin powiedział: w sumie to mam do października zajęte ale jak Wam bardzo zależy to mogę coś naściemniać innym i ich przesunąć:bash:

No nic, poszukamy trzeciego chyba.

Na 20 jadę na randkę z instalatorem.

W sobotę ma być Pan Kominkowy:)

I to tyle, dziękuję za uwagę:):)

Malka czy ja do Ciebie na priv mam pisać czy na skypie czy mam dzwonić?

Mozesz do mnie wszystko :)

z tym,że misterny plan poszedł w pizdu :bash:

A ślubny mój powiedział,że za brak zorganizowania winnych obciąży kosztami wyjazdu do Zanzibaru -bo bliżej nic wolnego na najbliższy weekend nie możemy znaleźć. A skoro on już zaplanował całe 2 dni (sobota i piatek) wolne, to przecież w domu nie będzie siedział.:rolleyes:

Malka no ja właśnie w tej sprawie chciałam buuuu:cry::cry::cry:

Nita mniej więcej tak to wygląda ostatnio - prochy, książka i spać. Nie wiem czy ten antybiotyk na mnie działa jakoś niemocowo ale ogólnie non stop bym spała i rano wstaję niewyspana...

Instalator wczoraj pospisywał co nam potrzeba i czekam na wycenę...

Zaproponował kocioł Junkersa 22kW, zasobnik nie pamiętam jaki ale z nierdzewki, grzejniki cholera tez jakieś co nie znam i zapomniałam zapisać... Zobaczymy co nam wycena przyniesie.

Znalazłam jeszcze dwóch potencjalnych Panów od Gładzi - muszę z nimi pogadać.

Muszę dziś zaczekać na P i w końcu podjąć jakąś decyzję parapetową i drzwiową - wolne się kończy a priorytety nie ogarnięte;)

Zaraz zawiozę Młoda na półkolonie i idę do fryzjera;)

Rocia,co ja mam Ci powiedzieć??

Dziś spałam 3 godziny, poprzedniego dnia/nocy 14 .

Nie jestem chyba najlepszym doradcą w tej kwestii :oops:

ślubny daruje Wam Zanzibar, udało mu się złapać jakiś hotel w Bratysławie.

Idę się pakować :)

z tym,że misterny plan poszedł w pizdu :bash:

A ślubny mój powiedział,że za brak zorganizowania winnych obciąży kosztami wyjazdu do Zanzibaru -bo bliżej nic wolnego na najbliższy weekend nie możemy znaleźć. A skoro on już zaplanował całe 2 dni (sobota i piatek) wolne, to przecież w domu nie będzie siedział.:rolleyes:

ślubny daruje Wam Zanzibar, udało mu się złapać jakiś hotel w Bratysławie.

Idę się pakować :)

Malka, to co? Do 3 razy sztuka? Ślubny następnym razem pewnie nie daruje;)

Miłego weekendu :)

Rocia,co ja mam Ci powiedzieć??

Dziś spałam 3 godziny, poprzedniego dnia/nocy 14 .

Nie jestem chyba najlepszym doradcą w tej kwestii :oops:

No to powiem Ci, że aż tak skrajnie nie śpię ;) Zastanawiam się tylko jak funkcjonowałaś po tych 3 godz.?

Miłego wypoczynku :)

Luka Ci może opowiedzieć, jak funkcjonuję po 3 godzinach snu , a ja mogę opowiedzieć jak funkcjonuje Ona :lol2:

Siedzę sobie w mega wygodnym fotelu, za oknem mam panoramę nocnej Bratysławy, piję zimnego Złotego Bażanta i mam wszystko w ...no dokładnie tam :)

A rano wypływamy ...na podbój Wiednia:)

a mimo,ze to jedno z najbardziej fascynujących mnie miast, ciągle nie mogę odżałować nadmorza :(