agalind 10.07.2013 12:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2013 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 10.07.2013 12:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2013 Z czego lejesz ?? serio,komórek nie było, a budka telefoniczna na monety tylko przy gieesach, albo urzędach pocztowych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 10.07.2013 12:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2013 Cudowne czasy, zero komórek, zero netu, pocztówkę mogłam wysłac i to była jedyna kontrola tego gdzie byłam No własnie o to mi chodziło. Jak Ci rodzice tak mogli teraz nikt nie zrozumie:no: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 10.07.2013 12:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2013 Z czego lejesz ?? Z wąsa, bo sobie próbowałam Ciebie wyobrazić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 10.07.2013 12:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2013 No właśnie nie mogli, a musieli O ile jak byłam nastolatką burzyli się na moje samotne wojaże, o tyle jak dorosłam mogli tylko siwieć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 10.07.2013 13:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2013 Teraz by ani mogli ani musieli;) Szlag by ich trafił na miejscu nie mając kontroli nad dzieciem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 10.07.2013 14:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2013 Teraz by ani mogli ani musieli;) Szlag by ich trafił na miejscu nie mając kontroli nad dzieciem. Kwestia przyzwyczajenia Moje choc jeszcze młode bardzo, już mnie oswaja - ma wiecznie rozładowany telefon, albo nie słyszy,że dzwoni Chyba po mamusi ma Dziś dzwonił do mnie mój przystojniak wylewkowy i chyba trzykrotnie prosił - ale niech pani ma włączony telefon PRZY SOBIE - proszę..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 10.07.2013 16:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2013 Co się dziwisz, wszyscy wiedzą że z Tobą kontakt utrudniony jest:D To ja:) Jestem, żyję i mam się dobrze:) Trochę odpoczywam, trochę biegam bo nikt nic za mnie nie załatwi przecież Ale dochtory kazali mi chodzić, nie mogę tylko siedzieć i stać więc luuuuz;) To co robię? Jak pisała Aga dziecię me najstarsze wyjechało, z tego powodu byłam dziś w ciężkiej rozpaczy;) I proszę Państwa ja nie dzwoniłam, natomiast Wika dzwoniła do mnie kilka razy i wysyła mi foty z każdego fajnego miejsca;) Budowlanie: Minister zawetował dalsze nasze kontakty z Panem od Poddasza;) za drogi jest, no cóż. Chce od nas 11 zł za metr gładzi, bez malowania... Dzisiaj był inny z polecenia kolego-kolegi. Woła 9 zł za metry gładzone podwójnie, a 5 złociszy za wyprawki na gipsowych. Czyli różnica w cenie kolosalna jakby to Boski chciał 11 jak leci ... Nie wiem bo mnie Pan dzisiejszy nie przekonał do swej osoby. Na wstępie zapytany o termin powiedział: w sumie to mam do października zajęte ale jak Wam bardzo zależy to mogę coś naściemniać innym i ich przesunąć No nic, poszukamy trzeciego chyba. Na 20 jadę na randkę z instalatorem. W sobotę ma być Pan Kominkowy:) I to tyle, dziękuję za uwagę:) Malka czy ja do Ciebie na priv mam pisać czy na skypie czy mam dzwonić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 10.07.2013 17:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2013 Mozesz do mnie wszystko z tym,że misterny plan poszedł w pizdu A ślubny mój powiedział,że za brak zorganizowania winnych obciąży kosztami wyjazdu do Zanzibaru -bo bliżej nic wolnego na najbliższy weekend nie możemy znaleźć. A skoro on już zaplanował całe 2 dni (sobota i piatek) wolne, to przecież w domu nie będzie siedział. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nita83 10.07.2013 20:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2013 Luka, wziełaś prochy i poszłaś spać ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 11.07.2013 05:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2013 Malka no ja właśnie w tej sprawie chciałam buuuu:cry::cry: Nita mniej więcej tak to wygląda ostatnio - prochy, książka i spać. Nie wiem czy ten antybiotyk na mnie działa jakoś niemocowo ale ogólnie non stop bym spała i rano wstaję niewyspana... Instalator wczoraj pospisywał co nam potrzeba i czekam na wycenę... Zaproponował kocioł Junkersa 22kW, zasobnik nie pamiętam jaki ale z nierdzewki, grzejniki cholera tez jakieś co nie znam i zapomniałam zapisać... Zobaczymy co nam wycena przyniesie. Znalazłam jeszcze dwóch potencjalnych Panów od Gładzi - muszę z nimi pogadać. Muszę dziś zaczekać na P i w końcu podjąć jakąś decyzję parapetową i drzwiową - wolne się kończy a priorytety nie ogarnięte;) Zaraz zawiozę Młoda na półkolonie i idę do fryzjera;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nita83 11.07.2013 06:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2013 Fryzjer ważna rzecz, dla dobrego samopoczucia. U nas dziś M zaczyna urlop i mam nadzieje, że dużo spraw załatwimy, na razie jednak nie moge ich ściągnąć z łóżka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 11.07.2013 10:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2013 Dobra, fryzjer zaliczony, zaraz pomaluję paznokcie i mogę gory przenosić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rocia 11.07.2013 18:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2013 Ja bez leków, a też cierpię na chroniczne niewyspanie. Co gorsze im dłużej śpię tym bardziej padnięta wstaję Może to jakaś jednostka chorobowa? Malka podpowiedz. I nawet samopoczucia nie mogę poprawić u fryzjera... wypoczywa na urlopie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 11.07.2013 20:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2013 Rocia,co ja mam Ci powiedzieć?? Dziś spałam 3 godziny, poprzedniego dnia/nocy 14 . Nie jestem chyba najlepszym doradcą w tej kwestii ślubny daruje Wam Zanzibar, udało mu się złapać jakiś hotel w Bratysławie. Idę się pakować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nita83 11.07.2013 20:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2013 to miłego wypoczynku! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 12.07.2013 07:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2013 z tym,że misterny plan poszedł w pizdu A ślubny mój powiedział,że za brak zorganizowania winnych obciąży kosztami wyjazdu do Zanzibaru -bo bliżej nic wolnego na najbliższy weekend nie możemy znaleźć. A skoro on już zaplanował całe 2 dni (sobota i piatek) wolne, to przecież w domu nie będzie siedział. ślubny daruje Wam Zanzibar, udało mu się złapać jakiś hotel w Bratysławie. Idę się pakować Malka, to co? Do 3 razy sztuka? Ślubny następnym razem pewnie nie daruje;) Miłego weekendu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rocia 12.07.2013 16:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2013 Rocia,co ja mam Ci powiedzieć?? Dziś spałam 3 godziny, poprzedniego dnia/nocy 14 . Nie jestem chyba najlepszym doradcą w tej kwestii No to powiem Ci, że aż tak skrajnie nie śpię Zastanawiam się tylko jak funkcjonowałaś po tych 3 godz.? Miłego wypoczynku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 12.07.2013 22:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2013 Luka Ci może opowiedzieć, jak funkcjonuję po 3 godzinach snu , a ja mogę opowiedzieć jak funkcjonuje Ona Siedzę sobie w mega wygodnym fotelu, za oknem mam panoramę nocnej Bratysławy, piję zimnego Złotego Bażanta i mam wszystko w ...no dokładnie tam A rano wypływamy ...na podbój Wiednia:) a mimo,ze to jedno z najbardziej fascynujących mnie miast, ciągle nie mogę odżałować nadmorza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rocia 13.07.2013 15:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2013 Oj tam Malka, ciesz się z tego co masz, carpe diem Ps. Przy okazji nie omieszkam podpytać Luki... jak już skończy te góry przenosić z nową fryzurą, manicurem i się pojawi u siebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts