nita83 13.07.2013 17:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2013 malka, co sie odwlecze... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 14.07.2013 08:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2013 Wiedziałam, że jak po takiej przerwie zajrzę to już jakieś postępy będą. Luka mam nadzieję, że znajdziesz dobrą ekipę do wykończeniówki. Sprawdzaj tych ewentualnych, podpytuj ludzi dla których robili i wszystko sobie przekalkuluj. Ja jestem zdania, że czasami warto zapłacić więcej i wziąć ludzi sprawdzonych, punktualnych i rzetelnych. Czasami oszczędności są pozorne bo zdrowia można stracić co niemiara a i dopłacić będzie trzeba żeby wyszło porządnie. Malka zazdroszczę wypadu. My niestety mamy za słabe auto, żeby na wojaże wyruszać w kraju a co tu o zagranicy mówić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 15.07.2013 09:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2013 Luka, z każdego miejsca na świecie trafię do Ciebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MusiSieUdac 15.07.2013 21:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2013 Nie nadrobie czytania i ogólnie nie nadązam, ale zostawiam slad ze byłam:) Buziaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 16.07.2013 06:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2013 Ps. Przy okazji nie omieszkam podpytać Luki... O nie nie - Luka milczeć jak głaz będzie bojąc się słodkiej zemsty:) malka, co sie odwlecze... A dla mnie uściski to co??Ja też się smuciłam i smucę z tego powodu co Malka:( Wiedziałam, że jak po takiej przerwie zajrzę to już jakieś postępy będą. No jakies tam są Ja jestem tego zdania co Ty że lepiej czasem dopłacić i spokojnie spać. Musimy dziś, najpóźniej jutro podjąć decyzję i koniec - nie ma co z tym marudzić za długo bo terminy mają kosmiczne:jawdrop: Luka, z każdego miejsca na świecie trafię do Ciebie Malka widzisz, to przeznaczenie:) Nie nadrobie czytania i ogólnie nie nadązam, ale zostawiam slad ze byłam:) Buziaki Akurat u mnie ostatnio nie ma za bardzo co nadrabiać I przecież jak się dobrze wychylisz z Melmaxa to coś tam widzisz co się u nas dzieje co? Jakieś obrazki chociaż Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1976pinacolada 16.07.2013 13:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2013 (edytowane) Cześć dziewczynki + Esiak Chwilunie mnie nie było ale podglądałam w wolnych chwilach. Po pierwsze Luka :mad: za ten Kraków :mad: Przeca pisałam że ja rzut beretem Kurczę, nie mogę przeżałować 20 min autostradą Ech, może następnym razem Po drugie cieszę się razem z Toba z postępów budowlanych. Po tych regipsach zrobiło się tak domowo. Tylko pomalować i ujz prawie Po trzecie u nas niby wszystko ok ale przyplatała się do Julki choroba .... Jesteśmy już po konsultacjach , badaniach i diagnozie. W domku niewiele się dzieje bo ..... kasa, kasa, kasa..... a raczej jej brak Zrobiłam w końcu (na roczek, który minął 7 lipca) zagłówek do łóżka było: jest lada moment przybędzie karnisz (cena 2x wyzsza przez to, że okno łukowe ) i zasłonki Zrobiłam też stół na taras (z palet ofkors) ale nim chyba się już kfaliłam Poz tym nic nie przybyło. Wymienili mi w ramach gwarancji eamesy jadalniane bo zżółkły po roku Na szczęście nie robili żadnych problemów i przysłali nowe . Polecam zatem sklep http://www.decolab.pl Nie wiem co chciałam jeszcze napisać.... Chyba jeszcze to, że tęsknię za pogaduchami z Wami ale czasu ciagle mało... Zwłaszcza teraz w wakacje kiedy młoda w domu... Pozdrawiam wszystkich i do następnego Ps. zdjęcie potem wykasuję Edytowane 16 Lipca 2013 przez 1976pinacolada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nita83 16.07.2013 14:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2013 :hug::hug::hug:ależ proszę Może wieczorkiem na gadu Ci jakąs relację machnę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 17.07.2013 06:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2013 Pinacolada cześć Ja się już za ten Kraków ostro kajałam:( - następnym razem na bank:) Zmartwiłas mnie Julką - mam nadzieję że wszystko skończyło się dobrze... I się tu proszę nie wymawiać brakiem czasu tylko skrobnąć coś raz na parę dni chociaż Łózka nie wywalaj bo pierwsza klasa jest:) a z tym zagłówkiem to już w ogóle:) Nita gdzie ta relacja co?? U mnie na budowie porządki. Podobno bo nie byłam więc nie widziałam:) Czereśnia odeszła już w zaświaty, jeszcze muszę wytypować orzech/orzechy do ścięcia. Może dziś tam podjadę w końcu. A poza tym cisza i nic więcej się nie dzieje. Marazm budowlany to nasza specjalność Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 17.07.2013 11:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2013 Był Kominek. Fajny facet, konkretny z pasją. Omówiliśmy wszytsko, pokazał swoje realizacje bla bla bla Czar prysł jak zapytałam o termin. Przy dobrych wiatrach koniec listopada:bash::bash::bash: Wiecie co?? ja się do budowy nie nadaję. Jestem niezorganizowana, leniwa i mało rozgarnięta budowlanie. W tym roku się nie wprowadzimy - coraz bardziej to do mnie dociera. Normalnie chce mi się ryczeć i jestem na siebie tak cholernie zła że brak mi słów. Koniec komunikatu o. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nita83 17.07.2013 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2013 Luka :hug: dziś chyba dzień budowlanych dołków i przestojów. Nie łam się, przecież są postępy. Dasz ze wszystkim radę.Ja Cię rozumiem, bo mnie tez przytłacza czasem logistyka budowlana, ale już jesteś na ostatniej prostej. Parapety masz już wybrane? A do końca roku jeszcze sporo czasu i to bez śniegu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cronin 17.07.2013 20:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2013 Oj tam Luka, chcesz kopniaka? Tego kwiatu jest pół światu, Kominkowych od groma, poszukaj innego, skoro z tym pogadałaś to już wiesz co chcesz, podszkolił Cię, teraz Ty wypytaj innych. Kryzys jest, nie wierzę że wszyscy mają ful roboty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 18.07.2013 06:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2013 Dzięki dziewczyny i za :hug:i za kopniaki - sama nie wiem co lepsze;) Jakiś dołek wczoraj miałam. Kolejny i pewnie nie ostatni;) Kolejny Kominek ma przyjechać jutro do południa. Parapety dziś po południu ślubny zobaczy (tych co robiłam zdjęcia to na żywo nie widział) i wybierzemy coś na bank. Zastanawiam się tylko nad grubością - czy 2 cm nie będą wyglądały licho?? Pewnie będą, co? Kupilam wczoraj w Biedronie zamioculcasa do nowego domu, a co:) i humor od razu mi się poprawił Miłego dnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 18.07.2013 06:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2013 Kurde a ja znowu jestem z tych co wolą im cieńsze parapety tym lepiej No i powinnam się fochnąć bo nic a NIC nie wiedziałam nawet o chęciach wprowadzki w tym roku. Cały czas kojarzył mi się weekend majowy 2014 a tu taka nowość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 18.07.2013 07:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2013 Pumpa no weź Ty sklerozo!!!! Weekend majowy 2014 to przecież Ty masz do mnie przyjechać po prostu:D Plan był na przełom sierpnia/września ale wiesz jak u mnie z planami... Teraz się modlę żeby się udało późną jesienią/przed Gwiazdką ps. sama nie wiem co z tymi parapetami bo niektóre 2 cm co oglądałąm wydawały się ok a niektóre takie jakies marne. Takiem mam białe w pracy 2 cm i mi się nie podobaja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 18.07.2013 08:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2013 Luka, ale listopad jest tuż tuż,co Ty się łamiesz laska ?? Chyba, że chodzi o listopad 2034 r - eee to wtedy chyba trzeba szukać innego Kominka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 18.07.2013 08:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2013 Noo ale on powiedział listopad jak się nic nie przesunie a na bank się przesunie. A ja do Gwiazdki naprawdę bym chciała już Umówieni z nim jesteśmy tak, że jak się z tym drugim nie dogadamy to czekamy na niego do tego niby-listopada... Teraz gnębię telefonami Schodziarza ale nie odbiera. No nic ja cierpliwa jestem;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 18.07.2013 08:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2013 Luka, nie dołuj sie, bo nie ma to sensu. Płytki i panele wybieraj jak chcesz na Gwiazdkę mieszkać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 18.07.2013 08:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2013 Cześć dziewczynki + Esiak Po trzecie u nas niby wszystko ok ale przyplatała się do Julki choroba .... Jesteśmy już po konsultacjach , badaniach i diagnozie. W domku niewiele się dzieje bo ..... kasa, kasa, kasa..... a raczej jej brak Zrobiłam w końcu (na roczek, który minął 7 lipca) zagłówek do łóżka było: [ATTACH=CONFIG]201014[/ATTACH] jest [ATTACH=CONFIG]201004[/ATTACH] lada moment przybędzie karnisz (cena 2x wyzsza przez to, że okno łukowe ) i zasłonki Zrobiłam też stół na taras (z palet ofkors) ale nim chyba się już kfaliłam Poz tym nic nie przybyło. Wymienili mi w ramach gwarancji eamesy jadalniane bo zżółkły po roku Na szczęście nie robili żadnych problemów i przysłali nowe . Polecam zatem sklep http://www.decolab.pl Nie wiem co chciałam jeszcze napisać.... Chyba jeszcze to, że tęsknię za pogaduchami z Wami ale czasu ciagle mało... Zwłaszcza teraz w wakacje kiedy młoda w domu... Pozdrawiam wszystkich i do następnego Ps. zdjęcie potem wykasuję Kinga, fajnie, że sie pojawiłaś Zagłówek wygląda ciekawie. Trochę się narobiłaś przy szlifowaniu, co? Pochwal się stołem, bo mi umknął chyba (mozesz u mnie w komentach). Julkę uściskaj i bądźcie dzielni wszyscy:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
max-maniacy 18.07.2013 10:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2013 lepsze dziś samopoczucie? wybieraj te parapet jakie bądź, aby było bliżej do wprowadzki. i tak za jakiś czas nie będziesz na nie zwracać uwagi. powodzenia w rozmowie z kominkowym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 18.07.2013 11:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2013 Lepsze lepsze, o niebo:) Trochę mi zapał wrócił:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts