Lukarna 18.07.2013 16:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2013 Więc parapety nadal nie wybrane:) pojechaliśmy z Ministrem na okazanie ale okazało się że wszystkie sklepy parapetowe czynne do 17 i żaden nas już nie przyjął niestety. A wybraliśmy się tak późno bo niespodziewanie dziś odbyło się na budowie spotkanie na szczycie: Pan Schodek kontra Inwestorzy:) Pan zrobił na mnie bardzo dobre wrażenie, spokojny, rzeczowy, wyjaśnił, doradził co i jak. Ministrowi baaaardzo przypadł do gustu ( usłyszałam komentarz - to widać że poważny człowiek a nie jakiś figo-fago:D ) co mnie cieszy. Jeszcze muszę chociaż dla przyzwoitości sprawdzić ceny i bierzemy Pana - termin październik ale wcześniej i tak się nie wyrobimy a wrzesień ma cały zajęty mówił. Esiak gdyby nie to że znowu zgubiłam Twój numer telefonu z telefonu to bym zadzwoniła i Ci serdecznie podziękowała:) ps. a jutro wpada na plac budowy koparka jak ja się cieszę ps. jak szybko i gdzie sprawdzić ceny schodów? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rocia 18.07.2013 17:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2013 O nie nie - Luka milczeć jak głaz będzie bojąc się słodkiej zemsty:) Właśnie tego się po Tobie spodziewałam Choćby kołami rozrywali nie zdradzi tajemnicy przyjaciela Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rocia 18.07.2013 17:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2013 Jak miło się czyta takie wpisy jak dziś Asiu (pomijając o zamkniętych przed nosem sklepach) Sprężycie się, tzn. wykonawcy będą do Waszych usług i będziecie świętować Gwiazdkę w domku Kinia jak Cię fajnie poczytać Powiem Ci w tajemnicy, że bardzo mi brakuje Twojego wątku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 18.07.2013 17:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2013 Luka, parapety szybko wybieraj (wiadomo, które ) i mówię Ci po płytki leć. Bierz Boskiego na gładzie i kafelkarza umawiaj:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 18.07.2013 17:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2013 Rocia ja tak mam raz górka raz dołek:) Aga weź przestań przecież ja sama jeszcze nie wiem które:D I Twój plan jest świetny, ciekawe ci Minister na to;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 18.07.2013 17:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2013 czesc kobietki:hug:nawet nie mam jak nadrobic zaleglosci wiec tylko sie witam:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 18.07.2013 17:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2013 Aga weź przestań przecież ja sama jeszcze nie wiem które:D I Twój plan jest świetny, ciekawe ci Minister na to;) Jak to nie wiesz które? Wydrukuj sobie wizki od Karoli i w sklepie dobierz pod kolor:D Pewnie, ze plan świetny. Jeszcze lepiej bedzie jak zaczniecie go realizować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 18.07.2013 17:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2013 Ty się nie smiej maupo bo o wizkach nie pomyślałam a może pomogą??Tylko mi się komp coś na jpg wiesza i zajrzeć nie mogę... Ja powiem tak: podobają mi się ciemne, pod kolor okien i to mówi mi serce. A rozum kontruje, że z konglomeratu byłyby lepsze. A z trzeciej strony portfel popiskuje że nie ma sensu płacić 2 albo więcej razy drożej za ten konglomerat który mi się podoba:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 18.07.2013 17:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2013 Luka, ja mam pod kolor okien i nie narzekam. Wiadomo, że kasa jeszcze bedzie potrzebna, więc bierz pod kolor okien, bo na prawdę uwierz mi, że za chwilę zapomnisz jakie dylematy miałaś z ich wyborem;) I wcale się nie śmieję, ale wiedziałam,, że zapomniałaś o wizkach:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 18.07.2013 17:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2013 A w ogóle to cześć Meliska:) tak mnie Aga natchnęła że poleciałam patrzec i zapomniałam się przywitać Ale ze mnie goga, zapomniałam że foty z Dzienniku mam. Faktycznie, dobrze ciemne wyglądają Muszę pokazac Ministrowi:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rocia 18.07.2013 18:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2013 No to może na Twoim przykładzie się dowiem co ważniejsze... serce czy rozum czy portfel... Mmeliska właśnie byłam u Ciebie, a tam cicho, myślałam, że nie możesz dojść do porozumienia z netem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rocia 18.07.2013 18:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2013 Też przeglądnęłam sobie Twój Dziennik pod kątem wizek z oknami i parapetami. Ciemne ładnie zgrywają się z oknami. Czy dobrze pamiętam, że ciemne mają być drewniane. A z konglomeratu jaki mają mieć kolor? Luka zlituj się nad nami, w Dzienniku jeszcze śnieg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiak 18.07.2013 19:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2013 (edytowane) Luka, kotły: http://www.fuego.pl/2360_IMMERGAS_VICTRIX_X_12_2_I.html http://www.fuego.pl/2368_JUNKERS_Cerapur_Comfort_ZSBR_16-3_A.html http://www.fuego.pl/2357_JUNKERS_Cerapur_Smart_ZSB_14-3_C.html http://www.ceneo.pl/17203444 http://www.ceneo.pl/23611804 http://www.ceneo.pl/23855783 http://www.vaillant.pl/klienci_indywidualni/systems-and-products/gas/gastype1/produkt_vaillant/ecoTEC_VC_plus_nowosc_2013.html Edytowane 18 Lipca 2013 przez Esiak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 18.07.2013 19:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2013 Luka, gdybyś zdecydowała się na ostatni -dam Ci namiar na hurtownię, gdzie mozna go taniutko wyrwać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1976pinacolada 18.07.2013 19:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2013 Kinia jak Cię fajnie poczytać Powiem Ci w tajemnicy, że bardzo mi brakuje Twojego wątku :hug: jakbyś potrzebowała jakieś zdjęcie to wal smiało - wkleję albo u Luki (jak pozwoli) albo wyslę Ci na priva Luka - kombinujesz jak kon pod górę z tymi parapetami . Konglomerat stuka - będziesz się tłukła doniczkami Bierz drewniane pod kolor okien - ja tak mam i jest git Jak chcesz jakieś zdjęcie na potwierdzenie to poszukam Dziewczyny - ja to nie usiedzę na doopie - udoskonalam nasz nowy zagłówek. Ale wiem o tym tylko ja no i teraz już Wy. Menżu nic nie wie i oby się nie dowiedział bo jedziemy w tym miesiącu na oparach finansowych Zrobie to zobaczy. Mam nadzieję , że mu się spodoba bo jak nie ..... Trzymajcie kciuki za moja nową wizję Ofkors, ze się pochwalę jak już będzie redi Luka - wyrzuc mnie jak ci śmiecę stół tarasowy - trochę przysłonięty przez tymczasowe krzesła ale jest - wymiar 120 x 160. http://img543.imageshack.us/img543/7519/dsc0011vw.jpg Uploaded with ImageShack.us Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 18.07.2013 20:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2013 (edytowane) Kinga, jak zawsze pełna profeska:D Na blacie jest szkło? Do zagłówka to bym dorobiła poduszki, żeby móc się oprzeć i na siedząco ksiażki czytać http://1.bp.blogspot.com/-KWxjvzXcHEU/UODQ8BAv6WI/AAAAAAAAAFg/Q2U_U-0MmDo/s1600/po1duze.jpg Edytowane 18 Lipca 2013 przez agalind Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nita83 18.07.2013 21:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2013 ale jesteście pomysłowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 18.07.2013 21:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2013 Kinga, jak zawsze pełna profeska:D Na blacie jest szkło? Do zagłówka to bym dorobiła poduszki, żeby móc się oprzeć i na siedząco ksiażki czytać http://1.bp.blogspot.com/-KWxjvzXcHEU/UODQ8BAv6WI/AAAAAAAAAFg/Q2U_U-0MmDo/s1600/po1duze.jpg taki zagłówek mam w mieszkaniu ciutkę niższy, ale wykonanie to samo. Uwielbiam czytać w łóżku i zawsze miałam za plecami wytartą tapetę poduszki rozwiązały problem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1976pinacolada 18.07.2013 21:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2013 Kinga, jak zawsze pełna profeska:D Na blacie jest szkło? Do zagłówka to bym dorobiła poduszki, żeby móc się oprzeć i na siedząco ksiażki czytać na blacie jest kawałek szkła - docelowo będzie na całości ale pewnie w przyszłym sezonie Póki co leży wąski kawałek szyby podkominkowej Co do zagłówka to mam go w swoich inspiracjach Teraz jak czytam albo klikam z łóżka to podkładam pod plecki poduszkę Dobrej nocki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 19.07.2013 05:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2013 Cześć Rocia nie wrzucam do Dziennika nic bo zastanawiam się czy go zupełnie nie usunąć. Komenty mi wystarczą Esiak biorąc pod uwagę naszą wczorajsza rozmowę to ten vaillant byłby najlepszy, przegadam to z hydraulikiem jeszcze, dzięki za linki. A schody wiesz ile kosztowały? Malka kotła cały czas szukam bo okazuje się że to co mówi instalator to nie do końca może być akuratne. Z projektu wychodzi mi że zapotrzebowanie na ciepło c.o. mam 13 kW a on mi piec 22 kW proponuje. Wczoraj mi trochę Esiak o modulacji wytłumaczył i powoli zaczynam jarzyć o co chodzi;) Pinacolada żadnych zdjęc mi tu nie usuwaj i wrzucaj co chcesz - moje komenty mogą Ci służyć dożywotnio:) Lubię patrzeć na Twoje pomysły więc cieszę się z nowych fotek:) Aga takie poduszki chciałam zrobić Weronice przy łóżku ale nie jako zagłówek tylko przy ścianie z boku łóżka. Zależy jeszcze jakie docelowo łóżko będzie. No to teraz idę na zasłużoną kawę Przynieść komuś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts