Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Dziennik Lukarny - komentarze

Lukarna

Recommended Posts

Więc parapety nadal nie wybrane:) pojechaliśmy z Ministrem na okazanie ale okazało się;) że wszystkie sklepy parapetowe czynne do 17 i żaden nas już nie przyjął niestety.

A wybraliśmy się tak późno bo niespodziewanie dziś odbyło się na budowie spotkanie na szczycie: Pan Schodek kontra Inwestorzy:)

Pan zrobił na mnie bardzo dobre wrażenie, spokojny, rzeczowy, wyjaśnił, doradził co i jak. Ministrowi baaaardzo przypadł do gustu ( usłyszałam komentarz - to widać że poważny człowiek a nie jakiś figo-fago:D ) co mnie cieszy.

Jeszcze muszę chociaż dla przyzwoitości sprawdzić ceny i bierzemy Pana - termin październik ale wcześniej i tak się nie wyrobimy a wrzesień ma cały zajęty mówił.

Esiak gdyby nie to że znowu zgubiłam Twój numer telefonu z telefonu to bym zadzwoniła i Ci serdecznie podziękowała:)

ps. a jutro wpada na plac budowy koparka jak ja się cieszę:)

ps. jak szybko i gdzie sprawdzić ceny schodów?

• Odpowiedzi 17,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Lukarna

5212

• agalind

2245

• Ardea

1544

• pumpaluna

1322

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Jak miło się czyta takie wpisy jak dziś Asiu (pomijając o zamkniętych przed nosem sklepach) :)

Sprężycie się, tzn. wykonawcy będą do Waszych usług i będziecie świętować Gwiazdkę w domku :yes:

Kinia jak Cię fajnie poczytać :hug: Powiem Ci w tajemnicy, że bardzo mi brakuje Twojego wątku :(

Aga weź przestań przecież ja sama jeszcze nie wiem które:D

I Twój plan jest świetny, ciekawe ci Minister na to;)

Jak to nie wiesz które? Wydrukuj sobie wizki od Karoli i w sklepie dobierz pod kolor:D

Pewnie, ze plan świetny. Jeszcze lepiej bedzie jak zaczniecie go realizować:rotfl:

Ty się nie smiej maupo bo o wizkach nie pomyślałam a może pomogą??

Tylko mi się komp coś na jpg wiesza i zajrzeć nie mogę...

Ja powiem tak: podobają mi się ciemne, pod kolor okien i to mówi mi serce. A rozum kontruje, że z konglomeratu byłyby lepsze. A z trzeciej strony portfel popiskuje że nie ma sensu płacić 2 albo więcej razy drożej za ten konglomerat który mi się podoba:)

Luka, ja mam pod kolor okien i nie narzekam. Wiadomo, że kasa jeszcze bedzie potrzebna, więc bierz pod kolor okien, bo na prawdę uwierz mi, że za chwilę zapomnisz jakie dylematy miałaś z ich wyborem;)

I wcale się nie śmieję, ale wiedziałam,, że zapomniałaś o wizkach:lol2:

Też przeglądnęłam sobie Twój Dziennik pod kątem wizek z oknami i parapetami. Ciemne ładnie zgrywają się z oknami. Czy dobrze pamiętam, że ciemne mają być drewniane. A z konglomeratu jaki mają mieć kolor?

Luka zlituj się nad nami, w Dzienniku jeszcze śnieg :o

Kinia jak Cię fajnie poczytać :hug: Powiem Ci w tajemnicy, że bardzo mi brakuje Twojego wątku :(

:hug: :hug: :hug:

jakbyś potrzebowała jakieś zdjęcie to wal smiało - wkleję albo u Luki (jak pozwoli) albo wyslę Ci na priva ;)

Luka - kombinujesz jak kon pod górę z tymi parapetami . Konglomerat stuka - będziesz się tłukła doniczkami :p Bierz drewniane pod kolor okien - ja tak mam i jest git :D Jak chcesz jakieś zdjęcie na potwierdzenie to poszukam

Dziewczyny - ja to nie usiedzę na doopie - udoskonalam nasz nowy zagłówek. Ale wiem o tym tylko ja no i teraz już Wy. Menżu nic nie wie i oby się nie dowiedział bo jedziemy w tym miesiącu na oparach finansowych :eek: Zrobie to zobaczy. Mam nadzieję , że mu się spodoba bo jak nie ..... Trzymajcie kciuki za moja nową wizję ;) Ofkors, ze się pochwalę jak już będzie redi

Luka - wyrzuc mnie jak ci śmiecę

stół tarasowy - trochę przysłonięty przez tymczasowe krzesła ale jest - wymiar 120 x 160.

http://img543.imageshack.us/img543/7519/dsc0011vw.jpg

Uploaded with ImageShack.us

:bye:

Kinga, jak zawsze pełna profeska:D Na blacie jest szkło?

Do zagłówka to bym dorobiła poduszki, żeby móc się oprzeć i na siedząco ksiażki czytać:D

http://1.bp.blogspot.com/-KWxjvzXcHEU/UODQ8BAv6WI/AAAAAAAAAFg/Q2U_U-0MmDo/s1600/po1duze.jpg

Edytowane przez agalind

Do zagłówka to bym dorobiła poduszki, żeby móc się oprzeć i na siedząco ksiażki czytać:D

http://1.bp.blogspot.com/-KWxjvzXcHEU/UODQ8BAv6WI/AAAAAAAAAFg/Q2U_U-0MmDo/s1600/po1duze.jpg

taki zagłówek mam w mieszkaniu :lol2:

ciutkę niższy, ale wykonanie to samo.

Uwielbiam czytać w łóżku i zawsze miałam za plecami wytartą tapetę :oops: poduszki rozwiązały problem

na blacie jest kawałek szkła - docelowo będzie na całości ale pewnie w przyszłym sezonie ;) Póki co leży wąski kawałek szyby podkominkowej ;)

Co do zagłówka to mam go w swoich inspiracjach :yes:

Teraz jak czytam albo klikam z łóżka to podkładam pod plecki poduszkę

Dobrej nocki

Cześć:)

Rocia nie wrzucam do Dziennika nic bo zastanawiam się czy go zupełnie nie usunąć. Komenty mi wystarczą:)

Esiak biorąc pod uwagę naszą wczorajsza rozmowę to ten vaillant byłby najlepszy, przegadam to z hydraulikiem jeszcze, dzięki za linki. A schody wiesz ile kosztowały?

Malka kotła cały czas szukam bo okazuje się że to co mówi instalator to nie do końca może być akuratne. Z projektu wychodzi mi że zapotrzebowanie na ciepło c.o. mam 13 kW a on mi piec 22 kW proponuje. Wczoraj mi trochę Esiak o modulacji wytłumaczył i powoli zaczynam jarzyć o co chodzi;)

Pinacolada żadnych zdjęc mi tu nie usuwaj i wrzucaj co chcesz - moje komenty mogą Ci służyć dożywotnio:) Lubię patrzeć na Twoje pomysły więc cieszę się z nowych fotek:)

Aga takie poduszki chciałam zrobić Weronice przy łóżku ale nie jako zagłówek tylko przy ścianie z boku łóżka. Zależy jeszcze jakie docelowo łóżko będzie.

No to teraz idę na zasłużoną kawę:)

Przynieść komuś?