Esiak 19.07.2013 11:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2013 To po co się się te rury z zewnątrz? Kurde jaka ja gupia jestem a było uważać w szkole... ażeby nie zasysał powierza z domu do spalania... ma je brać z zewnątrz ... a powietrze do ogrzania domu poprzez dgp niech sobie bierze z salonu poprzez kratki w obudowie kominka... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiak 19.07.2013 11:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2013 http://www.uniwag-spolmot.com.pl/images/dgp.jpg http://www.tapis.pl/kominkowe/stoger/foto/schemat-stoger-dgp.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 19.07.2013 11:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2013 Esiak na tym rysunku wygląda to tak, że powietrze z 2 nazwijmy to źródeł się miesza i tak, tak?To jak ma być rozgraniczenie że do DGP z domu a do spalania z zewnątrz? A może ten dolot własnie pomaga to jakoś podłączyc odpowiednio? Pumpa juz próbowałam pertraktować z tym pierwszym ale on nieugięty jest. Ma klientów, ma terminy i koniec. Nawet mu mówiłam że może z doskoku by u nas robił. To mi skomentował że z doskoku to wiesz;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 19.07.2013 14:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2013 Co z doskoku, co??? Może było trzeba się zgodzić :lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 19.07.2013 15:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2013 Uwierz aż tak zdesperowana nie jestem;-)Siedzę w poczekalni u profesora. Tylko 10 osób przede mną. Ale idzie szybko:-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 19.07.2013 16:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2013 Luka, ja Ci w kwestii kominka nie pomogę, wiesz dlaczego;) Trzymam za to kciuki żeby się udało coś mądrego uradzić, termin zaklepać i działać, działać, działać Daj znać do dochtór powie:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
max-maniacy 19.07.2013 18:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2013 matko, ja tam na kominkach też się nie znam. to nie poradzę. ale fajnie, że się zadziało trochę i wyszłaś z dołka. idź za ciosem. a co do parapetów, to nie wiem, czy w końcu dowiadywałaś się o drewniane? jak Ci się podobają ciemne pod kolor okien, to się nie zastanawiaj. tym bardziej, że drewno zawsze będzie ładniejsze, niż konglomerat. chyba, że te ciemne też sztuczne. ale chyba takich nie pokazywałaś. malka rozmawiałaś z księgową? ja tam rozumiem tak samo jak esiak. ale to pewnie dlatego, że zawsze tak interpretuję przepisy, żeby było korzystnie dla mnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 19.07.2013 20:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2013 Luka, sorki,że nie odbierałam, ale .... stałam na trasie szybkiego ruchu ze skodą wmontowaną w dupę mojego garbatego :mad: Jak ja lubię minę facetów, którym grozi 6 punktówi 5 stów mandatu , a wszystko zależne od tego czy wezwę policję A potem mi wyleciało,że mam oddzwonić Kasia - księgowa powiedziała,że na chwilę obecną (przepisy jeszcze nie weszły w życie) wygląda to tak,że rozliczać można się do 2018 roku, ale z faktur wystawionych wyłącznie do dnia 31.12.2013 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 20.07.2013 09:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2013 Malka Ty to masz życie urozmaicone;) Nic się nie stało, tak bym Ciebie męczyła a tak to sobie wygooglałam jak wróciłam do domu. Chociaż pewnie i tak Cię będę męczyć jeszcze jak to wszystko ogarnąć. Kasia zrobiło się prosto na działce to i z dołka wyszłam:) Aga to dochtór jak dochtór. Przewrócił wszelkie wcześniejsze diagnozy do góry nogami. Nie mam i prawdopodobnie nigdy nie miałam zakrzepicy. Mam odstawić wszystkie leki. Powiedział że spoko będę zyć, mogę występować w telewizji, mieć dzieci i nawet mogę mieć kochanka;) W sumie to tak mnie zgasił że zapomniałam o połowę rzeczy go zapytac i dlatego próbowałam Malkę telefonicznie molestować A teraz lecę ogarnąć chatę i przyszykować jedzenie - po południu zabieram dzieciarnię i jedziemy na budowę robić grilla i delektować się pustą działką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amglad1 20.07.2013 09:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2013 Luka:hug::hug: dawno Cię nie widziałam;) sms a Ci posłałam, ale myslę, że to przez diete nie zauważyłąś całuję i ściskam mocno:hug::hug: miłego popołudnia na działeczce:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 20.07.2013 09:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2013 No przestań, od razu Ci odpisałam:) a może nie przeszło coś... bo długi był.Ślę raz jeszcze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amglad1 20.07.2013 09:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2013 No przestań, od razu Ci odpisałam:) a może nie przeszło coś... bo długi był. Ślę raz jeszcze Nic nie dostałam może komu innemu ślesz???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 20.07.2013 09:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2013 Nie mów mi nawet;) może przez to nie dostałaś że napisało mi "skonwertowano na mms" i poszło w kosmos:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 20.07.2013 09:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2013 No to super, że zakrzepica jednak wykluczona. Rozumiem, że przewracając diagnozę do góry nogami postawił nowa - wiarygodną? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 20.07.2013 10:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2013 Postawił, no. Czy wiarygodną? Pewnie tak. Obrzęk limfatyczny pierwotny. Muszę się z tym oswoić. Na razie poczytałam trochę więc wiem już o co chodzi. Przynajmniej ogólnie. Mój P mi powiedział: czym Ty się przejmujesz, musisz leczyc i koniec;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 20.07.2013 10:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2013 P ma rację. No i koniecznie pamiętaj, że nie wolno Ci się przeciążać, zwłaszcza przy wprowadzaniu się czy sprzątaniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amglad1 20.07.2013 10:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2013 mam, mam wszystko już mam i właśnie Ci odpisałam. u nas dzis słonko z chmurkami i piździawka - jak zwykle. mam dość swojego ogródka - hmmm to eufemizm - mam dość swojego pola. wkurza mnie. nic nie rośnie. podsypuje nawozy i goooowno. mama powiedziała, że w takim wietrze to nic nie urosnie. i nic nie rośnie kurde:o:bash: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 20.07.2013 10:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2013 Taa ciekawe kto za mnie zrobi to wszystko:/ Amglad nie marudź, zajrzyj wieczorem zobaczysz jaki ja mam ogródek:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 20.07.2013 10:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2013 U nas kolejny dzień pada. A tak mi się marzyła książka na leżaku.... Chociaż może to i dobrze bo dzisiaj czytałam do 4 rano więc niech oczy ciut odpoczną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 20.07.2013 10:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2013 Do 4 rano?? Ja już obczaiłam że niestety na orzechach hamaka się nie da rozwiesić, te wieksze za daleko od siebie te mniejsze za małe:/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts