Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Dziennik Lukarny - komentarze

Lukarna

Recommended Posts

• Odpowiedzi 17,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Lukarna

5212

• agalind

2245

• Ardea

1544

• pumpaluna

1322

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Esiak na tym rysunku wygląda to tak, że powietrze z 2 nazwijmy to źródeł się miesza i tak, tak?

To jak ma być rozgraniczenie że do DGP z domu a do spalania z zewnątrz?

A może ten dolot własnie pomaga to jakoś podłączyc odpowiednio?

Pumpa juz próbowałam pertraktować z tym pierwszym ale on nieugięty jest. Ma klientów, ma terminy i koniec. Nawet mu mówiłam że może z doskoku by u nas robił. To mi skomentował że z doskoku to wiesz;)

matko, ja tam na kominkach też się nie znam. to nie poradzę.

ale fajnie, że się zadziało trochę i wyszłaś z dołka. idź za ciosem. :)

a co do parapetów, to nie wiem, czy w końcu dowiadywałaś się o drewniane? jak Ci się podobają ciemne pod kolor okien, to się nie zastanawiaj. tym bardziej, że drewno zawsze będzie ładniejsze, niż konglomerat. chyba, że te ciemne też sztuczne. ale chyba takich nie pokazywałaś.

malka rozmawiałaś z księgową? ja tam rozumiem tak samo jak esiak. ale to pewnie dlatego, że zawsze tak interpretuję przepisy, żeby było korzystnie dla mnie.;)

Luka, sorki,że nie odbierałam, ale ....

stałam na trasie szybkiego ruchu ze skodą wmontowaną w dupę mojego garbatego :mad::mad::mad:

Jak ja lubię minę facetów, którym grozi 6 punktówi 5 stów mandatu , a wszystko zależne od tego czy wezwę policję :lol2: ;)

A potem mi wyleciało,że mam oddzwonić :oops:

Kasia - księgowa powiedziała,że na chwilę obecną (przepisy jeszcze nie weszły w życie) wygląda to tak,że rozliczać można się do 2018 roku, ale z faktur wystawionych wyłącznie do dnia 31.12.2013

Malka Ty to masz życie urozmaicone;)

Nic się nie stało, tak bym Ciebie męczyła a tak to sobie wygooglałam jak wróciłam do domu. Chociaż pewnie i tak Cię będę męczyć jeszcze jak to wszystko ogarnąć.

Kasia zrobiło się prosto na działce to i z dołka wyszłam:)

Aga to dochtór jak dochtór. Przewrócił wszelkie wcześniejsze diagnozy do góry nogami. Nie mam i prawdopodobnie nigdy nie miałam zakrzepicy. Mam odstawić wszystkie leki. Powiedział że spoko będę zyć, mogę występować w telewizji, mieć dzieci i nawet mogę mieć kochanka;) W sumie to tak mnie zgasił że zapomniałam o połowę rzeczy go zapytac i dlatego próbowałam Malkę telefonicznie molestować:)

A teraz lecę ogarnąć chatę i przyszykować jedzenie - po południu zabieram dzieciarnię i jedziemy na budowę robić grilla i delektować się pustą działką:)

mam, mam wszystko już mam i właśnie Ci odpisałam. u nas dzis słonko z chmurkami i piździawka - jak zwykle. mam dość swojego ogródka - hmmm to eufemizm - mam dość swojego pola. wkurza mnie. nic nie rośnie. podsypuje nawozy i goooowno. mama powiedziała, że w takim wietrze to nic nie urosnie. i nic nie rośnie kurde:o:bash: