Lukarna 20.07.2013 21:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2013 Nie wiem co będe robiła. Jeszcze się nie zastanowiłam szczerze mówiąc. Myślałam żeby wysiać na jesień po prsotu gorczycę albo jakieś inne żyto i wiosną to przekopać i dopiero wtedy siać trawę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 20.07.2013 21:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2013 Nie wiem co będe robiła. Jeszcze się nie zastanowiłam szczerze mówiąc. Myślałam żeby wysiać na jesień po prsotu gorczycę albo jakieś inne żyto i wiosną to przekopać i dopiero wtedy siać trawę... Nie no coś Ty:) ja powynosiłam małe deseczki i pozamiatałam. Z dużymi walczył Minister:) Nie pozwolił mi ręki przyłozyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cronin 20.07.2013 21:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2013 Tarasik pierwsza klasa, od razu te barierki zauważyłam i ogród już prawie prawie, równiutko, zazdraszczam normalnie ja nie mogę moich wpuścić na ogród nie mówiąc juz o "tarasie" bo nogi połamią. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 20.07.2013 21:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2013 Dzisiaj w zasadzie po raz pierwszy odkąd kupiliśmy działkę dzieciaki swobodnie weszły na część "ogrodową". Do tej poty hałda ziemi dochodziła prawie do tarasu, było tylko wąskie przejście, wszedzie lezało pełno dachówek, desek, drutów - nie było opcji na puszczenie ich samemu. Tak mi tam dobrze dzisiaj było... siedziałam sobie na tarasie i gapiłam się jak biegają, jak bawię się z P w jakieś gonitwy... jak w domu;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rocia 21.07.2013 14:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2013 Nie "jak w domu" tylko "nareszcie w domu" Efekty niesamowite. I dzieci jakie wyluzowane, nie ma to jak zabawa w swoim ogrodzie Dziś robicie powtórkę? Ps.1. Na szaszłyczek się spóźniłam Ps.2. Pumpa - 22 A Twój też raczek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 21.07.2013 19:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2013 Ps.2. Pumpa - 22 A Twój też raczek? mój miał być późnolipcowym raczkiem a wyszedł czerwcowy bliźniak jest o całe 10 dni starszy od Twojego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorkaS 21.07.2013 21:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2013 buziątko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nita83 21.07.2013 21:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2013 wow Luka, ależ u Ciebie zmiany! Rewelacja! Prawdziwy ogród zaczyna się wyłaniać i ile miejsca masz. Gratuluję tez tarasu. Brawo! Doładowałam akumulatory budowlane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 22.07.2013 06:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2013 Rocia zapomniałam napisać - fajny masz nowy avatar:) aż Cię nie poznałam:) Tak, wczoraj była powtórka z rozrywki - woda się w basenie nagrzała, sama miałam ochotę wejść i tyłek pomoczyć Przydał by się jakis parasol jeszcze bo nie szło wysiedzieć na słońcu... Dorka, jeszcze wczasujesz? Nita, tak naprawdę to tam nie ma za dużo miejsca - do granicy działki jest jakieś 12m, szerokośc 25 czyli zostaje jakieś 300m na ogród. Tzn jak dla nas jest wystarczająco bo wszystko się zmieści co chcemy i koniec:) Chociaż wczoraj tak siedzielismy sobie i gadaliśmy i okazało się ze mamy trochę inne pomysły na zagospodarowanie;) Fajnie tak sobie siedzieć na własnym tarasie i snuć plany... A w ogóle zadaszony taras to był strzał w 10:) tzn nigdy nie jest tak że jest na całym cień, ale zawsze 1/3 powierzchni w cieniu jest - można z leżakiem uciec przed słońcem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nita83 22.07.2013 08:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2013 zadaszony taras jest fantastyczny, u nas nie było opcji ze może nie być daszku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 22.07.2013 09:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2013 Najchętniej wzięłabym kilka dni urlopu i tam sobie siedziała i siedziała i siedziała;) Żałuję bo w lidlu były fajne huśtawki za 30 zł, mogłam kupić miałyby dzieciaki wieksza radochę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 22.07.2013 09:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2013 Czekaj, czekaj, powierzchnię ogrodu będziesz miała 300m2??? wooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 22.07.2013 10:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2013 No wiem wiem, o Tobie pomyslałam jak to pisałam:) dlatego nic a nic nie narzekam, większej bym nie chciała a jakbym miała mniejszą to bym się zadowoliła tym co mam i tyle:) Chodzi bardziej o to że na fotach wygląda to jak ogrooomny obszar a w rzeczywistości już nie:) Ale kocham tą działke miłością ogromną Zastanawiam się teraz co zrobić żeby nie tonąc w tym cholernym pyle... wiesz jak nasze auta wyglądają? Jak po rajdzie Paryż-Dakar prawie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 22.07.2013 10:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2013 Zastanawiam się teraz co zrobić żeby nie tonąc w tym cholernym pyle... wiesz jak nasze auta wyglądają? Jak po rajdzie Paryż-Dakar prawie:) Mój ślubny dojeżdża do pracy remontowaną drogą - od trzech lat remontowaną :mad: auto po dwóch dniach jest nieokreślonego koloru , jedyne wyjście -abonament na myjkę Luka, a cała działka ile ma ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 22.07.2013 10:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2013 800:)Zabudowa nie wiem ile ma musiałabym w projekt spojrzeć - ale boków i przodu nie liczę jako ogród bo z jednej strony będzie wjazd a z drugiej jakieś krzaczory tylko... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kamila i Marcin 22.07.2013 10:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2013 Jakbym siebie czytała odnośnie auta.. ogólnie jest szare w okresach suchych, a w mokrych brązowo granatowe w ciapki tylko zastanawiające jest to którego koloru jest więcej.. a jak się je umyje to granatowe jak już o myciu nowa, to chyba wypadałoby je umyć.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 22.07.2013 10:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2013 Ja w sumie mam to w pompce ale mój P który lubi bardzo mieć czyste auto to musi męki przezywać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 22.07.2013 10:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2013 Jejku, a ja myslałam,że Twoja działka to tak dwie moje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kamila i Marcin 22.07.2013 10:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2013 Ja też lubię mieć czyste auto, ale bez przesady nie będę je myła w zimie lub przy 10st C Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 22.07.2013 10:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2013 Ja samochód myję od wiosny do jesieni - potem to bez sensu a osobiście znam jednego pana,który samochodu nigdy nie myje tylko wymienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts