agalind 23.07.2013 09:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2013 Parapety obklej kartonem i folią, to sie nic nie stanie. A jakie wreszcie mają być? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 23.07.2013 09:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2013 Oj tam jakie maja być Pewnie brązowe:) P mimo urlopu nie ma czasu ze mną pojechać i zobaczyć. Może jutro? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiak 23.07.2013 09:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2013 tey Luka, a Ty wpadasz do nas, czy nie...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 23.07.2013 09:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2013 Luka, chłopu każesz parapety wybierac? Na stówę salceson mu się spodoba:D EDIT: Sorki, Esiak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 23.07.2013 09:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2013 Jasne że wpadam tylko tak myślę kiedy... dziś nie, jutro też. Jak nie pojedziemy pod namiot to może w czwartek co? Pasowałoby Wam?A czy pojedziemy pod namiot to podejmiemy decyzję jutro, więc bym zadzwoniła czy tak czy nie, ok? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiak 23.07.2013 09:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2013 czwartek pasuje... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 23.07.2013 09:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2013 Luka, chłopu każesz parapety wybierac? Na stówę salceson mu się spodoba:D EDIT: Sorki, Esiak No coś Ty ja mu nic nie kazę wybierać - po prostu chcę żeby miał poczucie że mi pomógł w wyborze:) A przy okazji drzwi mu chciałam pokazać. czwartek pasuje... Ok to bedziemy w kontakcie:) ps. chyba już od jutra wezmę ten urlop... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 23.07.2013 10:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2013 Kurcze Esiak instalator mi gada że jak mam dom po podłogach 200m to nizsza modulacja niż 7 nie jest mi potrzebna bo to za duży dom żeby jechać na mniejszej mocy. Co mówisz na to? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiak 23.07.2013 10:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2013 co to za bzdura, żeby liczyć zapotrzebowanie na ciepło po powierzchni podłóg...?rozumiem, że dla nie go nie ma znaczenia czy dom ma izolację i jaką i obydwa budynki o metrażu 200m2 jeden z izolacją a drugi bez, będą miały to samo zapotrzebowanie...?powiedz mu, że tak masz w projekcie i ma wg niego robić, a nie swoje złote myśli uskuteczniać.... jaki jest taki mądry to niech zrobi ozc i wg niego dobierze kocioł i grzejniki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 23.07.2013 10:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2013 Bo widzisz gdybym ja była pewne tego co w projekcie to wiesz byłaby inna gadka. A jak widzę jak te projekty branżowe miałam zrobione od czapy to się waham po prostu i tyle. On jest jeszcze z tych obrażalskich co to jak tylko usłyszał moją sugestię o mniejszej modulacji to powiedział tylko: jak Pani chce to ja mogę założyć mniejszy, pani decyzja nie ma problemu i foch:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiak 23.07.2013 10:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2013 standard niestety... instalator wie zawsze wszystko... jeśli masz jeszcze trochę czasu, to niech asolt zrobi Ci ozc... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 23.07.2013 11:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2013 Pogadam z naszym kierownikiem może on nam zrobi, byłby jakiś punkt odniesienia.I tak na razie kotła nie kupujemy. ps. gładzie jednak koniec wrzesnia, kurde nie za bardzo ale będziemy czekać na Boskiego.W sumie może i dobrze bo nie wiem czy sie teściu przez miesiąc ze ścianką wyrobi;) Tylko schody też muszę przesunąć w takim układzie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cronin 23.07.2013 11:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2013 Luka ten mój hydraulik partacz, też wiedział lepiej i każdemu robił tak samo (znaczy rurki co 15) i zobacz co wyszło. Owszem grzać to by grzało ale to my byśmy więcej zapłacili za rurki i sprzęt. U Ciebie też, możesz wstawić przewymiarowane bo tak bezpieczniej, ale zapłacisz więcej za grzejniki i więcej za przewymiarowany piec i pewnie jeszcze 100 innych bzdetów. Nie tylko asolt robi ozc (u niego to trwa i trwa). Wrzuć w google, znajdziesz kogoś bez problemu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 23.07.2013 11:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2013 Luka, ja Ci mówię płytek i paneli szukaj:D:rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 23.07.2013 11:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2013 (edytowane) A gładzie to się nie robią miesiąc, więc może nie ma sensu przesuwać schodów, co? Jak Boski zacznie od góry i zrobi przy schodach, to może sobie dalej na parterze gładzić a schody w tym czasie będą się robić. EDIT: Bo potem schodziarz Ci powie, ze on dopiero w grudniu może i co?! Edytowane 23 Lipca 2013 przez agalind Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 23.07.2013 11:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2013 Cronin własnie tego mocnego przewymiarowania się boje - bo po co to. Jak się dodzwonie do kierownika to zapytam, może nam zrobi:) Pozwolę mu za to na hamaku poleżeć Aga też tak pomyślałam, nie będę terminu zmieniać bo zobaczymy jak to pójdzie, może akurat się Boski wyrobi wcześniej trochę ( w co wątpię) albo jakis inny cud się wydarzy... Muszę naszego Kierownika wyzwać bo to on nam w paradę wlazł Tak byśmy mieli w połowie września;) A co do płytek i paneli - wczoraj miałyśmy gorąca linię z Cronin i kiepsko to widzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cronin 23.07.2013 11:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2013 nie masz co kiepsko widzieć, mam już szarą cegiełkę w torebce i będę przymierzała i powiem że już nie pamiętałam jak wygląda i miałam wątpliwości, ale zobaczyłam i dalej mi sie podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 23.07.2013 11:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2013 Luka, masz wizki a to już naprawdę dużo. Teraz musisz je tylko wydrukować i dobrać płytki od obrazka:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 23.07.2013 12:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2013 Cronin czyli jednak będzie na mnie jakby co?? i czekam na werdykt podłogowy... Aga to nie do końca tak bo teraz już mi moja wizja od wizek odbiega trochę Ale w jednym masz rację - pomagają mi one bo mniej więcej mogę sobie wyobrazić trochę inne konfiguracje:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 23.07.2013 12:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2013 Luka ale zmieniłaś kolorystykę płytek tych które planowałaś do łazienek chociażby?Co do drzwi to my mieliśmy je montowane już na samym końcu, po malowaniu i panelach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts