malka 24.07.2013 21:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2013 ok, jutro oddam ten zakupiony grunt, zobaczę, która farba jest bielsza i wymienię tę mniej białą.Grunt mam webera, do tynków cem-wap Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amglad1 25.07.2013 05:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2013 Luka, dla Ciebie http://imageshack.us/a/img16/4937/09o4.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 25.07.2013 06:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2013 Malka nam majstrzy (znaczy nasz wykonawca co to robił wszystko prócz malowania bo już kasy nie było na opłacenie kogoś i szwagier który zajmuje się budowlanką) doradzali, żeby sprawdzać jaki grunt dedykowany jest dla danej farby i że np przy tikkurilli to trzeba brać ten ichniejszy, do reszty można brać atlas. Przy duluxie kazali uważać bo kiedyś jak nie dałaś gruntu z duluxa to farba potrafiła się łuszczyć ale oczywiście roztropki zapomniały i wszystko polecieliśmy atlasem - nic się nie działo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amglad1 25.07.2013 06:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2013 Pumpa, szukałam Twojego dziennika - ni ma, więc wykorzystuję Lukę i jej dziennik i Tobie przesylam najserdeczniejsze Nadmorskie pozdrowienia nie moge wkleic zdj bo cos mi sie w klawiturze pozamienialo kurde Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 25.07.2013 07:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2013 Dzięki Amglad :* Strasznie Ci tego morza zazdroszczę, ostatni raz byliśmy 5lat temu i nie ma widoków żebyśmy szybko się wybrali Ja dziennika nie prowadzę, jestem tu wolnym strzelcem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 25.07.2013 07:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2013 Malka nam majstrzy (znaczy nasz wykonawca co to robił wszystko prócz malowania bo już kasy nie było na opłacenie kogoś i szwagier który zajmuje się budowlanką) doradzali, żeby sprawdzać jaki grunt dedykowany jest dla danej farby i że np przy tikkurilli to trzeba brać ten ichniejszy, do reszty można brać atlas. Przy duluxie kazali uważać bo kiedyś jak nie dałaś gruntu z duluxa to farba potrafiła się łuszczyć ale oczywiście roztropki zapomniały i wszystko polecieliśmy atlasem - nic się nie działo. Jest w tym jakaś logika, bu dedykowanego gruntu używać, ale z drugiej strony, jak po roku będę malować powtórnie, to przecież tej starej farby nie zrywam. Dla pewności może wymienię ten grunt, choć na opakowaniu wyraźnie napisano, ze pod wszelkie farby emulsyjne i lateksowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
max-maniacy 26.07.2013 09:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2013 Luka, gdzieś Ty?biwakujesz się? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 26.07.2013 09:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2013 Max jak u was z pogodą? U mnie na razie piździ i gwiździ i od tygodnia chodzimy w długich rękawach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiak 26.07.2013 09:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2013 u nas upały po 30o.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 26.07.2013 09:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2013 no to u nas o 10 mniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 26.07.2013 11:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2013 Pumpa, zamień się.Ja już dłużej tego ciepła nie zniesę.Mój trawnik też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nita83 26.07.2013 20:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2013 Luka to sie chyba buja na tym swoim hamaczku i podziwia odsłonięty ogród haloooooo pozdrowionka ślę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 27.07.2013 08:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2013 Mi to się zdaje, że Luka to miała na jakieś kilkudniowe wywczasy wyjechać. Pewnie więc się relaksuje i cieszy rodzinką na łonie natury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiak 27.07.2013 09:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2013 Luka była u nas przedwczoraj, a wczoraj miała jakiś zabiegany dzień... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rocia 27.07.2013 13:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2013 Skoro taki zabiegany to pewnie dużo załatwiła. Czekamy na newsy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 29.07.2013 07:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2013 Cześć wszystkim:) Po pierwsze Amglad - bardzo serdecznie dziękuję :hug: Miałam urlop, odpoczywałam ale w końcu nigdzie nie pojechaliśmy. Szkoda mi było czasu trochę - nie chciałam P odrywać z budowy. W sumie za duzo nie załatwiłam przez te wolne dni ale w końcu urlop to urlop nie? W czwartek odwiedziłam Państwa Esiaków - tak mi było u nich dobrze że nie mogłam się do domu zebrać A poza tym to: - P posprzątał duzo wokół domu, nie jest jeszcze idealnie długa droga przed nami ale największe syfy znikają - skończyli spinać wodę bo się okazało że w piwnicy wszytsko w rozsypce było - zrobili podbeton pod tarasem i na klatce schodowej w piwnicy i w sumie chyba tyle - parapety wybrane, będą orzechowe w okleinie - drzwi zewnętrzne prawie wybrane ( o dziwo byliśmy zgodni jak nie wiem co przy wyborze), tzn będą albo KMT albo Wikędy - piec, hmm tu nadal nie ma decyzji - grzejniki są że tak powiem w toku:) Zapomnieliśmy o umówionym spotkaniu z panem Kominkiem buuu I to tyle:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rocia 30.07.2013 14:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2013 Oj, Asia, rozleniwiłaś się na tym urlopie? Czy nadrabiasz zaległości? Relacja z wykonanych... i niewykonanych zadań zdana Ps. No jak mogliście zapomnieć o panu kominkowym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nita83 30.07.2013 21:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2013 świetnie całkiem sporymi krokami do przodu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 31.07.2013 07:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2013 Cześć koleżanki i koledzy;) Wczoraj spotkałam się z Kominkiem, dał mi pendriva ze swoimi pracami, obejrzałam i bez szału. Tzn różne ma i proste i takie hmm z fantazja;) i widać że dopracowane i staranne (przynajmniej z zewnątrz ) ale nic co bym chciała dla siebie. Czyli muszę pokazać mu na zdjęciu o co mi chodzi;) Czekam jeszcze na 2 wyceny ze sklepów instalacyjnych i czas na decyzję (piec i grzejniki). Drzwi zewnętrzne będą KMT jednak. Był Pan Barierka. Pomierzył, pogadaliśmy. Czeka na decyzję jaki ma być wzór i zrobi wycenę. Jakby to takie proste było - wzór:bash: Nie możemy z Ministrem do porozumienia dojść. Ale coś tam sie wymyśli;) Niby coś tam się dzieje ale niestety tylko w sferze planowania, wymyslania itd. Żadnych konkretów. A ja konkrety wolę Wczoraj ucięłam sobie miła pogawędkę z Panią w sklepie drzwiowym. I namieszała mi okrutnie bo zdecydowana byłam na drzwi wewnętrzne orzechowe a ona mi tu takie jasne pokazywała. Fajne. Muszę to przespać jeszcze troche i pomysleć. Ale czas jeszcze mam więc luz;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiak 31.07.2013 07:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2013 no właśnie jak tam kwestia kotła...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts