Lukarna 31.07.2013 09:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2013 Jeszcze nie rozstrzygnięta.Wczoraj chciałam z P na tematy budowlane pogadać ale niestety mecz był jakis:mad:A potem byłam zbyt padnięta po wieczornym sportowaniu. Podliczę dziś wyceny, będzie chociaż jakiś aspekt finansowy widoczny... Grzejniki będą Kermi raczej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 31.07.2013 09:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2013 Jeszcze nie rozstrzygnięta. Wczoraj chciałam z P na tematy budowlane pogadać ale niestety mecz był jakis:mad: A potem byłam zbyt padnięta po wieczornym sportowaniu. Podliczę dziś wyceny, będzie chociaż jakiś aspekt finansowy widoczny... Grzejniki będą Kermi raczej. Jakiś komentarz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 31.07.2013 09:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2013 Uderzyłam w stół i czekałam które nożyce się odezwą Na rowerze jeździłam z kumpelą prawie 2 godz:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
max-maniacy 31.07.2013 18:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2013 Max jak u was z pogodą? U mnie na razie piździ i gwiździ i od tygodnia chodzimy w długich rękawach sorry, że tak późno, ale nie wyrabiam u nas w końcu jest lato. od tygodnia gdzieś cały czas jest super ciepło i nawet kąpieli w jeziorze można zażywać teraz pewnie i u Was już gorąco:cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 31.07.2013 20:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2013 Na rowerze jeździłam z kumpelą prawie 2 godz A wpierdol chcesz :mad: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
max-maniacy 31.07.2013 21:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2013 A wpierdol chcesz :mad: uuu Luka, chyba podpadłaś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 01.08.2013 06:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2013 A wpierdol chcesz :mad: No mówiłaś że mogę nie?? Przysięgam że jeździłam delikatnie, po prostu sobie pedałowałysmy i gadałyśmy o tym o czym nie możemy już w robocie bo nas rozsadzili. Nawet zadyszki nie miałam;) To mogę czy nie? Bo jakieś ruszanie muszę uprawiać a na basen na razie mniej kijem nie wygonisz, jeszcze jakieś 6 kg co najmniej do basenu:confused: Kasia a jak mówiłam kiedyś że się jej bałam to mnie wyśmiała;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorkaS 01.08.2013 06:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2013 Cześć! Chyba zaległości nie nadrobię, ale się choć przywitam.U nas pierwszy dzień szkoły dzisiaj. A było tak fajnie .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 01.08.2013 06:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2013 Cześć Właśnie się wczoraj zastanawiałam gdzieś Ty... I mnie dziewczyny uświadomiły ze od dzisiaj wracasz do kieratu;) To teraz będzie Cię dla nas więcej?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorkaS 01.08.2013 07:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2013 Zdecydowanie Czy Wy tam, gdzie myślę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amglad1 01.08.2013 07:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2013 Zdecydowanie Czy Wy tam, gdzie myślę? Tamże. czekamy!!!! cześć Dorka:hug::hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 01.08.2013 10:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2013 Małpo, mówiłam,że możesz, ale do cholery nie dwie godziny. Na diecie, batonika tez możesz zjeść, ale nie sto batoników, nie??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 01.08.2013 11:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2013 Nie mów mi że na diecie batonika mogę bo od 3 tygodni nie tknęłam żadnego;) a tak się zasugeruje i wtedy to już pójdzie... Nie no jasne, nie będę już tak długo. Masz rację gupia jestem. Następnym razem pojedziemy krócej a zaoszczędzony czas przesiedzimy w jakimś miłym miejscu;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 01.08.2013 11:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2013 Następnym razem pojedziemy krócej a zaoszczędzony czas przesiedzimy w jakimś miłym miejscu z nóżkami w górze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 01.08.2013 12:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2013 O właśnie:)A wiesz że już mi w krew weszło i w chacie nie siedzę inaczej jak z nogami wysoko:) jakoś odruchowo tak. I wmówiłam wszytskim w domu że powinnam raz dziennie 15 min poleżeć z nogami wyżej i nawet czasem korzystam:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 01.08.2013 12:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2013 Luka, wmów im jeszcze ze w kuracji konieczna jest godzina spokoju z książką i ciepłą herbatką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 01.08.2013 12:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2013 Muszę◘ z Malką zagadać to mi jakieś wytyczne na papierze da, P wie że ona specjalistka to uwierzy we wszystko:) To jak Malka, zrobimy interes? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 01.08.2013 12:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2013 Mejlem Ci zalecenia wyślę, co ?? Może wieczorem przysiądę i na spokojnie wypunktuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 01.08.2013 12:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2013 Tylko wiesz, trochę podkoloryzuj, co;)? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 01.08.2013 12:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2013 I bez koloryzowania się zdziwisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts