nita83 01.08.2013 12:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2013 wmów im jeszcze że zmywanie Ci szkodzi (nie wolno stac przy zlewie) a szczególnie mycie łazienki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiak 01.08.2013 16:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2013 Nie mów mi że na diecie batonika mogę bo od 3 tygodni nie tknęłam żadnego;) a tak się zasugeruje i wtedy to już pójdzie... Nie no jasne, nie będę już tak długo. Masz rację gupia jestem. Następnym razem pojedziemy krócej a zaoszczędzony czas przesiedzimy w jakimś miłym miejscu;) a lody kto wcinał w Lapisie..? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 01.08.2013 17:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2013 I bez koloryzowania się zdziwisz A bedzie tam coś o seksie? Bo to wolałabym naprawdę skonsultować przed opublikowaniem;) wmów im jeszcze że zmywanie Ci szkodzi (nie wolno stac przy zlewie) a szczególnie mycie łazienki Jeszcze prasowanie - zdecydowanie odpada. A najlepsza forma terapii - hamak i książka. Minimum godzina dziennie... boszz ro byłoby dopiero:) a lody kto wcinał w Lapisie..? Widziałeś w tych lodach chociaż kawałek batonika co?? Chociaż byś dopisał że poprosiłam bez bitej smietany i odmówiłam browara;) ps. kolejny kocioł nam doszedł pod przemyślenia, tam gdzie pojechałam po kolejną wycenę zaproponowali mi ACV. Ale chyba wyjdzie drożej niż Vaillant:confused: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nita83 01.08.2013 19:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2013 a Ty Luka szukasz gazowego kociołka?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 01.08.2013 20:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2013 To weź mi napisz co mam napisać o tym seksie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nita83 01.08.2013 20:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2013 że tylko po godzinnym relaksie na hamaku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 01.08.2013 21:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2013 Wy tu śmichy chichy, ale serio Luka musi codziennie minimum godzinę leżeć z nogami w górze. I może to być na hamaku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorkaS 01.08.2013 22:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2013 E tam od razu śmichy chichy, to wyłącznie kwestia wsparcia dla Luki. Nie może być na grobowo i poważnie, bo tak się źle przyswaja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 01.08.2013 22:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2013 Dorcie, co racja to racja, dlatego czytam i czekam na dalsze propozycje co ująć w zaleceniach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amglad1 02.08.2013 05:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2013 dużo dzikiego, nieokiełzanego seksu Jej zaleć....z nogami w górze też:D:D będzie Pani zadowolona.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 02.08.2013 07:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2013 dużo dzikiego, nieokiełzanego seksu Jej zaleć....z nogami w górze też:D:D będzie Pani zadowolona.... Kochanie, lekarz zalecil;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 02.08.2013 07:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2013 Cześć Malka czyli już wiesz jakie zalecenia;) Duuużo leżenia na hamaku:) Jesteście boskie dziewczyny:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorkaS 02.08.2013 07:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2013 Ja bym do zaleceń dorzuciła obowiązkową nianię do dzieci i jakąś pomoc domową, finansowaną na przykład ze środków unijnych, coby uszczerbku na budżecie domowym nie było. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiak 02.08.2013 07:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2013 ps. kolejny kocioł nam doszedł pod przemyślenia, tam gdzie pojechałam po kolejną wycenę zaproponowali mi ACV. Ale chyba wyjdzie drożej niż Vaillant:confused: ACV Prestige 18 Solo 2,2-18kW od 7400 zł.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 02.08.2013 08:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2013 A nas mam go za 7000.Czytałam wczoraj trochę opinie ale jak to zwykle bywa są mocno podzielone... Słyszeliście coś może o piecach ACV?? Bo zasobnik na bank weźmiemy od nich. Zwariuję z tym. Na dodatek P ma już swój typ i nie wiem czy jest sens próbować sprawdzać coś innego. Ale co mi tam jak zaszłam tak daleko to mogę jeszcze jeden obadać nie? ps. wczoraj miałam pomiar drzwi i parapetów;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiak 02.08.2013 08:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2013 a jaki ma typ...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 02.08.2013 08:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2013 ps. wczoraj miałam pomiar drzwi i parapetów Kiedy montaż? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 02.08.2013 10:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2013 a jaki ma typ...? No oczywiście Junkers. Solidny. Często montowany. Zachwalany. Super serwis na kiwnięcie palcem. I do tego najtańszy;) Kiedy montaż? No za 4 tyg:wave: Dostanę klucze do własnego domu!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 02.08.2013 10:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2013 To ustalmy chronologicznie. Co jeszcze muszę zrobić aby przybliżyć się do mety? 1. Grzejniki ( trwają negocjacje jakie i u kogo ale bliżej niż dalej już jest;) ) Montaż około 20 sierpnia p. Jurek2. Zmniejszenie otworów drzwi zewnętrznych (sierpień) - teść3. Wylewka pod tarasem (sierpień) - teść4. Wymurowanie ścianki przy schodach, otynkowanie jej (sierpień/wrzesień) - teść5. Drzwi zewnętrzne i parapety ( zamówione, montaż powiedzmy początek września)6. Gładzie - koniec września - Boski7. Podpięcie domu do kanalizy - wrzesień/październik - koparka z tesciem8. Usunięcie szopy i wyrównanie terenu- wrzesień/październik - koparka z tesciem9. Schody - październik - Bocian10. Elewacja - październik? - brak wykonawcy11. Płytki - nie wybrane ani wykonawca też nie - październik/listopad12. Panele - nie wybrane ani wykonawca też nie - październik/listopad13. Kominek - listopad - Kominek14. Drzwi wewnętrzne - nie wybrane - listopad/grudzień15. Kuchnia - nie dogadana - listopad/grudzień16. Malowanie - farby nie wybrane - listopad/grudzień - Boski17. Montaż ceramiki łazienki - nie wybrane - listopad/grudzień - p. Jurek O czym zapomniałam?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorkaS 02.08.2013 11:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2013 pikus w sumie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts