Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Dziennik Lukarny - komentarze

Lukarna

Recommended Posts

• Odpowiedzi 17,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Lukarna

5212

• agalind

2245

• Ardea

1544

• pumpaluna

1322

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Dzisiaj nie było hamaczka, siedzieliśmy z Panem Mężem na tarasie, popijaliśmy kawę i snuliśmy plany...:)

Planowanie z moim P to orka po ugorze ale i tak fajnie było...

Za to błocko nieziemskie jest po nocnej ulewie:bash: i zaczynają chwasciory niesmiało wychylać łebki spod ziemi. Muszę nabyć dziabkę znaczy motykę;) i powalczyć z nimi zeby się nie rozpuściły znowu.

ale czy Tobie wolno szaleć z motyką???

u nas też koszmarne błoto

Nie, ja szaleć nie chcę. Te chwasty to dosłownie kilka sztuk na razie. Więc chcę je dziabnąć zanim wyrosna na dobre...

Luka - wyrywanie chwaściorów to jak walka z wiatrakami.

Ja czasami coś tam wyrwię, ale Marcin je kosi:) dosłownie wszędzie to rośnie, nawet z kostki nam wyrasta - co uważam za przesadę:)

Chyba się dobrze kamuflują bo ja żadnych nie widziałam:)

Ale masz rację, nastawiam sie na ciężką walkę:/

Witam się sennie.

Wczoraj miałam jedną z tych nielicznych w moim życiu nocy kiedy nie mogłam zasnąć.

Dzięki temu wiem, że Masto które trzymałam w odwodzie gdybym nic innego nie znalazła będą prawdopodobnie za ciemne jednak. Muszę szukac czegoś innego. Zastanawiam się też czy by drzwi wewnętrznych nie zrobić jaśniejszych a nie orzechowych... Musiałabym kilka takich nocek nieprzespanych zaliczyć i wtedy wizja wyklarowałaby mi się zupełnie;)

A teraz ide po kawę i zapałki do podparcia powiek:yes:

Nie marudź ;)

Ja młode dziś o 4.45 z łóżka wywlokłam.

Ale bym mogła to zrobić, to nie miałam prawa położyć się spać. W życiu bym o takiej chorej porze się nie obudziła :oops:

A teraz mam wrażenie że lewituję, a kątem oka widzę ja mi jakieś ciemne plamy biegają po ścianie :oops:

I po co inwestować w halucynki ? wystarczy dwie doby nie spać :lol2:

O, to ten wirus nawet granice państw przekraczał? :D

Mnie o 2.30 obudzili sąsiedzi robiący parapetówę :mad: Ci sami, którzy noc wcześniej zachlapali moje świeżo umyte okno fioletową farbą, którą wylewali przez balkon :mad: Wszyscy w naszym pionie mieli wczoraj fioletowe kropki na szybach, a winowajcy nawet nie zaszczycili nas otwarciem drzwi :mad:

Malka, dla mnie taka chora pora jest normą :( choć przyznaję, że nie przychodzi mi lekko wstawać zaraz po budziku...

Planowanie z moim P to orka po ugorze ale i tak fajnie było...

Czesc kochana, czyżbysmy mialy tych samych męzów. Ja bym tego nawet nie odważyła sie nazwac "planowaniem" :cool:

Co do rannego wstawania, to Misiek wstaje codziennie o 3 rano, a potem jeszcze funkcjonuje tak gdzies do 23 w nocy rzadko kiedy kladzie sie w dzien na drzemkę godzinną, szczerze to nie wiem jak on to robi, bo ja po takim drugim dniu byłabym martwa.

Buziaki i trzymaj sie :)

planowanie z moim mężem (na cito muszę przygotować wylewkę w miejscu kabiny)

relacja sprzed kwadransa

J- ja, Ś - ślubny mój osobisty

J - co w końcu dajemy do kabiny, płytki, brodzik czy żywicę ?

Ś - a co chcesz?

J - w zasadzie mi to rybka, byle by jasnej fugi nie było

Ś - to może kamień z ciemną fugą

J - ok

Ś- ale żywica będzie ładniejsza

J- ok, niech będzie zywica

Ś - ale wtedy musimy podkuwać pod odpływ

J- luzik, odkuję ten kawałek Stanisławem

Ś - a co tam będziesz kuć, to machnijmy brodzik

J - ale pod brodzik też trzeba podkuć

Ś - a to rób co chcesz

:bash::bash::bash::bash: