1976pinacolada 06.08.2013 21:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2013 Ja się tak nie bawię!!! Zaczyna i nie kończy, toć to się nerwicy można nabawić Co do polędwiczek to spraktykuję w weekend, dzięki. Jeśli idzie o kostkę to walcz jak lwica, żeby ją zrobić, najlepiej przed przeprowadzką. Inaczej nie chcę być złym prorokiem ale będziecie popylali po paletach E tam, wystarczy w wiatrołapie zrobić szufelke automatryczną od c.o My tez na paichu I bez kostki I już rok za nami i pewnie kilka przed nami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 06.08.2013 21:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2013 Pewnie nadrobisz... jak poświęcisz na to 24 godz. dziennie... codziennie Cześć Pina Myślałam, że tylko zerkasz w kierunku szalejącej córci, a tu się okazuje, że Ty aktywnie się udzielasz (po długich poszukiwaniach nie znalazłam emotki pt. Kinia na trampolinie Nie wiem jak Wy, ale ja wyglądam dziś tak http://cosgan.de/images/midi/verschiedene/s025.gif ja długo nie szukałam i znalazłam malkę na trampolinie http://www.robdedel.nl/Trampoline%20(1).gif Dlatego też nie zaoferuję sie jako współskakacz dla córki Kini. No jak kurde? Nie wiesz jaki masz zasobnik - no nieładnie:) wiem. Czerwony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 06.08.2013 21:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2013 E tam, wystarczy w wiatrołapie zrobić szufelke automatryczną od c.o My tez na paichu I bez kostki I już rok za nami i pewnie kilka przed nami trzeba mieć jeszcze odkurzacz centralny dla mnie akurat CO był zbytkiem, ale kostka priorytetem chociażby ze względu na opaskę wokół domu czy dojazd do garażu Zgaduję: Luka się zorientowała, że ma dni płodne i zaplanowała 4 dziecko, coby każdy kąt domu zapełnić Ale , że jeszcze nie wie czy Minister dziś będzie mógł to nie chwali dnia przed zachodem słońca .... :rotfl::rotfl:umarłam!!!! :rotfl::rotfl: jestem ciekawa co Luka na to, ale fakt większy kocioł robią to może i przydałoby się więcej ludzia do zużycia zagrzanej wody Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1976pinacolada 06.08.2013 21:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2013 ja długo nie szukałam i znalazłam malkę na trampolinie http://www.robdedel.nl/Trampoline%20(1).gif Dlatego też nie zaoferuję sie jako współskakacz dla córki Kini. malka - padłam rewelacja malka - ale jakby nie patrzeć to biust masz jędrny! Takie podskoki a on ani rusz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 06.08.2013 21:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2013 No nie:DMyślałam że jesteście moimi koleżankami a tu tak mi zyczycie??????????? Malka, dzięki - pokaże maluchom jak mnie będą chciały namawiac następnym razem:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 06.08.2013 21:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2013 Luka za karę że Cię nie ma tam gdzie być powinnaś nic nie zobaczysz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 06.08.2013 21:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2013 Szybko szukałam w myślach gdzie powinnam być...Zerknełam ukradkiem na łózko... na P... co ja tam mam zobaczyć... Ale potem mnie olśniło więc lece:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 06.08.2013 21:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2013 malka - padłam rewelacja malka - ale jakby nie patrzeć to biust masz jędrny! Takie podskoki a on ani rusz e tamm, dobry stanik No nie:D Myślałam że jesteście moimi koleżankami a tu tak mi zyczycie??????????? Malka, dzięki - pokaże maluchom jak mnie będą chciały namawiac następnym razem:D to ja nie Ty, znajdź sobie siebie Luka za karę że Cię nie ma tam gdzie być powinnaś nic nie zobaczysz Też bym coś pooglądała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 06.08.2013 21:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2013 to ja nie Ty, znajdź sobie siebie Wizerunku uzyczyć nie chcesz?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 06.08.2013 22:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2013 a chciałabyś taki wizerunek ?? głupia :bash: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 07.08.2013 06:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2013 a chciałabyś taki wizerunek ?? głupia :bash: Oj tam, w sieci?? Kto mnie tu zna?? Witam się grzecznie rankiem świtem:cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 07.08.2013 07:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2013 Zgaduję: Luka się zorientowała, że ma dni płodne i zaplanowała 4 dziecko, coby każdy kąt domu zapełnić Ale , że jeszcze nie wie czy Minister dziś będzie mógł to nie chwali dnia przed zachodem słońca .... Kinia w formie:D:D:D ja długo nie szukałam i znalazłam malkę na trampolinie http://www.robdedel.nl/Trampoline%20(1).gif Dlatego też nie zaoferuję sie jako współskakacz dla córki Kini. Luka za karę że Cię nie ma tam gdzie być powinnaś nic nie zobaczysz Cholera, nie nadążam. Gdzie miała być Luka??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 07.08.2013 09:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2013 Na gg:) mialam być znaczy:) Uwaga uwaga: jadę z dzieciakami na weekend nad morze:wave::wave: tak własnie się cieszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 07.08.2013 09:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2013 Na gg:) mialam być znaczy:) Uwaga uwaga: jadę z dzieciakami na weekend nad morze:wave::wave: tak własnie się cieszę To kiedy winko otwieramy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 07.08.2013 09:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2013 Ustalimy to na spokojnie:) Bo na razie nie piję:D:D Na razie;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 07.08.2013 09:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2013 Luka, ale takiej okazji nie można odpuścić Pamiętasz nasz winny autobus ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 07.08.2013 09:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2013 Luka bardzo się cieszę, że jednak udało się coś znaleźć. Mam nadzieję, że pogoda będzie boska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 07.08.2013 09:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2013 Aga no napisałam przecież "na razie" prawda? A autobus?? Jak mogłabym zapomnieć Pumpa na razie to mam zapewniony urlop i nic więcej ale jestem dobrej myśli:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 07.08.2013 09:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2013 Aaa to może jeszcze budowlanie:) Serwisant Junkersa radzi wziąć ten niższy sterowniki - Fw100.Że niby ta dwusetka bardziej napakowana elektroniką i żeby dobrze działało to trzeba jeszcze coś tam dokupić i to juz się większa kasa robi niż 7 czy 8 stów.Koniec końców na razie nie zamawiamy żadnego, zamówimy jak się wyklaruje wszystko na 100% Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nita83 07.08.2013 09:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2013 e tam Junkers, wakacje wzywają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts