pumpaluna 11.08.2013 08:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2013 Luka, a dzieciaki się cieszą na wyjazd?? Ja bym już nogami przebierała na ich miejscu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nita83 13.08.2013 20:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2013 coś ustalone? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 14.08.2013 08:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2013 puk puk.... jestem, i obiecuje czesciej zagladac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MusiSieUdac 14.08.2013 17:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2013 No to juz zaczynam zazdroscic, w sumie sroda popołudniu no to urlop czas oficjalnie zacząć Siedzisz spakowana, na walizce ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 14.08.2013 17:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2013 a ja nic a nic nie zazdroszcze:p, bo w sumie ja urlopu mialam 6 tygodni i nic a nic nie wypoczelam... w koncu dzisiaj do siebie wrocilam i tak sobie mysle-kiedy ja te walizki rozpakuje:cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 14.08.2013 18:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2013 To jak przystało na wigilię wyjazdu;) siedzę i nic nie robię Uprzejmie proszę o kciuki za pogodę bo wyborowe towarzystwo mam już zaklepane:rolleyes: Do zobaczenia we wtorek:) ps. skasowałam jakies privy jak czyściłam skrzynkę - jak to cos ważnego to proszę o powtórkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nita83 14.08.2013 18:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2013 pakuj się a nie na pogaduchach siedzisz! p s nic nie widze w archiwum, paplałyście czy nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 14.08.2013 19:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2013 No ba;)A to nie wiem dlaczego nie masz nic:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amglad1 15.08.2013 10:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2013 Pozwolę sobie w imieniu Asi uprzejmie donieść, że orzeł wylądował - Asia z Rodzinką dojechała na miejsce cało i szczęśliwie:)c.d.n...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorkaS 15.08.2013 10:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2013 Ucałować proszę, mocno Tę, której jeszcze nie widziałam I siebie też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 15.08.2013 10:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2013 Ucałować proszę, mocno Tę, której jeszcze nie widziałam I siebie też Jak ja bym to chciała zobaczyć Buziaki zostawiam - dla wszystkich (tak zbiorowo dzisiaj,niedoczas, cholerny niedoczas :mad:) i zmykam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amglad1 15.08.2013 10:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2013 Ucałować proszę, mocno Tę, której jeszcze nie widziałam I siebie też Dorko Kochana, Aśkę wycałuje w Twoim imieniu:) a i siebie nie oszczędzę - własnie ucałowałam swoje odbicie w lustrze - myjesz lustro, jak przyjedziesz do mnie:P buziaki dla Ciebie i Rodzinki przesyłam jako - return to sender:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amglad1 15.08.2013 10:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2013 Jak ja bym to chciała zobaczyć Buziaki zostawiam - dla wszystkich (tak zbiorowo dzisiaj,niedoczas, cholerny niedoczas :mad:) i zmykam malka, wpadaj do nadmorza - zrobie dla Ciebie pokaz specjalny;) całusy:bye::bye: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 15.08.2013 11:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2013 malka, wpadaj do nadmorza - zrobie dla Ciebie pokaz specjalny;) całusy:bye::bye: Byłam tydzień temu Myślałam ,by się jakoś spiknąć, ale ani fonu, do Cię, ani neta nie miałam (a właściwie po , której stronie nadmorza się lokalizujesz ? ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amglad1 15.08.2013 11:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2013 Byłam tydzień temu Myślałam ,by się jakoś spiknąć, ale ani fonu, do Cię, ani neta nie miałam (a właściwie po , której stronie nadmorza się lokalizujesz ? ) no wiesz??? byłas i sie nie odezwałas???? funkcjonuje w środkowej części, niedaleko Ustki następnym razem nie podaruję takiego afrontu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 15.08.2013 11:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2013 To musisz mi wybaczyc, bo tylko do Kołobrzegu dotarłam, a od zachody nas wiało. Podejrzewam ,że fizycznie by nas zabiło te kila dodatkowych godzin w samochodzie i zwłoki by dojechały Zrobiliśmy ponad 1800 km od czwartku do soboty:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 15.08.2013 11:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2013 malka do Kolobrzegu to jak rzut beretem, jeszcze blizej niz do OdBytowa ode mnie, albo i podobnie w km... ahh szkoda, ze nie bylo kontaktu, bo ja dopiero od wczoraj u siebie buuu Dzien dobry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorkaS 15.08.2013 12:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2013 Jak ja bym to chciała zobaczyć Buziaki zostawiam - dla wszystkich (tak zbiorowo dzisiaj,niedoczas, cholerny niedoczas :mad:) i zmykam Pokażę Ci jak to się robi, za następną razą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nita83 15.08.2013 18:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2013 dobrze ze juz na miejscu, miłej zabawy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 19.08.2013 08:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2013 Luka mam nadzieję, że korki w drodze powrotnej Was nie wykończyły My w prawdzie z innego rejonu jechaliśmy ale żeby uniknąć 7km korka pojechaliśmy wiochami i dzięki temu zaoszczędziliśmy i ponad 20km i kilka godzin jazdy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts