amglad1 19.08.2013 09:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2013 Luka mam nadzieję, że korki w drodze powrotnej Was nie wykończyły My w prawdzie z innego rejonu jechaliśmy ale żeby uniknąć 7km korka pojechaliśmy wiochami i dzięki temu zaoszczędziliśmy i ponad 20km i kilka godzin jazdy Pumpa, Luka jeszcze nie wystartowała z powrotem:) jeszcze na plaży siedzi i nóżki w morzu chłodzi:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 19.08.2013 13:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2013 amglad, skad ty to wszystko wiesz? gadaj no, widzialyscie sie ? Luka udanego wypoczynku, ja juz na obrotach, ale przedszkolno-szkolnych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 19.08.2013 13:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2013 Luka, cóż moge powiedzieć? Musisz jeszcze raz przyjechać do nadmorza:) Mam nadzieję, że wypoczęliście:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MusiSieUdac 19.08.2013 18:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2013 Ano to widze, ze dziewczyny popiły ( colę ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nita83 19.08.2013 18:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2013 wraca i pewnie odwiedzi forum dopiero jutro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 20.08.2013 09:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2013 Dotarłam i do się:) Powiem tak: było bosko:cool: Nic nie zdołało mi zepsuć tych kilku dni oderwania (ale nie całkowitego) od rzeczywistości;) Nita Twoja rada była baaaardzo cenna i na wagę złota:hug: Amglad :hug: Ty już wiesz za co:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
max-maniacy 20.08.2013 11:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2013 witamy Cię u się chlebem i solą. czy czym tam wolisz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 20.08.2013 19:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2013 A czemu CI się nie udało całkowicie oderwać? Urlop to urlop Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nita83 20.08.2013 20:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2013 super ze jesteś i świetnie, że dobrze się bawiłaś. Myślałam o Was i żałowałam, że nie mogłam wpaść Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 21.08.2013 06:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2013 Nie mogę się wkręcić z powrotem w budowę, sorry. Tak, że na razie nic budowlanie nie będzie. Dziękuję za uwagę ps. chyba za dobrze się bawiłam:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 23.08.2013 06:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2013 To może delikatnie budowlanie. Moja piękna wyrównana działka zaczyna malowniczo pokrywać się chwastami.Moje piękne równe wylewki pokrył piach i kurz - przydałoby się posprzątać.W mojej ciemnej i wilgotnej piwnicy powoli zaczęła powstawać ścianka dzieląca klatkę schodową.Moje za duże otwory zewnętrzne drzwiowe zostały pomniejszone do odpowiednich rozmiarów. I to tyle.Nędznie co?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiak 23.08.2013 06:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2013 będzie zielono przynajmniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 23.08.2013 08:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2013 No ba:) Juz jest;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 23.08.2013 08:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2013 w takim razie u mnie tez dzialka na przyszly rok bedzie malownicza po wyrownaniu bede mogla poprosic ciebie o zdjecie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
max-maniacy 23.08.2013 09:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2013 nie wiesz chyba co piszesz. nędznie??? przecież wszystko idzie wg planu. a niedługo drzwi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 23.08.2013 10:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2013 Melisa, uwierz - nie ma na co patrzeć:) Kasia wizja drzwi mnie jedynie przy życiu trzyma:) Jutro może uda nam się spotkać z potencjalnym ociepleniowcem i układaczem płytek. Może, bo dziś idzie na wesele więc może być jutro niedostępny;) A w poniedziałek kolejne spotkanie z Panem Kominkiem i ustalenie szczegółów do wyceny. Przycisnęłam Pana ze sklepu instalacyjnego i szuka dla mnie pieca w dobrej cenie. Do dziś ma termin więc mam nadzieję że jutro będę mogła napisać że mam grzejniki i piec. I ogólnie na siłę szukam powodów do radości:) ps. o wiem, Boski mnie nie opuścił i nadal chce mi gładzić. Ściany i sufity oczywiście świntuchy:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
max-maniacy 23.08.2013 10:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2013 niech gładzi co się da. aby Ci było przyjemnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 23.08.2013 14:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2013 Melisa, uwierz - nie ma na co patrzeć:) jak nie jak tak. Skoro u mnie to samo na podworku/ogrodzie to twoje zdjecia moga byc rowniez moimi... nie potrzebuje calosci, aby tyci tyci moze moje chwasciki rowno z twoimi rosna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 23.08.2013 14:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2013 niech gładzi co się da. aby Ci było przyjemnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 23.08.2013 16:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2013 A widzisz Meliska myślałam, że sobie zartujesz z tą fotą Byłam przed chwilą na budowie to mogłam zrobić Dostałam wycenę pieca i grzejników. Niby wiedziałam że to musi kosztować ale dlaczego aż tyle??? Czyli ten etap zamknięty. Teraz jeszcze tylko wybór barierek, wyszukanie dobrego i taniego styro i można przejść do latwiejszej części: płytek i paneli;-) Bo wkład kominkowy będzie z kratek, a tam wyboru dużego nie ma - pójdzie migiem;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts