Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Dziennik Lukarny - komentarze

Lukarna

Recommended Posts

Luka mam nadzieję, że korki w drodze powrotnej Was nie wykończyły

My w prawdzie z innego rejonu jechaliśmy ale żeby uniknąć 7km korka pojechaliśmy wiochami i dzięki temu zaoszczędziliśmy i ponad 20km i kilka godzin jazdy ;)

Pumpa, Luka jeszcze nie wystartowała z powrotem:) jeszcze na plaży siedzi i nóżki w morzu chłodzi:)

• Odpowiedzi 17,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Lukarna

5212

• agalind

2245

• Ardea

1544

• pumpaluna

1322

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

To może delikatnie budowlanie.

Moja piękna wyrównana działka zaczyna malowniczo pokrywać się chwastami.

Moje piękne równe wylewki pokrył piach i kurz - przydałoby się posprzątać.

W mojej ciemnej i wilgotnej piwnicy powoli zaczęła powstawać ścianka dzieląca klatkę schodową.

Moje za duże otwory zewnętrzne drzwiowe zostały pomniejszone do odpowiednich rozmiarów.

I to tyle.

Nędznie co??

Melisa, uwierz - nie ma na co patrzeć:):)

Kasia wizja drzwi mnie jedynie przy życiu trzyma:)

Jutro może uda nam się spotkać z potencjalnym ociepleniowcem i układaczem płytek. Może, bo dziś idzie na wesele więc może być jutro niedostępny;)

A w poniedziałek kolejne spotkanie z Panem Kominkiem i ustalenie szczegółów do wyceny.

Przycisnęłam Pana ze sklepu instalacyjnego i szuka dla mnie pieca w dobrej cenie. Do dziś ma termin więc mam nadzieję że jutro będę mogła napisać że mam grzejniki i piec.

I ogólnie na siłę szukam powodów do radości:)

ps. o wiem, Boski mnie nie opuścił i nadal chce mi gładzić. Ściany i sufity oczywiście świntuchy:D

A widzisz Meliska myślałam, że sobie zartujesz z tą fotą;-)

Byłam przed chwilą na budowie to mogłam zrobić:-)

Dostałam wycenę pieca i grzejników. Niby wiedziałam że to musi kosztować ale dlaczego aż tyle???

Czyli ten etap zamknięty.

Teraz jeszcze tylko wybór barierek, wyszukanie dobrego i taniego styro i można przejść do latwiejszej części: płytek i paneli;-)

Bo wkład kominkowy będzie z kratek, a tam wyboru dużego nie ma - pójdzie migiem;-)