Lukarna 26.08.2013 10:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2013 Miałam Basf jeszcze wyceniany ale w sumie oni chyba od niedawna się w to bawią więc nie wiem. Caparola nam kierownik nasz mocno poleca... Zobaczymy co mi zaproponuje pan, potem się pomartwię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 26.08.2013 18:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2013 (edytowane) Kurcze myślałam że białe zwykłe płytki kupię za grosze, a tu chyba nie do końca:) Znalazłam jak na razie takie w Leroyu, no wiem wiem że drogie nie są ale myślałam że uda mi się zejść bliżej dyszki;) W lokalnym Brico są białe 20x20 za 12,99 ale maja taka krateczkę matową na powierzchni - odpadają. uwierzycie w to?? szukam płytek:cool: Ooo i do tego np. taki na podłogę w całej piwnicy;) Edytowane 26 Sierpnia 2013 przez Lukarna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cronin 26.08.2013 18:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2013 Nie tak łatwo ze zwykłymi białymi ja sobie w dodatku utrudniłam i chcę wielkość 30 na coś, żeby mi się z gresem komponowało. Znalazłam takie za 2 dyszki lokalnie. Chyba zaszaleję te całe 12 m Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 26.08.2013 21:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2013 (edytowane) Luka, ja tez do kotlowni szukalam czegos bialego za grosze, ale nie znalazlam i mam maślane za grosze:( Do pralni już dostałam w casto za jakies 14zł/m2 chyba. Ma takie delikatne prązki szarosrebrne. EDIT: Znalazłam, te płytki to Ceramika Color, ale nie pamiętam już jaki model. Edytowane 26 Sierpnia 2013 przez agalind Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 27.08.2013 05:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2013 Cronin a na podłodze jaki masz gres? I te białe to znalazłaś 30 na ile? A możesz zerknąć na pudełko co to?? Bo właśnie jak mi się uda to chcę się dziś lokalnie przejechać. Aga przyjrzę się tym Ceramika z Casto. One właśnie chyba są jakieś większe takie nie? Kurka za 14 zł to byłoby fajnie bo ja trochę tej ściany mam do obłożenia... Bo na podłodze masz coś szarego chyba prawda? Najchętniej bym kupiła od razu na schody, żeby potem mi pasowało wszytsko... chociaż u nas piwnica mocno niewyjściowa będzie więc jeden pies jakie będą płytki;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cronin 27.08.2013 07:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2013 Na podłodze będzie antracytowy gres techniczny ze stargresu, upolowany w casto jako końcówka za 10zł/m (mieli 10 m2, starczy mi na kotłownię i spiżarnię). A te białe to 25x33 i jest to paradyż II gat.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 27.08.2013 08:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2013 Boszz 10 zł - rewelka. U nas po 17 jest lokalnie. Ale musiałabym zobaczyć w Poznaniu. Tylko kto mi to przywiezie:/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cronin 27.08.2013 08:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2013 normalna cena w casto to 24, więc te 17 to też nieźle.Mogłabyś patrzeć właśnie na końcówki, ale skoro potrzebujesz tego sporo , to nie przejdzie. W praktikerze chyba widziałam gres techn. za 13. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 27.08.2013 08:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2013 Luka a P nie ma w pracy jakiegoś klienta który większym autem pokonuję trasę? może by się dogadał w zamian za jakiś mały rabat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 27.08.2013 08:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2013 Pumpa on ma klientów z takimi autami co musieliby mi przywieźć wszystkie płytki, biały montaż i meble na cały dom:D:D Pomyślimy coś Cronin, tez oglądałam w Praktikerze ten za 13 ale to bezowy widziałam, szary po 15. Wychodzi na to, że musze szybko podjechać do Poznania:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 27.08.2013 10:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2013 Aga przyjrzę się tym Ceramika z Casto. One właśnie chyba są jakieś większe takie nie? Kurka za 14 zł to byłoby fajnie bo ja trochę tej ściany mam do obłożenia... Bo na podłodze masz coś szarego chyba prawda? Najchętniej bym kupiła od razu na schody, żeby potem mi pasowało wszytsko... chociaż u nas piwnica mocno niewyjściowa będzie więc jeden pies jakie będą płytki;) Te biale w paseczki maja 20x40cm. Na podłodze mamy gres techniczny, jakis zwykly, tani szary. Na schodach do piwnicy też jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
msdracula 27.08.2013 10:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2013 (edytowane) Kurcze też chcę upolować coś taniego do pralni. Najlepiej jakiś kolor niebrudzący się A u was widzę sporo się dzieje, kotłownia się będzie robić na gotowca, elewacja fiu fiu domek z samym styro już fajnego kształtu nabiera i nie jest taki uciapany Edytowane 27 Sierpnia 2013 przez msdracula Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 27.08.2013 11:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2013 Aga, te w paseczki mi się podobały u Ciebie... Kurcze ja chcę jakieś kupić! (moze tupnę dla lepszego efektu??) Dracula niby się dzieje ale ja nadal trochę w to nie wierzę Ja pralnię chyba walnę też na biało (chociaż tu paseczki by mi pasowały:) ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 27.08.2013 11:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2013 Aga, te w paseczki mi się podobały u Ciebie... Kurcze ja chcę jakieś kupić! (moze tupnę dla lepszego efektu??) Luka musisz sie przejechac po sklepach to coś wybierzesz. W kotłowni mam maślane takie, ale nie bylo nic innego w rozsadnej (czyt. niskiej) cenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 27.08.2013 12:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2013 Wiem wiem tylko tak sobie chciałam tupnąć dla efektu;) I jeszcze nie wiem na jaka wysokość na ścianach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 27.08.2013 12:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2013 (edytowane) Ja mam 3 rzedy chyba od blatu. Musisz sobie najpierw zaplanowac wysokosc blatu i od tego niech plytki kladą. Acha, wez pod uwage wysokosc pralki, ktora pewnie pod blatem stanie. U mnie mało brakowało i by sie nie zmieścila. EDIT: Mam 2 rzedy płytek w pralni polozone w poziomie, czyli na wysokosc 40cm. Wystarczy w zupelności. Edytowane 27 Sierpnia 2013 przez agalind Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 27.08.2013 12:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2013 Nie no w pralni tak mniej więcej planuję, trochę nad blatem tylko i koniec. Na ścianach bez szafek nie będzie płytek. Bardziej mi o kotłownię chodziło na jaką wysokość kłaść? Nie mam pomysłu zupełnie... I pytanie za 100pkt: jak mam policzyć ile i jakich potrzebuję gniazdek/kontaktów?? Chyba pozostaje tylko zrobić spis z natury, co??Muszę policzyć i wycenić zebym się znowu nie zdziwiła:/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 27.08.2013 12:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2013 Luka kotłownię to do sufitu. Łatwiej posprzątać Mopem ściany przelecisz i błysk:D Gniazdka musisz policzyc w realu. No chyba, ze masz projekt;) Zostało mi trochę gniazdek Berker Kwadrat jakbyś była zainteresowana:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 27.08.2013 13:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2013 Gniazdka i kontakty to tylko z natury. Jeszcze sprawdzić ile 1 a ile 2wtykowych potrzebujesz. Tak samo włączniki schodowe i gniazda telewizyjne. Mam złą wiadomość ale tu kilkaset zł może pójść Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rocia 27.08.2013 17:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2013 Nadrobiłam Się dzieje Luka u Ciebie. Zaintrygowałaś mnie tymi płytkami, pasowałoby mi coś takiego szarego... czemu nie wpadłam na to, żeby poszukać w LM...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts