nita83 27.08.2013 19:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2013 Luka, ale się u Ciebie dzieje, rozkręciłaś biznes i leci płytki, kotłownia, elewacja, kominki, wow, szał Tylko aparatu nie zapomnij Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 27.08.2013 22:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2013 NIe nadrobię dziś, bo padam,ale przerzuciłam pobieżnie i:mam Ceramikę Color w kotłowni - biała szkliwiona -rewelacja. Układa się miodzio, równiutka , tnie się przyzwoicie, choć jest krucha, więc cięcie w elkę tylko fleksem.Ale co najważniejsze - idealna do utrzymania w czystości -ściereczką na sucho nawet klej schodzi.Format 20x25Natomiast gres Cronin mam na podłodze -całkiem przyzwoity, naprawdę twardy, choć upuszczona wkrętarka ubiła róg - ale zwalam to na brak fugi. Ceny u m mnie to 33 zł za karton(1,5 metra) ceramiki i 17 zł\m2 za gres Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 28.08.2013 05:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2013 Gniazdka i kontakty to tylko z natury. Jeszcze sprawdzić ile 1 a ile 2wtykowych potrzebujesz. Tak samo włączniki schodowe i gniazda telewizyjne. Mam złą wiadomość ale tu kilkaset zł może pójść Pumpa no własnie próbuję szukać rzeczy które muszę mieć przed zamieszkaniem a lekkomyślnie omijam wzrokiem i pamięcią bo "to jakieś grosze" A potem lecą setki nie wiadomo na co:mad: Nadrobiłam Się dzieje Luka u Ciebie. Zaintrygowałaś mnie tymi płytkami, pasowałoby mi coś takiego szarego... czemu nie wpadłam na to, żeby poszukać w LM...? Cześć Rocia Szukaj szukaj, na bank cos znajdziesz:) Luka, ale się u Ciebie dzieje, rozkręciłaś biznes i leci płytki, kotłownia, elewacja, kominki, wow, szał Tylko aparatu nie zapomnij Nita czy Ty jeszcze nie wiesz że ta ja jak ta przysłowiowa krowa co to dużo ryczy a mało mleka daje?? Sztucznie podkręcam atmosferę żeby się sama do walki zagrzać Luka kotłownię to do sufitu. Łatwiej posprzątać Mopem ściany przelecisz i błysk:D Gniazdka musisz policzyc w realu. No chyba, ze masz projekt;) Zostało mi trochę gniazdek Berker Kwadrat jakbyś była zainteresowana:D Aga kotłownia będzie do sufitu na dwóch scianach, tam gdzie mają byc piece. Na pozostałych dwóch Minister chce do okna czyli do 1,5m. Ale zobaczymy jeszcze;) Wielkie liczenie dziur elektrycznych zaplanowane na najbliższy wolny dzień spędzany na budowie:) Muszę zobaczyć te Kwadraty ( a raczej cenę ich;) ) bo wiem że kiedys nad nimi dumałam ale nie wiem czy będą w mym zasięgu:) NIe nadrobię dziś, bo padam,ale przerzuciłam pobieżnie i: mam Ceramikę Color w kotłowni - biała szkliwiona -rewelacja. Układa się miodzio, równiutka , tnie się przyzwoicie, choć jest krucha, więc cięcie w elkę tylko fleksem.Ale co najważniejsze - idealna do utrzymania w czystości -ściereczką na sucho nawet klej schodzi. Format 20x25 Natomiast gres Cronin mam na podłodze -całkiem przyzwoity, naprawdę twardy, choć upuszczona wkrętarka ubiła róg - ale zwalam to na brak fugi. Ceny u m mnie to 33 zł za karton(1,5 metra) ceramiki i 17 zł\m2 za gres Cześć Malka Wychodzi na to że większość kotłowni wyglada podobnie:D:D Dzięki za opinie, na gres jestem zdecydowana, na ściany wezmę to co dostanę w dobrej cenie. O ile nie znajdę jakichs białych lokalnie to się kopnę do miasta wojewódzkiego:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 28.08.2013 06:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2013 To jeszcze o wczorajszym dniu, bo zapomniałam. Mam dwie wiadomości, dobrą i złą Dobra jest taka, że udało nam się posprzątać całą piwnicę. Jest czysto ( o ile moze być czysto bez wylewek) i przestronnie ( o ile ciemne piwnice przestronne się wydawać mogą). Wera odkryła nawet jedno z pomieszczeń którego nie widziała od poczatku budowy:D to pokazuje skalę zagracenia;) Dzisiaj przychodzi Pociotek skuć nierówności na podbetonie i porządnie zamieść kolejny raz. W miedzyczasie teściu doleje kawałek chudziaka którego nie zdążył wylać a później rozłożą folię i zapraszamy po raz kolejny Panów Wylewkarzy:) Zła jest taka, ze mam za wąska klatkę schodową Dopóki nie było scianki rozdzielającej 2 biegi schodów - było OK. Jak teściu zaczął stawiać ściankę zrobiło się wąsko i klaustrofobicznie. Łudzę się jeszcze trochę że na górze ( na parterze znaczy) będzie inaczej bo tam będzie tylko do połowy, do końca pierwszego biegu, a góra już będzie otwarta. Ale i tak zatrwożona jestem:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 28.08.2013 06:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2013 A w ogóle to muszę poszukać jakiegoś grzejnika ze środkowym podłaczeniem:mad:Fachoffcy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiak 28.08.2013 07:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2013 a to nie ma problemu z tym, kermi robi takie grzejniki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 28.08.2013 07:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2013 (edytowane) Kermi? Kurde a na nich nie patrzyłam nawet:D Dzięki, juz lecę.Na górze na holu mam źle podejście jedno i chciałam jakoś z tego wybrnąc. edit: nie znalazłam:( Edytowane 28 Sierpnia 2013 przez Lukarna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiak 28.08.2013 07:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2013 http://www.kermi.pl/Polnisch/Heizen/Flachheizkoerper/Therm_X2/Technische_Info/Modelle_neu/index.phtml [h=3]"Profilowane grzejniki zaworowe Therm X2 z podłączeniem z boku lub na środku."[/h] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiak 28.08.2013 07:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2013 model to Therm X2 Profil-VM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 28.08.2013 07:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2013 Tak to jest jak się nie czyta tylko obrazki ogląda:oops: dzięki:cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 28.08.2013 08:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2013 Grzejnik na zamówienie ale cóż, jakoś to przełknę, dzięki Esiak raz jeszcze:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 28.08.2013 14:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2013 Cześć Luka:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 29.08.2013 05:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2013 Cześć Aga:) Dzisiaj mój najmłodszy kończy 4 lata... ale mi się zebrało na wspominki - rozmemłałam się na starość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
max-maniacy 29.08.2013 06:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2013 Cześć Aga:) Dzisiaj mój najmłodszy kończy 4 lata... ale mi się zebrało na wspominki - rozmemłałam się na starość co Ty wiesz o starości? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nita83 29.08.2013 07:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2013 to wszystkiego najlepszego dla Młodzieniaszka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiak 29.08.2013 07:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2013 złóż Mu życzenia od nas... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 29.08.2013 07:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2013 A dziękuję dziękuję Dostał rano upragnioną żółtą koparkę, pająka i książkę o strażakach - taaaaki szczęśliwy był Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cronin 29.08.2013 08:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2013 O wszystkiego najlepszego dla młodzieńca tego pająka chodzącego po szybach dostał? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 29.08.2013 08:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2013 Najlepsze życzenia dla Mlodzieńca:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
max-maniacy 29.08.2013 09:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2013 ode mnie też oczywiście buziaki dla Miśka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts