malka 29.08.2013 10:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2013 100 lat i samych cudownych chwil dla Najmłodszego http://pikszer.pl/upload/600/415ab015-c097-4527-b5e9-0a32cc95e671.jpeg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 29.08.2013 11:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2013 Wszystkim dziękuję po stokroć, Miska wycałuję jak wrócę do domu a Malkowy tort... no po prostu bomba:D Koparę baaardzo podobna dostał:) ps. czy zlewy do kuchni takie wiecie kamienne czy jakieś inne takie co sa w te kropki to sa OK? Bo niespodziewanie dostałam namiar na człowieka z dobrą (podobno) ceną więc może skorzystac co?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
max-maniacy 29.08.2013 13:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2013 to są chyba z jakiegoś tworzywa, tectonite, czy coś podobnego.Aga chyba ma taki. to ją molestuj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 29.08.2013 14:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2013 Pomolestuję. Ale najpierw się chyba dowiem jednak konkretnie jakie mogę zakupić od tego kontaktu bo chyba moje wiadomości zbyt liche są Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rocia 29.08.2013 17:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2013 Wszystkiego najlepszego dla Marcinka http://cosgan.de/images/more/bigs/a122.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 29.08.2013 18:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2013 (edytowane) http://m.youtube.com/watch?v=wFh-rX_Sfhs to i ode mnie zyczonka, sorki ze tak pozno wieczorem. Edytowane 29 Sierpnia 2013 przez Mmelisa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 30.08.2013 08:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2013 Dzięki dziewczyny:) Jubilat wycałowany za wszystkie czasy;) A teraz wieści wieści Byłam dziś rano na spotkaniu ze stolarzem w sprawie kuchni:) Na razie nic takiego bo to pierwsze wstępne spotkanie. Podałam mu wymiary i co gdzie ma być i ma projekt mi wysłać pod koniec tygodnia. Nie dałam mu projektu Karoli, żeby nie sugerować nic;) Może coś podpowie mi sam:) Generalni nic mi się nie zmieniło: mają być białe lakierowane fronty i orzechowy blat. Z orzechowych obramowań zrezygnowałam bo chyba byłoby za cięzko... zobaczę jeszcze jak to na projekcie będzie wyglądało, ale to sprawa na dalszą przyszłość Jak dostanę projekt to umówimy się na budowie na pomiary i dogadanie tematu na miejscu:) Termin realizacji podałam mu połowa listopada - mam nadzieję że za dużo przesuwać nie będzie trzeba, potrzymacie ze mną??&&&&&&&&&&&&& Wczoraj byłam u kumpeli z pracy obejrzeć jej nowy dom... i do dziś chodzę tak: Dom wybudowany z projektu pracowni Domy z wizją - Z charakterem ale powiększony - rewelacyjnie wszystko dopasowane, piękne dywanowe schody z małych klepeczek parkietowych, szklane balustrady... no rewelka:) Po co to piszę? U niej dostałam objawienia niestety:( Stary instalator nie przeciągnął mi do kuchni instalacji OC, ja o tym zapomniałam powiedzieć nowemu i tym sposobem nie będę miała szufelki automatycznej w kuchni:cry: Po prostu porażka:( Ale jest i dobra wiadomość: byłam rano na budowie przymierzac do okien próbki blatów i obejrzałam ściankę schodową - powiem tak:nie ma tragedii która przewidywałam:) Co prawda jeszcze kilka bloczków zostało do ułożenia ale już widać że nie będzie bardzo klaustrofobicznie czego się bardzo obawiałam:) Bieg schodów będzie miał jakieś 96 cm szerokości czyli jak schudnę to powinnam się nawet z mężem wyminąć na nich;) Piwnica została do końca posprzątana, poskuwana zaprawa na chudziaku - wyglada to ok:) No to chyba tyle już na zakończenie tygodnia... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 30.08.2013 12:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2013 A jeszcze pstryczki. Brać takie podwójne? Czy lepiej pojedyncze? Te pojedyncze lepiej wyglądają co?? Ale podwójne byłyby praktyczniesze... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiak 30.08.2013 12:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2013 tzw świecowe..? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiak 30.08.2013 12:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2013 i to nie pstryczki, tylko gniazda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 30.08.2013 12:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2013 Jakie swiecowe?? E tam pstryczki nie pstryczki, każdy wie o co biega:) Musze wybrać jakieś ładne i tanie zeby wycenić i zamówić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiak 30.08.2013 12:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2013 http://www.elektrycznie.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nita83 30.08.2013 12:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2013 kuchnia??? KUCHNIA???? nooooo pani to się bedzie działo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 30.08.2013 12:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2013 Ale co, tu tanio jest? Muszę najpierw z natury spisac ile czego... I dlatego się zastanawiam czy się bawić w te podwójne bo mi sie wizualnie nie podobają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 30.08.2013 12:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2013 kuchnia??? KUCHNIA???? nooooo pani to się bedzie działo Spokojnie dopiero w listopadzie ale przymiarki tez będą miłe mam nadzieję:) Taaaaaaak się cieszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiak 30.08.2013 12:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2013 Ale co, tu tanio jest? Muszę najpierw z natury spisac ile czego... I dlatego się zastanawiam czy się bawić w te podwójne bo mi sie wizualnie nie podobają jak ja kupowałem mieli tanio... sprawdź i porównaj! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 30.08.2013 12:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2013 Sprawdzę sprawdzę, dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rocia 30.08.2013 15:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2013 Jak już kuchnia jest na tapecie (nawet jako wstępny projekt) to przeprowadzka tuż tuż Nawet nie wiesz jak bardzo oczekiwana przeze mnie jest wizka Twojej kuchni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
max-maniacy 30.08.2013 20:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2013 ja też czekam, aż coś pokażesz. o kuchnię mi chodzi, żeby nie było. fajne uczucie tak prawie już meblować dom, co nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 31.08.2013 08:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2013 Witam się w ten piękny sobotni ostatnio-weekendowo-wakacyjny ranek:) Obiecuję że jak tylko coś będę miała to pokażę ale znając życie to raczej będzie później niż wcześniej;) Najważniejsze że pan mi powiedział że bez problemu może być umieszczona indukcja nie nad konkretną szafką/szufladą tylko połowę nad jedną a połowę nad drugą. I proponuje mi szkło między szafkami - zobaczymy... Wczorajszy wyjazd do miasta wojewódzkiego zaowocował: - znalezieniem białych płytek 20x25 za jedyne 16,99 (Praktiker) - znalezieniem sraczkowatego gresu za 12,99 - ale jakis marny taki z wyglądu jest (OBI) - kupnem butów z Zygzakiem dla Najmłodszego (przez co dziś od rana słyszę "no kiedy pójdziemy na dwór w moich nowych błyskawicznych butach??") - kupnem pięknego granatowego sweterka dla Średniej - kupnem kolejnej torebki dla Najstarszej Czyli wszyscy są zadowoleni;) Teraz musimy się zastanowić gdzie położymy płytki w piwnicy (bo chyba jednak nie wszędzie), ile ich potrzeba i najważniejsze - czy mamy od kogo pożyczyć auto żeby z miasta wojewódzkiego te cuda przywieźć. Alternatywą jest zakup na miejscu trochę drożej. A teraz poproszę o sobotniego kopa bo mnóóóstwo pracy przede mną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts