Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Dziennik Lukarny - komentarze

Lukarna

Recommended Posts

Cześć Luka :)

Gniazdka policz dobrze - gdzie przewidujesz, że przyda się kiedyś dodatkowe, weź podwójne. Brzydsze trochę, fakt, ale masz 2 zamiast 1 :) A to jest akurat rzecz, na którą się tak bardzo nie zwraca uwagi - bardziej widoczne są włączniki. Ja tam nakichałam na estetykę i wzięłam prawie wszędzie podwójne :) Nigdy więcej przedłużaczy! :D

Granitowe zlewy są ok - fajne i praktyczne. Zasadnicza zaleta - nie widać zacieków.

Gratuluję zakupów (sraczkowaty gres bardzo mnie intryguje ;)). A teraz się wystaw, kopa Ci wytnę na rozpęd :lol2:

• Odpowiedzi 17,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Lukarna

5212

• agalind

2245

• Ardea

1544

• pumpaluna

1322

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Cześć Kocurze:-)

Oficjalne liczenie puszek odbędzie się prawdopodobnie jutro - wyślę tatę z dziećmi do kina a sama popedzę na budowę;-)

Dzięki za rady, masz rację gniazdka to pewnie kolejna rzecz na która zwracasz uwagę w momencie kupna, potem w chwili gdy robisz zdjęcia dla potomnych lub na FM :-D a potem stają się niewidzialne...

Gres sraczkowaty to taki hmm musztardowy:-D

A na kopa za późno - łaźę cały dzień bez celu>:)

Cześć Zaginiona:):) Kooope lat:) Co słychać??

Od 21 próbuję namówić kompa na współpracę wieczorną. Piję właśnie drugiego drinka i się zastanawiam - czy szybciej zmuszę %$^%$#@ do współpracy czy sama tej współpracy odmówię:):)

Właśnie zauważyłam że mi mąż nową klawiaturę sprawił...

Ale masz już gniazdka??

Kurde przegapiłam??

To jest tak: białe mam lokalnie po 20 zł, w Poznaniu za 17 - potrzebuję około 26m2

Gres lokalnie 17, nielokalnie 13-15 zależy który, potrzebuję 30-60m2 w zależności od tego gdzie będziemy go kłaść - czy wszędzie czy tylko kotłownia + korytarz...

Dziś nie chce mi się wałkować tematu, jutro obgadamy z ministrem gdzie i co kładziemy:)

Kupione masz??

A jakie?

Kurde no ja mam puszki na każdej ścianie. Na niektórych po dwie:D

Jutro sprawdzę jakie gdzie;)

A gniazdka i pstryczki to się montuje teraz czy jak już pomalowane będzie??

ps. ale tępa ta klawiatura wrrr mogłam sobie sama kupić taka płaską... no nic, chłop chciał dobrze więc nie mam co marudzić nie??

a ja to chyba z gniazdkami przegięłam w pokoju,który teraz będzie młodego pokojem,a w przyszłości moim gabinetem lub biblioteczką :rolleyes:

pokój moze koło 12 m2, a jest 8 gniazdek tuż nad podłogą i 2 na wysokości 1,8 m,czyli prawie gniazdko na m2 :lol2:

W kuchni natomiast dałam ciała,bo zmienił się koncept lodówki i obecna zasłoni mi 2 gniazda.

Pozostaje ponowne zaprzyjaźnienie się ze Stanisławem i wykucie nowych dziur pod puszki.

tak tak, dawno nic nie kułam :lol2: ze trzy dni już będzie; )

a i kupiłam gniazdka do łazienki - najprostsze z prostych i w wersji full economy :)