Lukarna 31.08.2013 23:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2013 (edytowane) Teraz zrobiło się sennie i jestem tutaj...http://www.youtube.com/watch?v=0SEg695ce3k Na razie podążam tym tropem;) Edytowane 31 Sierpnia 2013 przez Lukarna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 01.09.2013 07:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2013 (edytowane) Jakby co, to od świtu siedzę i szukam:) Białych i tanich. Niestety z marnym skutkiem... Miłej niedzieli - u nas wbrew prognozom piękne słońce:) aaa budzi nas Pidżama youtube..0.5j0.220657.227104.0.229407.17.12.0.5.5. 0.169.1238.8j4.12.0.eytns%2Cpt%3D-27%2Cn%3D2%2Cui%3Dt.1.0.0...1ac.1.11.youtube.W6A08 3E8PBw Edytowane 1 Września 2013 przez Lukarna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 01.09.2013 08:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2013 Jeszcze tylko moje ulubione i koniec, serio:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 01.09.2013 10:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2013 Ojoj, ale się u Ciebie muzycznie zrobiło sorki, ale padłam wczoraj. Luka,a Ty pstryczków nadal szukasz?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 01.09.2013 11:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2013 I pomyslec, ze wybor pstryczkow jest rowniez przede mna, chyba predzej osiwieje niz wszystko wykoncze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 01.09.2013 11:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2013 E taam,pstyczki są luz - weszłam na dział oswietlenia i pierwsze, które mi wpadły w oko wrzuciłam do koszyka (bez wahania po zobaczeniu ceny ) Zauważam,że czym bliżej końca tym wybory łatwiejsze - oczywiście na zasadzie "miejmy to już z czapy" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 01.09.2013 11:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2013 oswietlenia to dopiero bedzie hardcore tak w ogole cala wykonczeniowka, ktorej sie boje i jednoczesnie z niej ciesze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MusiSieUdac 01.09.2013 16:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2013 Hej Luka, wpadłam zostawić buziaki. Ja cały osprzet elektryczny ( pstryki, kontakty, gniazdka tv- sat) kupiłam przez Internet. Jak sobie zyczysz to moge odnaleźć fakture i dać Ci namiar na sklep. W sumie patrzyłam na cenę i wzięłam białe ospela ( opinie są rozne jedni mowia ze ok, inni ze do dupy). Zadzwoniłam do mojego forumowego elektryka po opinię (Inż.) i powiedział, ze spoko i żebym brała, nie jest to najgórniejsza półka, ale też nie jest to jakaś najtańsza chinszczyzna. Jak do tej pory odpukać, się nie psuje Jak bedziesz chciala namiar na sklep to pusc sms-a (nie wiem kiedy zajrze na fm) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1976pinacolada 01.09.2013 17:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2013 Cześć Zaginiona:) Kooope lat:) Co słychać?? Heloł U mnie wszystko ok Od jutra zaczynam wakacje bo dziatwa idzie do ośrodków szkolno-wychowawczych więc będzie więcej spokoju Skończyłam sypialnię (tzn jej połowę ) - mam zagłówek i nawet toaletkę i poduchy uszyłam Zbiera mnie na maszynę do szycia Uszyłabym sobie roletę rzymską do salonu, jakieś poszewki na zmiane no i w ogóle czuję, że jest mi niezbędna Przytyłam przez urlop i patrzeć na siebie nie mogę - a było już tak pięknie bo nawet 54 .... :( Na siłkę czas wrócić, ech.... Ja pstryczki elektryczki mam Simon 54 - polecam (tak a propos to od roku brakuje mi 2 ramek i 1 zaślepki i jakoś nie mogę się zebrać, żeby dokupić ) Pozdrawiam gorąco wszystkich !!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 02.09.2013 19:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2013 Odpowiem wszystkim jutro a dziś tylko napiszę: MAM:wiggle::wiggle::wiggle::wiggle::wiggle::wiggle::wiggle::wiggle::wiggle::wiggle::wiggle::wiggle::wiggle::wiggle::wiggle::wiggle::wiggle::wiggle::wiggle::wiggle::wiggle: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cronin 02.09.2013 20:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2013 płytki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorkaS 02.09.2013 20:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2013 Ruch tu jak w ulu... po przeniesieniu królowej Luka co masz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nita83 02.09.2013 20:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2013 o matko ja też już nie wiem co Ty masz. Czy płytki czy piwnicę gotową czy projekt kuchni nowy, czy moze zdjęcie boskiego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 02.09.2013 22:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2013 Urlop ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 03.09.2013 05:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2013 Cześć Miałam wczoraj fotę wrzucić co mam, ale jak zobaczyłam jakiej jest jakosci (kurz) to stwierdziłam że nie wrzucę tylko napisze a potem jakos tak mi się zasnęło:) No płytki mam:) Do piwnicy. 30 metrów białych na scianę i 43 na podłogę Moje pierwsze płytki do domu - całe popołudnie mi banan z twarzy nie schodził Ja chciałam kupić na całą piwnicę łącznie z pomieszczeniem pod tarasem ale P stwierdził, ze na razie nie. Pod tarasem maja być rowery, kosiarka i inne ogrodowe więc na razie zostanie tam goła wylewka. I jeszcze jedno pomieszczenie piwniczne zostawiamy bez. Mam białe 20x25 i grafitowy gres takie ten zwykły Stargresu:) Przepiękne są - uwierzcie:yes: Te białe mogłyby być większe ale szkoda mi było kasy. A w Casto tych większych już nie mieli co mi Malka radziłaś. I to tyle nowości. Aaa w niedziele miałam pierwszych oficjalnych gosci na kawie w salonie:) Najpierw w pocie czoła go odgruzowałam, pozamiatałam a potem siedzieliśmy sobie popijając kawkę W tym tyg czekam na: - grzejniki - projekt kuchni - wylewki piwniczne Tak wczoraj gadaliśmy, że zanim pociotek zacznie kłasc płytki w piwnicy to przydałoby się sufit ocieplić, nie?? Czyli trochę znów się przesunie ale cóż. Moje drugoklasistki pomyslnie przeżyły rozpoczęcie roku szkolnego i dzis zgodnie twierdzą że ida do szkoły z przyjemnością Zobaczymy co będzie jutro:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 03.09.2013 05:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2013 Ojoj, ale się u Ciebie muzycznie zrobiło sorki, ale padłam wczoraj. Luka,a Ty pstryczków nadal szukasz?? A masz coś do polecenia taniego i białego? I pomyslec, ze wybor pstryczkow jest rowniez przede mna, chyba predzej osiwieje niz wszystko wykoncze Dasz radę, pstryczki to pestka:) Hej Luka, wpadłam zostawić buziaki. ...... Jak bedziesz chciala namiar na sklep to pusc sms-a (nie wiem kiedy zajrze na fm) Puszczę Bo te Twoje białe Ospele to może As? Heloł U mnie wszystko ok Od jutra zaczynam wakacje bo dziatwa idzie do ośrodków szkolno-wychowawczych więc będzie więcej spokoju Skończyłam sypialnię (tzn jej połowę ) - ....... Pozdrawiam gorąco wszystkich !!!!!!!!!!!! Mamy Ci na słowo uwierzyć, tak?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorkaS 03.09.2013 06:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2013 oooo, a moja pierwszoklasistka stwierdziła po miesiącu "tak się na tę szkołę cieszyłam, a to takie nudne jest. Fajniej było w przedszkolu" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amglad1 03.09.2013 06:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2013 a mój szóstoklasista wczoraj nie mógł sobie miejsca znależć...jeju, znowu ta szkoła... u nas wczoraj była depresja gangstera;( ale dziś jakoś bez zgrzytów sie udało wyekspediowac do szkoły na 7.45..tylko gdzieś zaginął piórnik z całym wyposażeniem...po południu bedzie szukanko...ciekawe, ile rzeczy sie zgubionych odnajdzie np. za łóżkiem???? zostawiam buziaki dla wszystkich Luka, jestem z Ciebie mega dumna...teraz to juz pójdzie... ja mam pstryczki takie jak Sis - berker kwadrat białe i glassy w kiblach... - ładne i mój mąż stwierdził, że fajnie pstrykaja....? :hug::hug: lece dzieci męczyć, a co.... cudze co prawda, ale zawsze fajnie pomęczyc młodzież Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nita83 03.09.2013 08:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2013 kolejny krok milowy, płytki kupione, super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 03.09.2013 08:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2013 Dorka, cóż za rozczarowanie:/ Amglad ja dziś rano pędziłam po pióro bo też zgineło:bash:I po piórnik:D Mam nadzieję że trochę teraz się rozpędzi ta akcja nasza:) Najgorzej jak się na budowie zaczynam zastanawiać co jeszcze musimy zrobić - lista się wydłuża w zastraszającym tempie...Pstryków policzyć nie mogłam w weekend bo mnie małżonek oświecił, że niektóre zatynkowane są - najpierw muszę z dokumentacją fotograficzna sprawdzić co gdzie i zaznaczyć do odkucia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts