Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Dziennik Lukarny - komentarze

Lukarna

Recommended Posts

• Odpowiedzi 17,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Lukarna

5212

• agalind

2245

• Ardea

1544

• pumpaluna

1322

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Jakby co, to od świtu siedzę i szukam:)

Białych i tanich. Niestety z marnym skutkiem...

Miłej niedzieli - u nas wbrew prognozom piękne słońce:)

aaa budzi nas Pidżama

youtube..0.5j0.220657.227104.0.229407.17.12.0.5.5. 0.169.1238.8j4.12.0.eytns%2Cpt%3D-27%2Cn%3D2%2Cui%3Dt.1.0.0...1ac.1.11.youtube.W6A08 3E8PBw Edytowane przez Lukarna

E taam,pstyczki są luz - weszłam na dział oswietlenia i pierwsze, które mi wpadły w oko wrzuciłam do koszyka (bez wahania po zobaczeniu ceny :lol2:)

Zauważam,że czym bliżej końca tym wybory łatwiejsze - oczywiście na zasadzie "miejmy to już z czapy" :lol2:

Hej Luka, wpadłam zostawić buziaki.

Ja cały osprzet elektryczny ( pstryki, kontakty, gniazdka tv- sat) kupiłam przez Internet.

Jak sobie zyczysz to moge odnaleźć fakture i dać Ci namiar na sklep. W sumie patrzyłam na cenę i wzięłam białe ospela ( opinie są rozne jedni mowia ze ok, inni ze do dupy). Zadzwoniłam do mojego forumowego elektryka po opinię (Inż.) i powiedział, ze spoko i żebym brała, nie jest to najgórniejsza półka, ale też nie jest to jakaś najtańsza chinszczyzna. Jak do tej pory odpukać, się nie psuje :)

Jak bedziesz chciala namiar na sklep to pusc sms-a (nie wiem kiedy zajrze na fm)

Cześć Zaginiona:):) Kooope lat:) Co słychać??

Heloł

U mnie wszystko ok :) Od jutra zaczynam wakacje ;) bo dziatwa idzie do ośrodków szkolno-wychowawczych więc będzie więcej spokoju ;)

Skończyłam sypialnię (tzn jej połowę ;) ) - mam zagłówek i nawet toaletkę i poduchy uszyłam :) Zbiera mnie na maszynę do szycia ;) Uszyłabym sobie roletę rzymską do salonu, jakieś poszewki na zmiane no i w ogóle czuję, że jest mi niezbędna :p

Przytyłam przez urlop i patrzeć na siebie nie mogę - a było już tak pięknie bo nawet 54 .... :( :( :( Na siłkę czas wrócić, ech....

Ja pstryczki elektryczki mam Simon 54 - polecam (tak a propos to od roku brakuje mi 2 ramek i 1 zaślepki i jakoś nie mogę się zebrać, żeby dokupić :oops: )

Pozdrawiam gorąco wszystkich !!!!!!!!!!!!

Cześć:D

Miałam wczoraj fotę wrzucić co mam, ale jak zobaczyłam jakiej jest jakosci (kurz) to stwierdziłam że nie wrzucę tylko napisze a potem jakos tak mi się zasnęło:)

No płytki mam:)

Do piwnicy. 30 metrów białych na scianę i 43 na podłogę:)

Moje pierwsze płytki do domu - całe popołudnie mi banan z twarzy nie schodził:)

Ja chciałam kupić na całą piwnicę łącznie z pomieszczeniem pod tarasem ale P stwierdził, ze na razie nie. Pod tarasem maja być rowery, kosiarka i inne ogrodowe więc na razie zostanie tam goła wylewka. I jeszcze jedno pomieszczenie piwniczne zostawiamy bez.

Mam białe 20x25 i grafitowy gres takie ten zwykły Stargresu:)

Przepiękne są - uwierzcie:yes:

Te białe mogłyby być większe ale szkoda mi było kasy. A w Casto tych większych już nie mieli co mi Malka radziłaś.

I to tyle nowości.

Aaa w niedziele miałam pierwszych oficjalnych gosci na kawie w salonie:)

Najpierw w pocie czoła go odgruzowałam, pozamiatałam a potem siedzieliśmy sobie popijając kawkę:)

W tym tyg czekam na:

- grzejniki

- projekt kuchni

- wylewki piwniczne

Tak wczoraj gadaliśmy, że zanim pociotek zacznie kłasc płytki w piwnicy to przydałoby się sufit ocieplić, nie??

Czyli trochę znów się przesunie ale cóż.

Moje drugoklasistki pomyslnie przeżyły rozpoczęcie roku szkolnego i dzis zgodnie twierdzą że ida do szkoły z przyjemnością:) Zobaczymy co będzie jutro:)

Ojoj, ale się u Ciebie muzycznie zrobiło :)

sorki, ale padłam wczoraj. :oops:

Luka,a Ty pstryczków nadal szukasz??

A masz coś do polecenia taniego i białego?

I pomyslec, ze wybor pstryczkow jest rowniez przede mna, chyba predzej osiwieje niz wszystko wykoncze :stirthepot:

Dasz radę, pstryczki to pestka:)

Hej Luka, wpadłam zostawić buziaki.

......

Jak bedziesz chciala namiar na sklep to pusc sms-a (nie wiem kiedy zajrze na fm)

Puszczę:hug:

Bo te Twoje białe Ospele to może As?

Heloł

U mnie wszystko ok :) Od jutra zaczynam wakacje ;) bo dziatwa idzie do ośrodków szkolno-wychowawczych więc będzie więcej spokoju ;)

Skończyłam sypialnię (tzn jej połowę ;) ) - .......

Pozdrawiam gorąco wszystkich !!!!!!!!!!!!

Mamy Ci na słowo uwierzyć, tak??

a mój szóstoklasista wczoraj nie mógł sobie miejsca znależć...jeju, znowu ta szkoła...:(

u nas wczoraj była depresja gangstera;(

ale dziś jakoś bez zgrzytów sie udało wyekspediowac do szkoły na 7.45..tylko gdzieś zaginął piórnik z całym wyposażeniem...po południu bedzie szukanko...ciekawe, ile rzeczy sie zgubionych odnajdzie np. za łóżkiem????

zostawiam buziaki dla wszystkich

Luka, jestem z Ciebie mega dumna...teraz to juz pójdzie... ja mam pstryczki takie jak Sis - berker kwadrat białe i glassy w kiblach... - ładne i mój mąż stwierdził, że fajnie pstrykaja....?

:hug::hug::hug::hug:

lece dzieci męczyć, a co.... cudze co prawda, ale zawsze fajnie pomęczyc młodzież:)

Dorka, cóż za rozczarowanie:/

Amglad ja dziś rano pędziłam po pióro bo też zgineło:bash:

I po piórnik:D

Mam nadzieję że trochę teraz się rozpędzi ta akcja nasza:) Najgorzej jak się na budowie zaczynam zastanawiać co jeszcze musimy zrobić - lista się wydłuża w zastraszającym tempie...

Pstryków policzyć nie mogłam w weekend bo mnie małżonek oświecił, że niektóre zatynkowane są - najpierw muszę z dokumentacją fotograficzna sprawdzić co gdzie i zaznaczyć do odkucia.