Esiak 05.09.2013 08:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2013 a jak... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 05.09.2013 08:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2013 no to pogadali Luka, tam podłogówy nie masz, więc nie ma co wygrzewać, serio, musisz poczekać aż wyschnie i tyle. Ja tam lubię moją wylewkę, bo szczegółowo na worku pisało po jakim czasie jaką okładzinę można położyć I płytki to chyba po 3 godzinach ale z betonem bym nie ryzykowała po takim czasie - bo Ci wessie kafle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PeZet 05.09.2013 09:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2013 (edytowane) Aaaaa, piwnica! Po miesiącu zaczynasz wygrzewać, co trwa jakiś tydzień. Potem podobno można kleić płytki. Klejem elastycznym. Choć... ja bym się nie spieszył, niech schnie do wiosny. Jestem nieprzytomny, robię rozliczenie zwrotu Vatu.... Lukarna, doczytałem, że to podłoga bez podłogówki. Po miesiącu nie będzie jeszcze całkiem sucha, choć już będzie mocna. Ja kleiłem po tygodniu. W łazience na parterze. 4 lata temu. I nie odpadły. Edytowane 5 Września 2013 przez PeZet Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiak 05.09.2013 09:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2013 jeśli chodzi o wygrzewanie podłogówki to trwa ono 28 dni, a nie tydzień... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 05.09.2013 10:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2013 Malka wessie ale na kleju zaoszczędzę i na fudze:D:D PeZet ta informacja o Twoich łazienkowych bardzo pozytywna jak dla mnie:) Esiak jak miałam wylewki (kiedy ja miałam wylewki??) chyba w czerwcu to muszę teraz jeszcze wygrzewać?? I tak miesiąc aż?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nita83 05.09.2013 11:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2013 czy w ogole wylewki z piodłogówka trzeba wygrzewać? czy jesli sobie poł roku leżą to wystarczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 05.09.2013 12:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2013 No właśnie pytam tez o to, jak są długo już wylewki to czy wygrzewać trzeba... ale skomplikowałam to zdanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiak 05.09.2013 12:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2013 ja załączałem ogrzewanie po roku od wylewek, więc ich nie wygrzewałem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 05.09.2013 12:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2013 Bo po co jest to wygrzewanie? Żeby dobrze wyschły i nie pękały? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rocia 05.09.2013 13:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2013 I w końcu pytanie, które powinno paść na początku tematu (w ogóle nie wiem o co z tym chodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cronin 05.09.2013 14:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2013 Wygrzewanie jest na świeżych wylewkach, żeby wygonić resztkę wilgoci, bo jak położysz płytki na taką świeżynkę i włączysz ogrzewanie to może popękać razem z płytkami. Może ale nie musi oczywiście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 05.09.2013 15:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2013 cronin, a co wtedy, jesli nie ma sie jeszcze pieca na zrobienie tego wygrzania? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cronin 05.09.2013 15:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2013 to się ryzykuje też nie mam i nie będę wygrzewać. Chociaż u Ciebie chyba anhydryt więc ryzyko mniejsze (na to też liczę) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 05.09.2013 15:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2013 dokladnie na gorze anhydrytowa posadzka, na dole plyta... zapytalam z ciekawosci, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
max-maniacy 05.09.2013 16:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2013 tylko się przywitam i spadam, bo na wylewkach zupełnie się nie znam. (jeszcze) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 06.09.2013 06:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2013 Spoko Kasia we wszystkim Cię wspomożemy:) Melduję że od 7 rano jest Pan co układa styro i folię. Jak skończy to przyjedzie reszta ze smokiem wtedy. Zupełnie ta część wylewek we mnie emocji nie budzi... Moze przez to że wspięłam się juz na wyższy poziom kupując pierwsze płytki?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 06.09.2013 06:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2013 zmienisz zdanie jak je zobaczysz (wylewki) ja na poczatku tez, niby zero emocji a jak juz bylo "po" to taki dziwny banan na buzi mi sie wyrysowal i mialam ochote podskakiwac sciskam i mykam, u mnei okropna burza! grzmot za grzmotem a ja na 9:00 mam zebranie w szkole! i jak tu isc, ulewa i burza:cry: chyba wskocze do auta, tam bede czula sie bezpieczniej niz mialabym isc na nogach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 06.09.2013 06:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2013 U nas piękne słońce i zapowiada się piekna pogoda:) Pewnie, autem jedź Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nita83 06.09.2013 07:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2013 to niech pracują szybko, dokładnie i sprawnie, żebyś wieczorkiem mogła podziwiać i zdjęcia robić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 06.09.2013 08:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2013 Podobno styro już rozłożony. O 12 maja przyjechać i lać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts