Lukarna 09.09.2013 08:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2013 No i to bliżej prawdy To taka listwa, która pozwala na odpływanie wody opadowej - kapie z "nosa" listwy Ha!! czyli dobrze odczytałam z Esiaka obrazków - wydawał mi sie lepszy kapinos:D:D od listwy:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiak 09.09.2013 08:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2013 no ale ile masz styro na cokole?na ściany dasz 15 cm, więc będzie przecież różnica w grubości... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 09.09.2013 08:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2013 No na cokole mam 12. Ale myślałam że to chodzi o to, żeby ten ze scian miał się na czym opierać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rocia 09.09.2013 17:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2013 ps. Malka dobry humor spowodowany został odkryciem jednego niezewidencjonowanego konta z małym zapasem gotówki -= do dziś mi się dziub uśmiecha na samą myśl:) Nie dziwię się Jednak skleroza też może być pożyteczna ...pod warunkiem, że kiedyś następuje jednak przebłysk pamięci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
max-maniacy 09.09.2013 17:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2013 cześć Luka i wszyscy krewni i znajomi Królika. padam na pysk, więc przyszłam tylko powiedzieć dobry wieczór i dobranoc. ściskam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amglad1 10.09.2013 04:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2013 a ja z rana buziaki zostawiam, postaram sie po południu wpaść Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 10.09.2013 09:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2013 Witam Zaginione w Akcji:) Buziaki odsyłam :hug:energia mnie dziś rozpiera bo miłe popołudnie w miłym towarzystwie mi się szykuje:) Chociaż nie mam jeszcze projektu kuchni a miałam mieć do piątku. Chociaż grzejnika na zamówienie ani widu ani słychu. Chociaż instalator teraz zawalony robotą i nie może do nas wejść. Chociaż nie mam jeszcze drzwi i parapetów a miały być (wydawało mi się że) do dzisiaj Chociaż nie mam weny do ocieplenia (pomyślę o tym jutro) Chociaż barierek nie tknęłam nawet małym palcem. Chociaż nadal nie mam sfinalizowanej sprawy kominka. Chociaż... Można by tak długo:) Ale jest piękna pogoda, jest mnóstwo powodów do radości więc przesyłam pozytywne fluidy:wiggle: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 10.09.2013 09:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2013 Ja tez sie witam (znowu deszczowo) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 10.09.2013 12:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2013 Ha - mam wstępny projekt kuchni:):) Ale nie pokażę bo: a) jest do zmiany jeszcze b) nie mogę go zapisać na kompie i nie mam jak pokazać Ale się cieszę:) ps. nic nowatorskiego, po prostu projekt Karoli zrobiony w Pana programie;) ale nie chciałam mu dawać gotowca bo liczyłam że coś nowego wymysli - nie wymyślił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 10.09.2013 12:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2013 Aaa jeszcze mam umówiony (prawie) pomiar schodów;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rocia 10.09.2013 14:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2013 Ha - mam wstępny projekt kuchni:):) Ale nie pokażę bo: a) jest do zmiany jeszcze b) nie mogę go zapisać na kompie i nie mam jak pokazać Ale się cieszę:) ps. nic nowatorskiego, po prostu projekt Karoli zrobiony w Pana programie;) ale nie chciałam mu dawać gotowca bo liczyłam że coś nowego wymysli - nie wymyślił No pewnie podrażnij się z nami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 10.09.2013 15:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2013 No pewnie podrażnij się z nami taa, dokladnie, jakby ciezko bylo pstryknac fotke komorka i nam pokazac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 10.09.2013 15:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2013 albo wrzucić na jakiś serwer :rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 10.09.2013 15:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2013 tjaaaa społecznościowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 10.09.2013 15:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2013 nieeee, bo ja znów nic nie zobaczę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 10.09.2013 15:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2013 malka, serwer to serwer spolecznosc jest wszedzie, a my wraz z nia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 10.09.2013 15:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2013 najwyżej mi opowiecie Luka, w jakim formacie masz ten projekt ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amglad1 10.09.2013 15:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2013 Luka szaleje w ajkija:) znaleziona kasa świeżbi i przepuszcza ja na gary talerze itp itd... do zadnego portalu nie wrzucaj, bo ja tez nie istnieje.... wrzuć tu albo do kawiarni:) buziole:cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 10.09.2013 16:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2013 a ja zapytam juz nie skromnie (bo skromnie bylo przed miesiacem) jaka kawiarnie? no chyba, ze to dla tych ze specjalnym zaproszeniem Viajpi edit: a to forum to juz nie portal? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 11.09.2013 06:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2013 No co ja Wam będę dużo opowiadać:D To było meczące popołudnie:rolleyes: ps. wizualizację dostałam niby w jpeg image - mogę otworzyć a nie mogę zapisać na kompie. Ale nic straconego, jak Pan ja dopracuje to jakoś Wam przecież zrobię okazanie, nie?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts