Lukarna 11.09.2013 08:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2013 No nie zdązyłam przeczytac:D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 11.09.2013 08:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2013 Posłuchajcie jakie fajne W sam raz na ten pochmurny,zimny deszczowy poranek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 11.09.2013 08:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2013 ja w PL to spory kawal drogi, ale tutaj 10-15km tutaj w NO, ten caly zestaw garnkow w ajkea kosztuje tyle co w innym sklepie maly jeden garnek stad bylam zmuszona do tego zakupu, a teraz szczesliwa, ze tak sie stalo bo garnki niczemu sobie... zdazylo mi sie je przypalic w srodku:stirthepot: ale wystarczyla soda badz sol i wsio pieknie zeszlo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 11.09.2013 08:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2013 Nie mogę słuchac bo szef mi tu biega nad głową.Buuu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 11.09.2013 08:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2013 Toć piszę,że rzut beretem Może i rano nie ma wielu ludzi,ale ten sklep jest taki dużyyyyyy,ilez to trzeba się nałazić : malka, 2ogromniaste pietra i mi to zajmuje max 20minut jak jade za konkretnymi rzeczami bo wiadomo, niektore takie jak np biurko i krzeslo do niego, to trzeba zapisac nr i szukac na regalach w innej czesci a jak chce sobie polazikowac i poogladac dluzej to potrafie spedzic tam kilka godzin, az zglodnieje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 11.09.2013 08:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2013 Nie mogę słuchac bo szef mi tu biega nad głową. Buuu Może szefowi się spodoba Meliska, ja z tych niereformowalnych jestem i rzadko kupie tylko konkretną rzecz A najczęściej jak po coś konkretnego jadę, to właśnie tego nie ma. I nie tyczy się to tylko zakupów w ikei Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
max-maniacy 11.09.2013 08:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2013 a jestem sklepowa, tylko lubię sama łazić. mogę oglądać, przeglądać podziwiać i niekoniecznie kupić. a ikei u mnie niet. najbliżej Gdańsk albo W-wa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 11.09.2013 08:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2013 Ja jestem bardzo sklepowa.I bez komentarza;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kamila i Marcin 11.09.2013 08:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2013 My też dostaliśmy garnki do indukcji wraz z jej zakupem.. aa i jeszcze zmywarkę dostałam ale mimo wszystko mały ten komplet.. miałam też stary komplet i dokupiłam jeszcze gar 8,5 l i 20 l Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 11.09.2013 08:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2013 20l??????????????? a jaka masz płytę? Ty masz dużą nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiak 11.09.2013 08:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2013 aha dodam tylko ze mialam piekny komplet srebrnych garnkow do indukcji, ale jak sie wprowadzilismy do nowego mieszkania to na tej indukcji one nie grzaly, tzn indukcja sie nie wlaczala... dlaczego? bo niby moje poprzednie garnki nie mialy warstwy aluminium pomiedzy warstwami stali nierdzewnej...a te maja wiec na kazdej indukcji beda dzialac akurat aluminium i indukcja to tak nie bardzo... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cronin 11.09.2013 09:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2013 Luka przepraszam, że u Ciebie, ale musze spytać o gniazdka Ospel As, czy do nich trzeba kupić ichniejszą puszkę? bo w sklepie Esiaka (pozdrawiam ) znalazłam dedykowane ich puszki takie kwadratowe, tzn. że zwykłe okrągłe się nie nadają? nie da się przymocować? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 11.09.2013 09:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2013 No nawet mi nie mów!! Ja mam zwykłe okrągłe!!Więc czekam z zapartym tchem... Cena 65 zł za Masto to jest chyba dobra cena nie??Muszę się rozejrzeć po necie... A powinnam szukac styro i tych różnych klejów bo chyba mamy ekipę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 11.09.2013 10:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2013 co to jest Masto ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiak 11.09.2013 10:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2013 jakieś płytki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 11.09.2013 10:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2013 jakieś płytki... Jak to jakieś to gres z Paradyża, słynny już Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 11.09.2013 10:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2013 A płytki Ja tez nieplytkowa, więc zupełnie się nie orientuję. Luka,przypomnij mi wieczorem, to dam Ci namiar na płytkarnię Twoją lokalną ,sprzedają w bardzo dobrych cenach. Paradyża tez mieli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 11.09.2013 10:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2013 No ja też nie jestem znawcą i miłośnikiem płytek, ale akurat Masto to historia;) Gdy szukałam swoich to Masto było najczęściej pojawiającą sie płytką na ekspozycjach i w aranżacjach. Za cholerkę nie mogę sobie przypomnieć cen, ale wydaje mi się, że wtedy było sporo droższe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 11.09.2013 11:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2013 akurat aluminium i indukcja to tak nie bardzo... dlaczego? tak wyczytałam z info o budowie garnków 365+ z ikea... wiec to musi byc ta warstwa bo co innego by tam bylo? magnes? bo jak wlacze indukcje i poloze reke to ona nie grzeje, a poprzednia mogla spalic łapę, nie wylaczala sie sama jezeli garnka nie bylo postawionego na tym palniku co byl odpalony a ta tak ooo jeszcze te nasze polskie garnki emaliowane tez dzialaja musialam sie pozbyc 5patelni tefala:bash:bo nie pasowaly indukcyjiii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 11.09.2013 11:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2013 dlaczego? tak wyczytałam z info o budowie garnków 365+ z ikea... wiec to musi byc ta warstwa bo co innego by tam bylo? magnes? bo jak wlacze indukcje i poloze reke to ona nie grzeje, a poprzednia mogla spalic łapę, nie wylaczala sie sama jezeli garnka nie bylo postawionego na tym palniku co byl odpalony a ta tak ooo jeszcze te nasze polskie garnki emaliowane tez dzialaja musialam sie pozbyc 5patelni tefala:bash:bo nie pasowaly indukcyjiii BO wcześniej miałaś płytę grzewczą, nie indukcyjną Nie lubię Tefala , brrr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts