malka 19.09.2013 18:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2013 Tupnełas przy tym?? idą telefonem:D Skąd wiedziałaś ?? tak głośno mi się udało, że usłyszałaś ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 19.09.2013 18:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2013 Chyba nie dojdą bo stoją. A Pumpie wysyłałam i poszło ok. Czary jakieś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 19.09.2013 18:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2013 ja cierpliwa jestem ja poczekam :popcorn: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 19.09.2013 18:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2013 Spoko próbuję jeszcze raz. W ogóle jak pojechałam w trakcie montażu i zobaczyłam dwie pary gospodarczych to mnie krew zalała. Brzydkie były, maziate takie i spodziewałam się najgorszego. Więc jak z drżeniem serca pojechałam po południu spojrzeć na wejściowe, jak już je zobaczyłam to huk kamienia chyba było u Ciebie słychać I klucze mam. Własne klucze do własnego domu, wierzysz?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 19.09.2013 18:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2013 Czad klucze jak normalnie obywatel honorowy. One są w orzechowej okleinie?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 19.09.2013 18:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2013 Są w orzechowej okleinie:) a klucze grzeją moja kieszeń Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewanz 19.09.2013 19:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2013 Hej gratuluję kluczy do Domu! Piękne uczucie O parapety stalowe nie musisz się martwić, deszczu nie słychać - to chyba mit sprzedawców promujących inne materiały. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1976pinacolada 19.09.2013 20:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2013 Luka - Gratuluję kluczy !!! Cieszę się razem z Tobą Ja pamiętam ten NASZ dzień doskonale. Od tego momentu zaczęliśmy mówić że jedziemy do domu a nie na budowę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorkaS 19.09.2013 20:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2013 Dzięki dziewczynki, ale nie ma powodów do chwały idealnie nie jest, ale nie płacze, bo to tylko kotłownia Luka, no jest to jakaś myśl - to zgrywanie się fugi , u mnie, ani w te , ani wewte by się nie zgrały i ja chcę ZOBACZYĆ drzwi!!!!! Jest bardzo ładnie, i nie akcentuj tych narożników, bo bez wytężonego wpatrywania ich nie widać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorkaS 19.09.2013 20:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2013 Luka, ale fajnie! Mówiłam, że opakowanie trzeba ściągnąć?!? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 19.09.2013 21:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2013 Są w orzechowej okleinie:) a klucze grzeją moja kieszeń Taka historia mi się przypomniała. Miałam z 16 lat, mój brat właśnie kończył technikum i w ramach pracy dyplomowej przygotowywali (on i kilku kolegów z klasy) jakąś specjalistyczną pracownię. W zamian za te prace wieczorami mieli udostępniony wyłącznie dla siebie szkolny basen.(to nie były czasy aqua parków) Zabierał mnie ze sobą. Po jednym z takich basenowych wypadów, jeden z kumpli (tylko on miał prawko) ,zaproponował,że nas podrzuci na przystanek, niestety, samochód 5 osobowy, a nas sześcioro. Chłopaki zadecydowały, że siadam z tyłu, u jednego z nich na kolanach No to wpakowałam się i siedzę. Nagle coś mnie zaczyna uwierać w tyłek, więc kręcę się. Na co Marcin - spłonął jak buraczek i szepcze -"spokojnie, to tylko klucze , serio" PADLIŚMY Klucze w kieszeni to podstawa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1976pinacolada 19.09.2013 21:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2013 Taka historia mi się przypomniała [...] mój wujek na weselu mojej siostry miał w kieszeni inhalator (astma). A ciotka , która z nim tańczyła (nie zona) miała przez chwilę ......nadzieję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 20.09.2013 06:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2013 Hej gratuluję kluczy do Domu! Piękne uczucie O parapety stalowe nie musisz się martwić, deszczu nie słychać - to chyba mit sprzedawców promujących inne materiały. Cześć Ewa:hug:opowiadaj co u Was:) tak dawno Cię nie było... Parapety już za późno - zamówiłam już wczoraj aluminiowe. Luka - Gratuluję kluczy !!! Cieszę się razem z Tobą Ja pamiętam ten NASZ dzień doskonale. Od tego momentu zaczęliśmy mówić że jedziemy do domu a nie na budowę Cześć Kinga:) Twoje drzwi bardzo mi sią podobają i nadal są moim faworytem:) ale moje juz pokochałam miłością prawdziwą również:) Luka, ale fajnie! Mówiłam, że opakowanie trzeba ściągnąć?!? Opakowanie niech jest - zamknęłam je na 4 spusty i nikt nimi wchodzić nie może az do przeprowadzki;) Taka historia mi się przypomniała. Miałam z 16 lat, mój brat właśnie kończył technikum i w ramach pracy dyplomowej przygotowywali (on i kilku kolegów z klasy) jakąś specjalistyczną pracownię. W zamian za te prace wieczorami mieli udostępniony wyłącznie dla siebie szkolny basen.(to nie były czasy aqua parków) Zabierał mnie ze sobą. Po jednym z takich basenowych wypadów, jeden z kumpli (tylko on miał prawko) ,zaproponował,że nas podrzuci na przystanek, niestety, samochód 5 osobowy, a nas sześcioro. Chłopaki zadecydowały, że siadam z tyłu, u jednego z nich na kolanach No to wpakowałam się i siedzę. Nagle coś mnie zaczyna uwierać w tyłek, więc kręcę się. Na co Marcin - spłonął jak buraczek i szepcze -"spokojnie, to tylko klucze , serio" PADLIŚMY Klucze w kieszeni to podstawa mój wujek na weselu mojej siostry miał w kieszeni inhalator (astma). A ciotka , która z nim tańczyła (nie zona) miała przez chwilę ......nadzieję :lol2::lol2::lol2: Jakby co to już przełozyłam do torebki:lol2::lol2: A zaraz fotorelacja:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 20.09.2013 06:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2013 To krótko bo dziś napięty harmonogram mam:) Drzwi gospodarcze, bez szału ale muszą być http://img802.imageshack.us/img802/6135/6uj7.jpg Uploaded with ImageShack.us Parapety Z bliska totalna porażka: http://img208.imageshack.us/img208/9187/9g1t.jpg Uploaded with ImageShack.us Z niewielkiej odległości da się przezyć http://img708.imageshack.us/img708/9540/pvub.jpg Uploaded with ImageShack.us I teraz gwiazda tygodnia Było: http://img850.imageshack.us/img850/3393/4ncy.jpg Uploaded with ImageShack.us Jest: http://img89.imageshack.us/img89/1010/p7sd.jpg Uploaded with ImageShack.us Zafoliowane więc nie widac do końca jak wyglądaja ale na razie niech sobie ta folia jest:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 20.09.2013 06:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2013 gratulacje Luka, kolejny duży krok za wami!no i te klucze, co? a dlaczego nie podobają Ci się parapety? inaczej je sobie wyobrażałaś czy jak? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 20.09.2013 06:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2013 No psze Pani, to już dom a folię zdejmij i inaczej zabezpiecz drzwi - może Ci się zwulkanizować i wtedy bedzie kuku (ja mam 3 parapety do wymiany :bash:) Ciotka PInakolady mnie rozbiła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 20.09.2013 07:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2013 Pumpa parapety nie pasują kolorystycznie:mad: Malka mówisz?? one od północy są za bardzo nie świeci na nie... No ciotka jak ciotka ale ta NADZIEJA:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 20.09.2013 07:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2013 Mnie się folia zwulkanizowała nawet na północnej stronie. Wydawał mi się,ze z parapetu zejdzie (z okien poodklejałam) , wydawał mi się :mad: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiak 20.09.2013 07:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2013 folie zdejmij, i kartonami je obklej... przez folie tak samo łatwo je obić jak bez niej... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 20.09.2013 07:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2013 O, takie poranki to lubię - dużo ładnych fot:) Drzwi gospodarcze bardzo ok., no co Ty chcesz proste, zwykłe drzwi. Drzwi wejściowe, główne - bardzo fajne, zawsze podobały mi się szerokie wejścia, myślę, że świetnie pasują do domu. A parapety, dla mnie pasują nawet z bliska, przecież żeby pasować wcale nie muszą mieć idealnie zgranego odcienia. Możesz uznać, że wszystko masz udane i pierwsza klasa:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts