Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Dziennik Lukarny - komentarze

Lukarna

Recommended Posts

Luka - drzwi gospodarczych się czepiasz :mad: Ja mam takie same (przynajmniej tak samo maziate) i są pikne i już :p

Parapetów tez się czepiasz :mad: Czy Ty myślisz że moje drewniane są idealnie kolorystycznie spasowane do okleiny okna..? :no: tylko PRAWIE idealnie ;)

Drzwi wejściowe są bardzo dostojne i bardzo podobne do moich :) Folie zedrzyj bo na moich oknach dachowych łazienkowych jest do dziś :bash: :bash: :bash:

Miłego dnia wszystkim :)

• Odpowiedzi 17,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Lukarna

5212

• agalind

2245

• Ardea

1544

• pumpaluna

1322

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Ech nawet nie wiecie jak ja się cieszę;)

W takim razie po niedzieli zdejmę folię i okleję kartonami. Parapety tez bym jakoś musiała - też chyba karton najlepszy nie??

Już się niczego nie czepiam, przyrzekam:rolleyes:

Wszystko jest piękne bo juz jest i jest moje:wiggle::wiggle::wiggle::wiggle:

Nie mam wcale:/

Dobra to poglądowo - takie maja być schody:

201102211096.jpg

schody  (47).jpg

Tzn tralki takie. Zwykłe proste, słupki też.

Nie wiem jeszcze jaki kolor i jakie zakończenie stopni przy ścianie.

I nie wiem jakie wysokie barierki powinny być - czy wszyscy robią te zalecane 110cm??

żeś mnie zabiła pytaniem o wysokość barierki, aż po metrówkę polecę do garażu i sprawdzę

edit: u mnie jest 95cm

nawet nie wiedziałam, że są jakieś ku temu zalecenia; jak był schodziarz to mu pokazałam na jakiej wysokości ma być żeby się wygodnie szło :p

Edytowane przez pumpaluna

piękne drzwi i fajnie, ze sie udało z dwiema szybkami, a te do kotłowni bardzo przypominają mi moje :)

Nie narzekaj! Pięknie jest. Weź się puknij w czoło z tymi odcieniami parapetów. Za rok Ci przypomnę, a wtedy zrobisz zdziwiona mine i zapytasz: parapety??? nie pamietam.

Jednodniowe wycieczki też są fajne, po prostu intensywniej będziesz ładowała akumulatory :)

U nas wszystko ok - mąż kładzie płytki w garażu ( w końcu będzie wyporządkowane jak należy), oczywiście jeszcze trzeba kupić jakieś regały i haki na rowery, tylko cierpimy na permamentny brak kasy. Dzisiaj widziałam z córką fajną sofkę do jej pokoju, bo ze starym fotelem nalezy się już pożegnać, niestety nie miałam 1tyś. na zbyciu :(

Ps.

ucieszyłam się, że się ucieszyłaś ;) ale w zasadzie na bieżąco podczytuję, co u Ciebie słychać, a że nie piszę - tak juz mam.

Pozdrowienia zostawiam dla Ciebie i innych forumek :D