1976pinacolada 20.09.2013 08:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2013 Luka - drzwi gospodarczych się czepiasz Ja mam takie same (przynajmniej tak samo maziate) i są pikne i już Parapetów tez się czepiasz Czy Ty myślisz że moje drewniane są idealnie kolorystycznie spasowane do okleiny okna..? tylko PRAWIE idealnie Drzwi wejściowe są bardzo dostojne i bardzo podobne do moich Folie zedrzyj bo na moich oknach dachowych łazienkowych jest do dziś :bash: Miłego dnia wszystkim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 20.09.2013 08:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2013 Ech nawet nie wiecie jak ja się cieszę W takim razie po niedzieli zdejmę folię i okleję kartonami. Parapety tez bym jakoś musiała - też chyba karton najlepszy nie?? Już się niczego nie czepiam, przyrzekam:rolleyes: Wszystko jest piękne bo juz jest i jest moje:wiggle::wiggle: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 20.09.2013 11:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2013 na parapety to i folia bąbelkowa mogłaby być jeśli masz nadmiar Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 20.09.2013 11:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2013 Nie mam wcale:/ Dobra to poglądowo - takie maja być schody: Tzn tralki takie. Zwykłe proste, słupki też. Nie wiem jeszcze jaki kolor i jakie zakończenie stopni przy ścianie. I nie wiem jakie wysokie barierki powinny być - czy wszyscy robią te zalecane 110cm?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 20.09.2013 11:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2013 (edytowane) żeś mnie zabiła pytaniem o wysokość barierki, aż po metrówkę polecę do garażu i sprawdzę edit: u mnie jest 95cm nawet nie wiedziałam, że są jakieś ku temu zalecenia; jak był schodziarz to mu pokazałam na jakiej wysokości ma być żeby się wygodnie szło Edytowane 20 Września 2013 przez pumpaluna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 20.09.2013 11:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2013 Chodzi mi o te na górze, coś mi się obiło bo ze niby do odbioru... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 20.09.2013 11:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2013 Pierwsze słyszę. U mnie i te na górze, i te na stopniach są takie same. No i nie słyszałam, żeby przy odbiorze mierzyli. Na szczęście ja miałam fajny odbiór Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 20.09.2013 11:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2013 Ok, muszę pogadać ze stolarzem. Zamówienie styro i chemii rodzi się w bólach:stirthepot: czy naprawdę pół Polski chce ocieplic się przed tą zimą stulecia?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorkaS 20.09.2013 12:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2013 Te barierki są świetne, Luka natchnęłaś mnie Od niepamiętnych czasów podoba mi się coś bez zastrzeżeń Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 20.09.2013 12:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2013 TE barierki? Te co wyżej pokazałam? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiak 20.09.2013 12:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2013 Ok, muszę pogadać ze stolarzem. Zamówienie styro i chemii rodzi się w bólach:stirthepot: czy naprawdę pół Polski chce ocieplic się przed tą zimą stulecia?? jaką zimą stulecia...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 20.09.2013 12:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2013 Co niby Rosjanie wieszcza na onecie:) A jak juz jesteś to znasz może jakies miejsce z ceną dobra na Caparol w Poznaniu oprócz Elbau? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiak 20.09.2013 12:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2013 wszędzie mieli drożej.... EKO-STYL REN-MAT a do Elbau najlepiej przejechać się osobiście i na miejscu załatwić odpowiednie ceny... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 20.09.2013 12:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2013 Zapytałam jeszcze w Budchemie jaka tam mi dadzą cenę i może jednym transportem wszystko. Nie mam jak jechac teraz do Poz po prostu a towar muszę miec na gwałt;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amglad1 20.09.2013 12:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2013 cześć asia, wpadam powiedzieć dzien dobry i zostawic buziaki i lece obiad robicściskam:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiak 20.09.2013 12:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2013 Zapytałam jeszcze w Budchemie jaka tam mi dadzą cenę i może jednym transportem wszystko. Nie mam jak jechac teraz do Poz po prostu a towar muszę miec na gwałt;) budchem chyba nie miał caparola, albo cena też była wyższa, już nie pamiętam... ale spróbować możesz... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nita83 20.09.2013 14:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2013 piękne drzwi i fajnie, ze sie udało z dwiema szybkami, a te do kotłowni bardzo przypominają mi moje Nie narzekaj! Pięknie jest. Weź się puknij w czoło z tymi odcieniami parapetów. Za rok Ci przypomnę, a wtedy zrobisz zdziwiona mine i zapytasz: parapety??? nie pamietam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorkaS 20.09.2013 16:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2013 TE barierki? Te co wyżej pokazałam? Do wewnątrz, do wewnątrz ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 21.09.2013 04:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2013 Cześć dziewczyny i chłopaki:-) pozdrawiam z pociągu:-D na 48 godzin sprawy budowlane idą w odstawkę Ps. To tylko jednodniowa wycieczka do Sopotu ale bardzo się cieszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewanz 21.09.2013 16:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2013 Jednodniowe wycieczki też są fajne, po prostu intensywniej będziesz ładowała akumulatory U nas wszystko ok - mąż kładzie płytki w garażu ( w końcu będzie wyporządkowane jak należy), oczywiście jeszcze trzeba kupić jakieś regały i haki na rowery, tylko cierpimy na permamentny brak kasy. Dzisiaj widziałam z córką fajną sofkę do jej pokoju, bo ze starym fotelem nalezy się już pożegnać, niestety nie miałam 1tyś. na zbyciu Ps. ucieszyłam się, że się ucieszyłaś ale w zasadzie na bieżąco podczytuję, co u Ciebie słychać, a że nie piszę - tak juz mam. Pozdrowienia zostawiam dla Ciebie i innych forumek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts