Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Dziennik Lukarny - komentarze

Lukarna

Recommended Posts

pewnie jesteś już w pociągu w drodze powrotnej. czy jednak udało się zostać na noc w Sopocie?

mam nadzieję, że wycieczka się udała.:cool:

drzwi są ładne, parapety również (nie widzę na zdjęciu, żeby nie pasowały).

a barierki takie, o jakich ja myślę, proste, bez żadnych ozdóbek i rzeźbień. chciałabym tylko, żeby ponad poręcz nie wystawały żadne słupki (tralki??). nie wiem, czy jasno tłumaczę (późno już trochę). chodzi o to, że od dołu do góry nic tej poręczy nie przerywa.

• Odpowiedzi 17,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Lukarna

5212

• agalind

2245

• Ardea

1544

• pumpaluna

1322

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Ewa, zaglądaj i czytaj ale raz na jakiś czas się odezwij:)

Kasia, wracałyśmy o 22:20, podróż powrotna do najprzyjemniejszych nie należała ale cóż;)

Amglad była fajnie a następny raz prawdopodobnie w grudniu;) Sopot podobno zima tez jest fajny;)

Cześć Gwoździku:)

A było tak:

DSC_0223.jpg

I tak:

DSC_0226.jpg

A teraz czas wracać do rzeczywistości:)

ładnie było :) bardzo lubię nadmorskie klimaty

Luka - nie mnie doradzać i komentować... czytając różne wątki, gdzie są jedynie sluszne rozwiązania, a każdy kto ma inaczej jest bee, straciłam jakoś ochotę do publicznego wypowiadania się ( nawet w zaprzyjaźnionych dziennikach)

dlatego siedzę w kacie i trzymam kciuki za szybkie i szczęśliwe zakończenie Twojego budowania :D

Fajnie Gwoździku ale krótko, muszę jeszcze raz bo niedosyt czuję;)

Ewa nie ma co się przejmować, u mnie zawsze czuj się jak u siebie OK?

A bo Malka chodzisz i dym robisz:D:D:D:D

Qrwa, trzeba przytemperować to plujące jadem towarzystwo wzajemnej adoracji.

nie ?

popieram :lol2:

akurat czytałam i łazienki i czego nie zrobilibyście ...

i bardzo chaciałam się zapytać, czy ktoś już pali w kominku a może w piecu, ale wstyd mi się normalnie zrobiło, jak przeczytałam watek, że w zasadzie to przed pażdziernikiem nie można, a najlepiej by było pewnie w listopadzie

Edytowane przez ewanz

:lol2::lol2::lol2:

ejj ja to ta dyskusje obserwuje od poczatku ;) ale juz sie nie moglam powstrzymac wiec dodalam fotke... fajna historyjka co nie:p

i dziwic sie, ze ludzie nie chca nic pokazac... ja to sie boje zapytac o cokolwiek na takim forum, tylko na prywatnych dziennikach sie otwieram i popadam w dyskusje... a co...najwyzej mnie opierniczycie i tyle.....

a teraz jeszcze raz moj taniec zaprezentuje, bo mam na to wyyy....gwizdanehttp://emotikona.pl/emotikony/pic/2gwizd.gif :p http://emotikona.pl/emotikony/pic/46dance.gif