max-maniacy 21.09.2013 18:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2013 pewnie jesteś już w pociągu w drodze powrotnej. czy jednak udało się zostać na noc w Sopocie? mam nadzieję, że wycieczka się udała. drzwi są ładne, parapety również (nie widzę na zdjęciu, żeby nie pasowały). a barierki takie, o jakich ja myślę, proste, bez żadnych ozdóbek i rzeźbień. chciałabym tylko, żeby ponad poręcz nie wystawały żadne słupki (tralki??). nie wiem, czy jasno tłumaczę (późno już trochę). chodzi o to, że od dołu do góry nic tej poręczy nie przerywa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amglad1 22.09.2013 17:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2013 i ja też mam nadzieje, że się dobrze bawiałś - cos Cie nad morze ciagnie ostatnio;) co mnie cieszy:)jutro bede po 11 to pogadamy wreszciebuziaki dla Rodzinki i Ciebie oczywiscie:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 22.09.2013 20:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2013 ja również ślę pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 23.09.2013 07:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2013 Ewa, zaglądaj i czytaj ale raz na jakiś czas się odezwij:) Kasia, wracałyśmy o 22:20, podróż powrotna do najprzyjemniejszych nie należała ale cóż Amglad była fajnie a następny raz prawdopodobnie w grudniu;) Sopot podobno zima tez jest fajny;) Cześć Gwoździku A było tak: I tak: A teraz czas wracać do rzeczywistości:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 23.09.2013 18:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2013 fajnie ... bardzo fajnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewanz 23.09.2013 19:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2013 ładnie było bardzo lubię nadmorskie klimaty Luka - nie mnie doradzać i komentować... czytając różne wątki, gdzie są jedynie sluszne rozwiązania, a każdy kto ma inaczej jest bee, straciłam jakoś ochotę do publicznego wypowiadania się ( nawet w zaprzyjaźnionych dziennikach) dlatego siedzę w kacie i trzymam kciuki za szybkie i szczęśliwe zakończenie Twojego budowania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 23.09.2013 19:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2013 Ewa, na łazienkach byłaś ?? niezła rzeźnia, nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 23.09.2013 19:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2013 Fajnie Gwoździku ale krótko, muszę jeszcze raz bo niedosyt czuję Ewa nie ma co się przejmować, u mnie zawsze czuj się jak u siebie OK? A bo Malka chodzisz i dym robisz:D:D:D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 23.09.2013 19:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2013 Fajnie Gwoździku ale krótko, muszę jeszcze raz bo niedosyt czuję Ewa nie ma co się przejmować, u mnie zawsze czuj się jak u siebie OK? A bo Malka chodzisz i dym robisz:D:D:D Qrwa, trzeba przytemperować to plujące jadem towarzystwo wzajemnej adoracji. nie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewanz 23.09.2013 19:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2013 (edytowane) popieram akurat czytałam i łazienki i czego nie zrobilibyście ... i bardzo chaciałam się zapytać, czy ktoś już pali w kominku a może w piecu, ale wstyd mi się normalnie zrobiło, jak przeczytałam watek, że w zasadzie to przed pażdziernikiem nie można, a najlepiej by było pewnie w listopadzie Edytowane 23 Września 2013 przez ewanz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 23.09.2013 19:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2013 Masz rację. Absolutną.Ale myślisz że to nie jak walenie grochem o ścianę? czy jak to tam szło z tym waleniem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorkaS 23.09.2013 19:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2013 Łazienki, mówicie, idę pooglądać, igrzysk mi dziś trzeba... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 23.09.2013 19:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2013 Walnąć to trzeba w łeb co niektórych - bo sobie prywatny folwark robią, sprowadzając fajne watki do poziomu rynsztoka. Z nadzieją, że jak nie pomoże, to może choć zabije Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 23.09.2013 19:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2013 Dorka to nie igrzyska, żal czytać niektóre panie. Malka rację masz - kiedyś z przyjemnością czytałam wnętrzarskie watki, teraz w tych najfajniejszych królują te same nicki, ludzi się boją cokolwiek pokazac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 23.09.2013 19:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2013 Ewa jakbym miała kominek to już bym paliła dla samej przyjemności palenia:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewanz 23.09.2013 20:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2013 w ubiegłym tygodniu wymusiłam na mężu, zeby rozpalił w kominku, bo naprawdę zrobiło mi sie zimno (razem z dziećmi cieszyliśmy sie i grzaliśmy przy szybie)na całym parterze jest gres i zimno ciągnie od podłogi ( cóż, moze jest zła izolacja, a moze lubię ciepło powyżej 22 stopni) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorkaS 23.09.2013 20:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2013 Dobra, pooglądałam te igrzyska, ale to znów Kevin w Święta, przerzucam się na chleb. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 23.09.2013 20:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2013 Qrwa, trzeba przytemperować to plujące jadem towarzystwo wzajemnej adoracji. nie ? .... jestem ZA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 23.09.2013 20:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2013 Wszyscy na Tak, a znów na sukę wychodze ja , pieprzony Konrad cierpiacy za milijony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 23.09.2013 20:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2013 :lol2: ejj ja to ta dyskusje obserwuje od poczatku ale juz sie nie moglam powstrzymac wiec dodalam fotke... fajna historyjka co nie:p i dziwic sie, ze ludzie nie chca nic pokazac... ja to sie boje zapytac o cokolwiek na takim forum, tylko na prywatnych dziennikach sie otwieram i popadam w dyskusje... a co...najwyzej mnie opierniczycie i tyle..... a teraz jeszcze raz moj taniec zaprezentuje, bo mam na to wyyy....gwizdanehttp://emotikona.pl/emotikony/pic/2gwizd.gif http://emotikona.pl/emotikony/pic/46dance.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts