Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Dziennik Lukarny - komentarze

Lukarna

Recommended Posts

• Odpowiedzi 17,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Lukarna

5212

• agalind

2245

• Ardea

1544

• pumpaluna

1322

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Pogodnie to chyba będzie moje ulubione słowo przez najbliższe 4-5 weekendów. Przez tyle panowie mają zrobić niby... Trochę żałuję ze nie wzięłam kolorowego podkładu tylko biały - zobaczyłabym jak może elewacja docelowo wyglądac, nie?? Ale zupełnie nie wiem jak miałabym ten kolor wybrać nie jadąc na miejsce do sklepu - w na kompie nierealne...

Szukam fajnych opraw takich do światełek schodowych. Tak, będę mieć światełka schodowe:) Minister się zgodził w końcu wykonać je sobą. Swiatełka ledowe będą. Przysięgam ze będą świecić w jednym kolorze:D Musicie mi na słowo wierzyc;) I teraz tych opraw szukam i chciałabym żeby było kwadratowe. Znalazłam dwóch firm ale może znacie cos innego?

Szukam fajnych opraw takich do światełek schodowych. Tak, będę mieć światełka schodowe:) Minister się zgodził w końcu wykonać je sobą. Swiatełka ledowe będą. Przysięgam ze będą świecić w jednym kolorze:D Musicie mi na słowo wierzyc;) I teraz tych opraw szukam i chciałabym żeby było kwadratowe. Znalazłam dwóch firm ale może znacie cos innego?

Luka jak znajdziesz to daj znać;) Ja też takich potrzebuję:) Raz zrobiłam przymiarkę do tych światełek, tzn. w casto popatrzyłam, ale cena mnie skutecznie zniechęciła;)