agalind 30.09.2013 11:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2013 Aga sama siebie przerażam:D:D:D Poszukam u MSU w Dzienniku może napisała a jak nie to będa ją gnębic;) ps. dzięki Ale takie szaleństwo jest fajne. Z mężem chcesz wybierać AGD? A on piecze/gotuje/zmywa czy tylko z lodówki podbiera? Ja korzystam najwięcej, więc ja wybrałam:D Przy okazji zapytal tylko ile nas AGD pociągnie. Nie wiedział jakie są ceny to nie było o co się spierać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 30.09.2013 11:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2013 Ja dostałam tą miktofalę do piekarnika a do płyty i garnki i zmywarę.. kupowałam wsio w mastercooku.. nie wszystkim ta firma pasuje.. kupowałam wsio przez net a gratisy od firmy, bo mieli promocje.. wooow ale wypas a co tam ze mastercook nie wszystkim pasuje, to tez dobra marka... ale te gratisy ile to kasy dzieki temu zaoszczedzone chyba sama zaczne poszukiwan... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 30.09.2013 12:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2013 No nie gotuje, no cos Ty;)Chciałam po prostu żeby raz ktoś mi pomógł decyzję podjąc:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 30.09.2013 12:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2013 Luka, ja bym sie bała, że namiesza tylko. Styro, ok, niech wybiera, ale lodowke czy piekarnik:no:. PS. Luka, a tv czy sprzęt audio pozwolilby Ci wybrac?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 30.09.2013 12:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2013 Musiałby Cię przeczytać Nasz niedawny dialog: Ja - Słuchaj, musimy wybrać sprzęt do kuchni... P - No to wybierz coś. Ja - A nie mozemy razem? Pomozesz P - A czy ja się Ciebie pytam jaki TV wybrać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 30.09.2013 12:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2013 Musiałby Cię przeczytać Nasz niedawny dialog: Ja - Słuchaj, musimy wybrać sprzęt do kuchni... P - No to wybierz coś. Ja - A nie mozemy razem? Pomozesz P - A czy ja się Ciebie pytam jaki TV wybrać? :lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 30.09.2013 12:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2013 Śmieszne nie?? A ostrzegałyście mnie że wykończeniówka to nie jest bułka z masłem:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kamila i Marcin 30.09.2013 12:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2013 A więc to Ty dostałaś zmywarkę też wiedziałam że ktoś znajomy bo ja nigdzie po obcych Dziennikach nie chodzę z braku czasu:) Ja celuje w Bosha bo mam do tej pory odpukać same pozytywne doświaczenia z tą firmą... już chyba kiedyś u Ciebie o tym wspomniałam albo w innym dzienniku.. a poza tym u mnie w DB też już byłaś wooow ale wypas a co tam ze mastercook nie wszystkim pasuje, to tez dobra marka... ale te gratisy ile to kasy dzieki temu zaoszczedzone chyba sama zaczne poszukiwan... w zasadzie trochę zaoszczędzonej, ale ja i tak trochę wydałam na agd.. płyta do tanich nie należała, ale znów jest wielka.. Musiałby Cię przeczytać Nasz niedawny dialog: Ja - Słuchaj, musimy wybrać sprzęt do kuchni... P - No to wybierz coś. Ja - A nie mozemy razem? Pomozesz P - A czy ja się Ciebie pytam jaki TV wybrać? padłam... w zasadzie sprzęt do kuchni sama wybierałam, ale gdybym np chciała kuchnie ceramiczną to na bank by mi nie pozwolił, bo chciał indukcje.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 30.09.2013 12:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2013 Jedno co muszę mojemu mężowi zostawić to to, że szybciej się nauczyl wszystkich funkcji niż ja:D On studiował instrukcję a ja metodą prób i błędów;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nita83 30.09.2013 13:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2013 jak ja Ci zazdroszczę!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 30.09.2013 13:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2013 Kamila oczywiście że wiem że u Ciebie byłam:-D pisałam i obcych dziennikach a Tyś przecież swoja:-) Aga mój też techniczny i wszystko od czytania instrukcji zaczyna;-) ja na żywioł idę... Nita ja Tobie ogrodu, Ty mi sprzętów i tak sobie zazdroscimy nawzajem;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 30.09.2013 13:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2013 Hej Wszystkim:) Co ja tam Ci o AGD będę ględziła, masz masę podpowiadaczy;) ale wykorzystam temat i się podepnę - czym myjecie indukcje??? Zostają mi pola (takie ślady po garnkach) Pozdrowionka i lecę dalej:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiak 30.09.2013 14:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2013 ścierką myjemy... mokrą wszystko schodzi... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 30.09.2013 15:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2013 Esiak ja tez myje scierka mokra, a raczej jest gabeczka namoczona plynem - mycie-wycieranie pozostalosci recznikiem papierowym... ale jedno pole u mnie cos nie tak... to najwieksze, i nawet na zdjeciu to widac musze sprobowac owa skrobaczka do plyt, moze tego tam potrzeba i zejdzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kamila i Marcin 30.09.2013 16:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2013 Kamila oczywiście że wiem że u Ciebie byłam:-D pisałam i obcych dziennikach a Tyś przecież swoja:-) ale mi się miło zrobiło.. Aga mój też techniczny i wszystko od czytania instrukcji zaczyna;-) ja na żywioł idę... Jedno co muszę mojemu mężowi zostawić to to, że szybciej się nauczyl wszystkich funkcji niż ja:D On studiował instrukcję a ja metodą prób i błędów;) u nas na odwrót.. mąż idzie na żywioł a ja czytam instrukcję, ale tez nie od razu najpierw próbuje bez.. tylko on się nadenerwuje a ja jednak po nią sięgnę czym myjecie indukcje??? Zostają mi pola (takie ślady po garnkach) płynem do mycia lodówek, cifem (taki żółty płyn) co pianę tworzy na zaschnięte zabrudzenia lub mleczkiem do indukcji/ceramiki beckmana albo na szybko mokrą szmatką.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 01.10.2013 07:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2013 Jakby co to sprzęty nie wybrane;)Ale za to dziś pan Hydraulik działa. ps. cześć Ardea:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1976pinacolada 01.10.2013 08:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2013 Asia - ja mam płyte Amici i chwalę sobie. Kosztowała coś koło 1200. Żałuje tylko jednego, że nie mam funkcji takiej jak Aga - chodzi o to, że jak się w garze zagotuje to zmniejsza się moc i nie wykipi. U mnie już niestety parokrotnie zupa wlała się do szuflad Przemyśl sprzęty dokładnie bo co zrobisz babo, jak Ci odbije w nowym domu tak jak mi ? Hę ? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 01.10.2013 08:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2013 [ATTACH=CONFIG]215672[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]215673[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]215674[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]215675[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]215676[/ATTACH] Pozdrawiam Zamorduję Cię chyba:jawdrop: Boże, ile przetworów:jawdrop: Ślinka leci na sam widok:yes: :hug::hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 01.10.2013 08:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2013 Kiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiingaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ale fabryka!!!!!! Ja Cię morduję razem z Agą:lol2::lol2: ps. to ja teraz wiem co Ty robisz jak tu nie zglądasz;) I za radę dot płyty dziękuję, wezmę sobie do serca:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1976pinacolada 01.10.2013 09:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2013 chciałam tylko zauważyć ze półki sa głębokie na 50cm i wypełnione z tyłu na maxa Kompotów ponad 100 litrowych słoików No co mam zrobić skoro mnie wciągnęło ?? Teraz jestem na etapie grzybów - wczoraj 15minutowy spacer po włościach i ponad 2 kg maślaków Jeszcze sos słodko kwaśny będę robić bo mi mama przepis zapodała a że wychodzi niemal identyko jak Uncle Ben's to se nie odpuszczę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts