agalind 01.10.2013 09:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2013 chciałam tylko zauważyć ze półki sa głębokie na 50cm i wypełnione z tyłu na maxa Kompotów ponad 100 litrowych słoików No co mam zrobić skoro mnie wciągnęło ?? Teraz jestem na etapie grzybów - wczoraj 15minutowy spacer po włościach i ponad 2 kg maślaków Jeszcze sos słodko kwaśny będę robić bo mi mama przepis zapodała a że wychodzi niemal identyko jak Uncle Ben's to se nie odpuszczę To na dobicie? :lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1976pinacolada 01.10.2013 09:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2013 To na dobicie? :lol2: noo... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kamila i Marcin 01.10.2013 09:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2013 Pinakoladko imponujące ilości przetworów.. my skupiliśmy się w tym roku na ogórkach i sokach.. trochę buraczków a kompotów trochę zostało z poprzedniego roku.. dżemy i te sprawy.. półki w schowki pękają w szwach.. w garażu regał zapełniony a piwniczka prawie na ukończeniu.. zdjęć nie będę wrzucać, bo u mnie aż tak ładnie to nie wygląda jak u Ciebie.. nie chcę bardziej dobijać Kani pewnie też masz pełno? ja zastanawiam się co zrobić by rosły gdzie u nas na działce.. chyba musze szukać w pobliskich lasach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 01.10.2013 09:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2013 Dziewczyny dajecie mi nadzieję Że jest dla mnie jeszcze jakaś szansa... w nowym domu może i ja zmienię się w perfekcyjna panią domu;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kamila i Marcin 01.10.2013 10:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2013 Ja mam pomoc, tzn moja mama ma pomoc.. razem mieszkamy i przetwory robimy wspólnie.. soków narobiliśmy teraz sporo, bo jakoś więcej ich idzie.. w lecie kompoty owszem schodziły szybko, ale jak już jest troche chłodniej, to kompot dłużej stoi i się psuje.. a sok zawsze pod ręką w lodówce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1976pinacolada 01.10.2013 10:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2013 Pinakoladko imponujące ilości przetworów.. Kani pewnie też masz pełno? ja zastanawiam się co zrobić by rosły gdzie u nas na działce.. chyba musze szukać w pobliskich lasach Kani jest taki wysyp, że spacerując po włościach trzeba patrzeć pod nogi coby ich nie zdeptać W tym roku spróbowałam nowego specjału a mianowicie najpierw je panierowałam i smażyłam jak kotlety a potem buch do słoików i zalewałam zalewą octową. Są pyszne Soków w tym roku narobiłam tylko z czeremchy amerykańskiej. Okazało się bowiem, że krzaczory rosnące obficie u nas mają "lecznicze" owoce. Poczytałam trochę i narobiłam soków - teraz popijamy w ramach profilaktyki Aaaa, i pyszny sok z winogron zrobiłam. Pijemy z wodą albo z herbatką zamiast malinowego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kamila i Marcin 01.10.2013 11:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2013 Tak tak sok z winogron pycha... mniam.. Kanie... oj teraz Ty mnie dobiłaś.. ślinotok do pasa... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 01.10.2013 11:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2013 Ja tylko z jabłek dżemy robiłam i grzybki marynowane. Jeszcze buraczki u teściów na mnie czekają to też parę słoików będzie. Dziewczyny dajecie mi nadzieję Że jest dla mnie jeszcze jakaś szansa... w nowym domu może i ja zmienię się w perfekcyjna panią domu Luka, kazda z nas będzie Panią w swoim domu;) Z perfekcyjną bym nie ryzykowała http://demotywatory.pl//uploads/201210/1350994945_j6u4la_600.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 01.10.2013 11:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2013 Jak ja bym kanie smazone zjadła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 01.10.2013 11:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2013 Aga:lol2::lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 01.10.2013 11:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2013 Aga:lol2::lol2: Dlatego nie wklejałam:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 01.10.2013 11:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2013 (edytowane) kazda z nas na swoj sposob jest perfekcyjna... popatrzcie jaki piekny widok i ciekawa historyjka podobnie jak u mnie...tylko ze ja mam 2 corki i tez wskakuja po szafkach, otwieraja lodowke.. rozwalaja zabawki.... [ATTACH=CONFIG]215716[/ATTACH] przetworow zazdroszcze...dolaczam do zabicia Edytowane 1 Października 2013 przez Mmelisa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 01.10.2013 11:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2013 U nas czasami jest podobnie:lol2::lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 01.10.2013 11:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2013 no to jest nas wiecej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewanz 01.10.2013 16:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2013 Kinga - przetwory wygladaja idealnie i tak pewnie smakuja aha - napisz proszę co to za rodzaj regału, bo odstepy między półkami są mniejsze niż standardowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nita83 01.10.2013 16:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2013 pałam zazdrością, cóż za przetwory, ach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
max-maniacy 01.10.2013 17:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2013 ale tu smacznie. mniam, mniam. na mnie czekają buraczki do przerobienia. kupiłam 10 kg. nie wiem, czy nie przesadziłam. cześć Luka. a gdzie zdjęcia styropianu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewanz 01.10.2013 18:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2013 właśnie Luka - wielbicielki szarości czekają na okazanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 01.10.2013 18:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2013 A proszę bardzo:) Pewnie mnie Najstarsza udusi ale to jedyne dobre ujęcie frontu http://img13.imageshack.us/img13/6918/qbm6.jpg Uploaded with ImageShack.us I z drugiej strony: http://img850.imageshack.us/img850/472/sj1q.jpg Uploaded with ImageShack.us http://img30.imageshack.us/img30/7973/d5d.JPG Uploaded with ImageShack.us Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cronin 01.10.2013 18:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2013 Luka dobrze pamiętam że szukałaś jasnych, nieżółtych paneli? byłam w LM, to co znalazłam (nie żółte i nie rustykalne): classena dąb hartley, hicora alba, dąb assamegger jesion alborg jasnykronopol jesion havana (na żywo najbrzydszy dla mnie)artens dąb navarra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts