Lukarna 01.10.2013 18:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2013 Teściu powiedział, ze on by tak zostawił na szaro bo wygląda dobrze:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nita83 01.10.2013 19:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2013 eee pomarańczowy był ładniejszy Żartuję oczywiście szaraczku. Ależ się cieszę. Jaki Ty masz w końcu ten styro? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 01.10.2013 19:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2013 Cronin dzięki bardzo:hug:W poniedziałek mam zamiar skoczyć do LM to sobie je pomacam na żywo... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 01.10.2013 19:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2013 eee pomarańczowy był ładniejszy Żartuję oczywiście szaraczku. Ależ się cieszę. Jaki Ty masz w końcu ten styro? no jak jaki?? grafitowy:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 01.10.2013 19:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2013 Panowie mieli dziś włożyć wkład - nie włożyli .Pociotek miał skończyć płytki ścienne w kotłowni - nie skończył. Ja miałam ugotować obiad na jutro - nie ugotowałam. Nie mówiąc już o innych rzeczach nie zrobionych... Chyba pójdę spać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nita83 01.10.2013 19:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2013 Luka ja przed chwilą weszłam do mojej kuchni i zwiałam stamtąd jak oparzona. Matko, co za bajzel. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cronin 01.10.2013 19:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2013 To popatrz jeszcze te "moje" dąb verden w różnych odcieniach, nie ma nic wspólnego z żółtym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 01.10.2013 19:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2013 Luka ja przed chwilą weszłam do mojej kuchni i zwiałam stamtąd jak oparzona. Matko, co za bajzel. Nic mi nie mów. Ja już część pozmywałam ale jeszcze cały zlew zawalony buuu To popatrz jeszcze te "moje" dąb verden w różnych odcieniach, nie ma nic wspólnego z żółtym. ale mi wyskakuje właśnie kilka - który Ty masz?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1976pinacolada 01.10.2013 19:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2013 Kinga - przetwory wygladaja idealnie i tak pewnie smakuja aha - napisz proszę co to za rodzaj regału, bo odstepy między półkami są mniejsze niż standardowe wczoraj sama zeżarłam cały słoiczek papryki (tylko szkło zostawiłam ) Regały sa genialne - polecam - sama regulujesz odstępy miedzy półkami. Ja dokupiłam 2 półki ekstra więc mogłam sobie "zagęścić" na przetwory nie "rozrzedzając" pozostałych http://modo24.pl/orion-200x120x50x5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1976pinacolada 01.10.2013 19:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2013 Teściu powiedział, ze on by tak zostawił na szaro bo wygląda dobrze:D Ty się nie śmiej z teścia bo właśnie jak ocieplali u sąsiada takim styro to mnie naszła myśl o szarej elewacji u siebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 01.10.2013 19:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2013 Przecież się wcale nie smieję - mi się tez podoba:):) Mój P włączył sobie Rejs - nie wiem na czym mam się skupić normalnie:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewanz 01.10.2013 19:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2013 (edytowane) Luka - szarości - śliczności, ja też myślałam wprawdzie zeby zostawić domek w takim stanie, ale wyszło oczywiście inaczej Kinga - w marketach budowlanych nie widziałam możliwości dokupienia samych półek. Na razie kupiłam dwa regały - jeden do garażu i jeden do schowka 185cm wysokie - 5 półek czyli ok.40cm odległości między nimi, to dużo więcej niz u Ciebie. Edytowane 1 Października 2013 przez ewanz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cronin 01.10.2013 19:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2013 Ja biorę verden śnieżny plus ewentualnie verden brązowy do sypialni. Miodowy jest dla mnie zbyt ... miodowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1976pinacolada 01.10.2013 20:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2013 Kinga - w marketach budowlanych nie widziałam możliwości dokupienia samych półek. Na razie kupiłam dwa regały - jeden do garażu i jeden do schowka 185cm wysokie - 5 półek czyli ok.40cm odległości między nimi, to dużo więcej niz u Ciebie. No ja najpierw kupiłam same regały ale potem napisałam do nich czy nie ma możliwości dokupienia 2 półek i nie było. wiec kupiłam. Wcześniej miałam tak , czyli pewnie ok 30-40cm.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 01.10.2013 20:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2013 Luka - szarości - śliczności, ja też myślałam wprawdzie zeby zostawić domek w takim stanie, ale wyszło oczywiście inaczej Kinga - w marketach budowlanych nie widziałam możliwości dokupienia samych półek. Na razie kupiłam dwa regały - jeden do garażu i jeden do schowka 185cm wysokie - 5 półek czyli ok.40cm odległości między nimi, to dużo więcej niz u Ciebie. Ewa nie mów nic - Ty już masz elewację więc goły styropian to zamierzchła przeszłość Ja już się nie mogę doczekać kiedy go zakleja i pomalują na biało:):) Ja biorę verden śnieżny plus ewentualnie verden brązowy do sypialni. Miodowy jest dla mnie zbyt ... miodowy Ten śnieżny wygląda sensownie. On taki chłodny odcień ma raczej prawda?? Muszę pamiętać żeby jak będę jechać do Poznania to zabrać ze sobą próbki okleiny drzwiowej. Chciałabym zobaczyć jak panele będą pasowały... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 01.10.2013 20:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2013 Słuchajcie a co na indukcji np. z brytfanną?? Będzie to działać?? Bo pola okrągłe sa a brytfanna jak każdy wie - jajowata... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1976pinacolada 01.10.2013 20:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2013 Słuchajcie a co na indukcji np. z brytfanną?? Będzie to działać?? Bo pola okrągłe sa a brytfanna jak każdy wie - jajowata... a jak często teraz używasz brytfanny na kuchni ???? Bo ja nigdy nie używałam .... dlatego indukcje mam z 4 okrągłymi polami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 01.10.2013 20:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2013 No kurcze ja się właśnie tak nauczyłam, ze w brytfannie robię wszystko: zrazy, gulasz, karkówkę... Czyli co, nie da się? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 01.10.2013 20:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2013 Myślałam, żeby zakupić sobie taką więc nie będzie na okrągłym w ogóle działać czy nie będzie dosmażac poza kółkiem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1976pinacolada 01.10.2013 21:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2013 Myślałam, żeby zakupić sobie taką więc nie będzie na okrągłym w ogóle działać czy nie będzie dosmażac poza kółkiem? nie mam zielonego pojecia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts