dorkaS 01.10.2013 21:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2013 Luka, patrząc na te szarości widzę, że Ty masz naprawdę niezły kawał chaty Agi demotywator jest chwilowo moim 'the best'. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewanz 01.10.2013 21:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2013 Luka - w kwesti brytfanny niech się Esiak wypowie btw. są też płyty z takim jajowatym polem indukcyjnym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorkaS 01.10.2013 21:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2013 Jestem przed płytkami, a Wy już częściowo po. Czy da się ułożyć naprzemiennie, paskami, płytki o grubości 8mm i 12mm? Pomijając fakt, że fliziarz w pierwszym odruchu będzie chciał się powiesić na niezawieszonej jeszcze baterii prysznicowej... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 02.10.2013 04:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2013 Dorka bedzie musial uzyc wiecej kleju na te ciensze... a nie da sie kupic o tych samych wymiarach? bo moga byc faldy, uskoki chyba ze glazurnik to zlota raczka;) Lukarna :jawdrop:ale ty masz ogromy dom myslalam, ze to ty taka panienka na zdjeciu jestes, dopiero po czasie doczytalam ze sie myle:rolleyes: Pozdrawiam Was moje dziubeczki i mykam.... moja starsza ma wyrywanie zabka dzisiaj o 8:30...szczerze, nie wiem po co skoro jej sie on rusza...moze przeciez sam wyleciec;) ale skoro mus to mus..wizyte sama pani dr ustalila wiec myykamy:bye: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nita83 02.10.2013 06:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2013 No ja najpierw kupiłam same regały ale potem napisałam do nich czy nie ma możliwości dokupienia 2 półek i nie było. wiec kupiłam. Wcześniej miałam tak , czyli pewnie ok 30-40cm.... [ATTACH=CONFIG]215859[/ATTACH] o ja pierdzielę ale porządek , szczerze podziwiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 02.10.2013 06:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2013 Luka, patrząc na te szarości widzę, że Ty masz naprawdę niezły kawał chaty Agi demotywator jest chwilowo moim 'the best'. Mówisz że duża jest?? :lol2: Luka - w kwesti brytfanny niech się Esiak wypowie btw. są też płyty z takim jajowatym polem indukcyjnym. Taaa - taka z jajowatym jak spojrzałam na cenę to mi się brytfanny odechciało - od 2500 wzwyż. Esiak?? Pomożesz?? Jestem przed płytkami, a Wy już częściowo po. Czy da się ułożyć naprzemiennie, paskami, płytki o grubości 8mm i 12mm? Pomijając fakt, że fliziarz w pierwszym odruchu będzie chciał się powiesić na niezawieszonej jeszcze baterii prysznicowej... Dorka nie wiem kurcze... Trzeba by jakiegoś mądrego zapytać:/ zawsze parsknę śmiechem jak Cię czytam:lol2: biedny fliziarz:D Dorka bedzie musial uzyc wiecej kleju na te ciensze... a nie da sie kupic o tych samych wymiarach? bo moga byc faldy, uskoki chyba ze glazurnik to zlota raczka;) Lukarna :jawdrop:ale ty masz ogromy dom myslalam, ze to ty taka panienka na zdjeciu jestes, dopiero po czasie doczytalam ze sie myle:rolleyes: Pozdrawiam Was moje dziubeczki i mykam.... moja starsza ma wyrywanie zabka dzisiaj o 8:30...szczerze, nie wiem po co skoro jej sie on rusza...moze przeciez sam wyleciec;) ale skoro mus to mus..wizyte sama pani dr ustalila wiec myykamy:bye: Panienka taka to ja byłam 10 lat temu:D:D:D prawie identyczna:D My idziemy z Werą jutro na podcięcie czegoś zeby nie miała szpary miedzy zebami... o ja pierdzielę ale porządek , szczerze podziwiam Nic nie mówiłam żeby nie wyjśc publicznie na porządną inaczej;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiak 02.10.2013 06:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2013 no niestety płyta będzie indukować tylko w tym miejscu, gdzie przykrywa pole garnek, więc spód brytfanny nie będzie równo grzał...ale nie oszukujmy się, brytfanna postawiona na gazie też nie była równo wygrzewana... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 02.10.2013 07:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2013 Czyli poza kólkiem nie grzeje? Masz rację, na gazie to też nie było idealnie:) Ja się bałam że jak za duży garnek to może się zupełnie zaburzać i nie grzać dobrze. Uff. To mogę szukac dalej:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiak 02.10.2013 07:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2013 poza kółkiem nie indukuje, ale przecież spód garnka jest w całości, więc i tak reszta powierzchni będzie się nagrzewać od części, w której indukuje się ciepło... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 02.10.2013 07:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2013 tak tak - widzisz próbuję na siłę szukac problemów:)tak się po prostu troche tej indukcji boję bo nie znam:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 02.10.2013 08:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2013 Luka, nie używam brytfanny, ale moja szwagierka kiedys przywiozła jakieś żarełko w niej i myslałam, ze bede do piekarnika ją wstawiac. Postawiłam na najwiekszym polu i pięknie zagrzało się wszytsko. A brytfanna nie żadne cudo tylko zwykła stara emaliowana:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kamila i Marcin 02.10.2013 08:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2013 (edytowane) Jeśli chodzi o brytfankę, to zgadzam się z Esiakiem Bryftanna będzie najszybciej gorąca nad polem indykcyjnym, ale po pewnym czasie będzie na całym dnie gorąca.. być może, że nad"kółkiem" najbardziej.. mam dużą patelnię tefala (32cm) i ona nie ma całego spodu indukcyjnego (mniejsze o jakieś 1,5 cm) i na brzegach jednak słabiej smaży niżeli na środku.. Edytowane 2 Października 2013 przez Kamila i Marcin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiak 02.10.2013 08:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2013 Jeśli chodzi o brytfankę, to zgadzam się z Esiak Bryftanna będzie najszybciej gorąca nad polem indykcyjnym, ale po pewnym czasie będzie na całym dnie gorąca.. być może, że nad"kółkiem" najbardziej.. mam dużą patelnię tefala (32cm) i ona nie ma całego spodu indukcyjnego (mniejsze o jakieś 1,5 cm) i na brzegach jednak słabiej smaży niżeli na środku.. na przyszłość: z Esiakiem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewanz 02.10.2013 08:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2013 (edytowane) Kinga - zdjęcia Twojego garażu czy tam schowka chyba nie pokażę meżowi, bo biedny popadnie we frustracje Podziwiam Edytowane 2 Października 2013 przez ewanz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 02.10.2013 08:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2013 Ok to dzięki, uspokoiliście mnie:) Ewa, nie wiesz że Perfekcyjna Pani Domu w tym wątku to od wczoraj nie jest pozytywne określenie??:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
max-maniacy 02.10.2013 08:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2013 też biję pokłony przed mistrzynią porządku i domowych przetworów. AVE PINACOLADA i może zapodałabyś przepis na uncle bensa? cześć wszystkim. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewanz 02.10.2013 08:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2013 Ok to dzięki, uspokoiliście mnie:) Ewa, nie wiesz że Perfekcyjna Pani Domu w tym wątku to od wczoraj nie jest pozytywne określenie??:lol2: o kurczę, juz się poprawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kamila i Marcin 02.10.2013 09:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2013 Specjalnie zapisałam zdjęcie Pinakolady dla męża on mnie chyba utłucze Esiaczku poprawione Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 02.10.2013 09:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2013 Nawet tu o jedzeniu - to mnie przesladuje:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 02.10.2013 12:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2013 Panienka taka to ja byłam 10 lat temu:D:D:D prawie identyczna:D My idziemy z Werą jutro na podcięcie czegoś zeby nie miała szpary miedzy zebami... podciecie wedzidelka mi tez to proponowano ale sie nie zgodzilam... nie mialam czasu na takie rzeczy w wakacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts