Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Dziennik Lukarny - komentarze

Lukarna

Recommended Posts

• Odpowiedzi 17,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Lukarna

5212

• agalind

2245

• Ardea

1544

• pumpaluna

1322

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Jestem przed płytkami, a Wy już częściowo po.

Czy da się ułożyć naprzemiennie, paskami, płytki o grubości 8mm i 12mm? Pomijając fakt, że fliziarz w pierwszym odruchu będzie chciał się powiesić na niezawieszonej jeszcze baterii prysznicowej...

Dorka bedzie musial uzyc wiecej kleju na te ciensze... a nie da sie kupic o tych samych wymiarach? bo moga byc faldy, uskoki :rolleyes: chyba ze glazurnik to zlota raczka;)

Lukarna :jawdrop:ale ty masz ogromy dom :jawdrop:

myslalam, ze to ty taka panienka na zdjeciu jestes, dopiero po czasie doczytalam ze sie myle:rolleyes:

Pozdrawiam Was moje dziubeczki i mykam.... moja starsza ma wyrywanie zabka dzisiaj o 8:30...szczerze, nie wiem po co skoro jej sie on rusza...moze przeciez sam wyleciec;) ale skoro mus to mus..wizyte sama pani dr ustalila wiec myykamy:bye:

No ja najpierw kupiłam same regały ale potem napisałam do nich czy nie ma możliwości dokupienia 2 półek i nie było. wiec kupiłam.

Wcześniej miałam tak , czyli pewnie ok 30-40cm....

[ATTACH=CONFIG]215859[/ATTACH]

o ja pierdzielę ale porządek :jawdrop:, szczerze podziwiam

Luka, patrząc na te szarości widzę, że Ty masz naprawdę niezły kawał chaty :)

Agi demotywator jest chwilowo moim 'the best'.

Mówisz że duża jest??

:lol2::lol2::lol2:

Luka - w kwesti brytfanny niech się Esiak wypowie ;)

btw. są też płyty z takim jajowatym polem indukcyjnym.

Taaa - taka z jajowatym jak spojrzałam na cenę to mi się brytfanny odechciało - od 2500 wzwyż.

Esiak?? Pomożesz??

Jestem przed płytkami, a Wy już częściowo po.

Czy da się ułożyć naprzemiennie, paskami, płytki o grubości 8mm i 12mm? Pomijając fakt, że fliziarz w pierwszym odruchu będzie chciał się powiesić na niezawieszonej jeszcze baterii prysznicowej...

Dorka nie wiem kurcze... Trzeba by jakiegoś mądrego zapytać:/

zawsze parsknę śmiechem jak Cię czytam:lol2: biedny fliziarz:D

Dorka bedzie musial uzyc wiecej kleju na te ciensze... a nie da sie kupic o tych samych wymiarach? bo moga byc faldy, uskoki :rolleyes: chyba ze glazurnik to zlota raczka;)

Lukarna :jawdrop:ale ty masz ogromy dom :jawdrop:

myslalam, ze to ty taka panienka na zdjeciu jestes, dopiero po czasie doczytalam ze sie myle:rolleyes:

Pozdrawiam Was moje dziubeczki i mykam.... moja starsza ma wyrywanie zabka dzisiaj o 8:30...szczerze, nie wiem po co skoro jej sie on rusza...moze przeciez sam wyleciec;) ale skoro mus to mus..wizyte sama pani dr ustalila wiec myykamy:bye:

Panienka taka to ja byłam 10 lat temu:D:D:D

prawie identyczna:D

My idziemy z Werą jutro na podcięcie czegoś zeby nie miała szpary miedzy zebami...

o ja pierdzielę ale porządek :jawdrop:, szczerze podziwiam

Nic nie mówiłam żeby nie wyjśc publicznie na porządną inaczej;)

Luka, nie używam brytfanny, ale moja szwagierka kiedys przywiozła jakieś żarełko w niej i myslałam, ze bede do piekarnika ją wstawiac. Postawiłam na najwiekszym polu i pięknie zagrzało się wszytsko. A brytfanna nie żadne cudo tylko zwykła stara emaliowana:)

Jeśli chodzi o brytfankę, to zgadzam się z Esiakiem :)

Bryftanna będzie najszybciej gorąca nad polem indykcyjnym, ale po pewnym czasie będzie na całym dnie gorąca.. być może, że nad"kółkiem" najbardziej..

mam dużą patelnię tefala (32cm) i ona nie ma całego spodu indukcyjnego (mniejsze o jakieś 1,5 cm) i na brzegach jednak słabiej smaży niżeli na środku..

Edytowane przez Kamila i Marcin

Jeśli chodzi o brytfankę, to zgadzam się z Esiak

Bryftanna będzie najszybciej gorąca nad polem indykcyjnym, ale po pewnym czasie będzie na całym dnie gorąca.. być może, że nad"kółkiem" najbardziej..

mam dużą patelnię tefala (32cm) i ona nie ma całego spodu indukcyjnego (mniejsze o jakieś 1,5 cm) i na brzegach jednak słabiej smaży niżeli na środku..

na przyszłość: z Esiakiem... ;)

Panienka taka to ja byłam 10 lat temu:D:D:D

prawie identyczna:D

My idziemy z Werą jutro na podcięcie czegoś zeby nie miała szpary miedzy zebami...

podciecie wedzidelka :)

mi tez to proponowano ale sie nie zgodzilam... nie mialam czasu na takie rzeczy w wakacje ;)