1976pinacolada 02.10.2013 14:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2013 o ja pierdzielę ale porządek , szczerze podziwiam Nic nie mówiłam żeby nie wyjśc publicznie na porządną inaczej;) Kinga - zdjęcia Twojego garażu czy tam schowka chyba nie pokażę meżowi, bo biedny popadnie we frustracje Podziwiam też biję pokłony przed mistrzynią porządku i domowych przetworów. AVE PINACOLADA i może zapodałabyś przepis na uncle bensa? Specjalnie zapisałam zdjęcie Pinakolady dla męża on mnie chyba utłucze No co poradzę, że odkąd mieszkam w nowym domu to mnie dopadło cosik Tylko bym sprzątała i segregowała Właśnie dziś w "juzku" kupiłam sobie 4 torby/etui na zapasowe kołdry , poduszki i inne koco-narzuty. I będę je przekładac ze starych "brzydkich" w nowe ładne I już mi się morda śmieje na samą myśl Wiem, głupia jestem przepis na sos słodko-kwasny 1 puszka ananasa 2 kg pomidorów 1kg cebuli 1kg papryki 1 puszka kukurydzy 1 słoiczek/puszka pędów z bambusa 4 ząbki czosnku 1 łyzeczka curry 2 łyżeczki musztardy 1 łyzka vegety szczypta soli 2 łyżeczki słodkiej papryki 1 łyżeczka ostrej papryki -------------------------------------------- Pomidory sparzyć i pokroic w kostkę – posolic- dusic 40 min. Dodac paprykę , cebulę, czosnek, kukurydzę, pęy, paprykę w proszku i ananasa – zagotowac 15min. zalewa: 1szklanka octu + 2 szklanki cukru = zagotowac do soku z ananasa dodac 2 łyżki mąki ziemniaczanej i mieszając dodać do zalewy. Zalewe dodać do warzyw i zagotowac 10min . Gorące włożyć do słoików. podciecie wedzidelka U mojej młodszej tez miałam ten problem. Pani stomatolog powiedziałą ze jak skończy 7 lat to trzeba będzie podciąć chyba że........ No i właśnie - podcięła sobie sama wyrżnąłwszy (podkreśliło mi wiec chyba cosik źle napoisałam ) górną wargą o kant stołu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 02.10.2013 14:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2013 ajajaj pinacolada wspolczuje corce:( az mi ciary przez cialo przeszly iiiiiiiii a przepis sobie zapisze rowniez dziekuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
max-maniacy 02.10.2013 15:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2013 dzięki Pina za przepis. Luka ja już więcej o jedzeniu nie będę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 03.10.2013 07:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2013 Kasia teraz możesz bo najedzona jestem;) Kinga przepis skopiuję może mnie też weźmie w nowym domu;) Wera jednak dentystę ma przełożonego na za tydzień bo wyszła inna atrakcja - ma mieć do jutra oczy zakraplane atropiną. Biedna mówi że wszystko zamazane widzi. Do szkoły jej książek nie dawałam bo i tak pisac nie może. Oby do jutra. Na budowie mi się izolacja tarasu robi. Kotłownia nie skończona - standard:/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 03.10.2013 07:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2013 z tymi atrakcjami to juz tylko glowa biedna Wera mojej tez nie usunieto wczoraj zeba...wyobraz sobie ze zab sie rusza i mial dziurke...dziurka zostala zaplombowana bo infekcji w srodku nie ma, to i nie ma takiej potrzeby usuwania go... corka szczesliwa bo ma gladki zabek i jezyczek nie zahacza sciskam cieplutko i trzymam za wszystko kciuki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nita83 03.10.2013 07:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2013 o matko, dobrze ze jem sniadanie bo tu o żarciu, czesc wszystkim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 03.10.2013 07:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2013 o matko, dobrze ze jem sniadanie bo tu o żarciu, czesc wszystkim ja tez w trakcie posilku dzieci zawiezione gdzie trzeba, zakupy zrobione.... jak skoncze sie stolowac zabiore sie za obiadek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 03.10.2013 07:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2013 Cześć Nitka, spac mi się chce... Melisa co chwilę coś z dzieciakami wypada, nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 03.10.2013 07:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2013 Melisa co chwilę coś z dzieciakami wypada, nie? sama prawda w 100% jak nie urok to sraczka . U mnie to na zmiany, raz jedna raz druga, i non stop w rozjazdach.. poki co to trzymaja sie dzielnie przed wirusami...tzn juz podkasluja i kichaja, ale daja rade u mnie przed wakacjami bylo ze starsza na zmiany okulista, stomatolog, pogotowie, rodzinny... w kolko przez 3miesiace... myslalam ze osiwieje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 03.10.2013 07:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2013 aha polecam cos dla dzieci/rodzicow rowniez.... wczoraj znalazlam na necie i patrzelismy wszyscy jak wryci w monitor najmlodsza to z rozziawiona buzia:rotfl: http://www.youtube.com/watch?v=YvR8LGOUpNA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 03.10.2013 07:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2013 i druga czesc wydobywane dzwieki tez sa okiii :lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 03.10.2013 08:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2013 Ja nie mogę w pracy słuchac:/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 03.10.2013 08:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2013 Lukarna spokojnie w domku sobie ogladniesz a dzwieki to takie: i i i e e e yyyy iiiii iiijaa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 03.10.2013 08:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2013 :lol2: wyobraziłam sobie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 03.10.2013 08:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2013 jak to dobrze ze mamy ta wyobraznie nooo u mnie to i juz fantazja sie wlaczyla do tych odglosow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 03.10.2013 10:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2013 I już mam Średnią w domu. Zadzwoniła ze ją głową boli i postanowiłam skrócic jej męki - teraz się będzie nudzić w domu;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 03.10.2013 10:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2013 no coz..w szkole wzrok musiala wytezyc i to dla niej meczace...nie dziwie sie ze glowa zabolala... sama tak kiedys mialam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 03.10.2013 20:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2013 Dobry wieczór STOP melduje posłusznie STOP barierki nie dość ze wybrane to jeszcze zamówione STOP ufff, kolejna rzecz odhaczona... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amglad1 04.10.2013 10:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2013 bosko, Luka:) gratki :hug: Pina, jestes moją Pania Domu nr 1!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :wave: rewelacja szczęka mi opadła i jeszcze wciąż leży... dziecko, ale sie narobiłaś...:hug::hug: Twój Mąż i Dzieciaki powinny Cię na rękach nosić:yes: bardzo mi imponujesz, ja też bym tak chciała;) całuję Cie i ściskam mocno, dzielna babka z Ciebie...czy ja to już Tobie mówiłam???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 04.10.2013 11:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2013 Dziewczęta, zmywarka z panelem zintegrowanym czy takim na wierzchu?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts