Kamila i Marcin 04.10.2013 11:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2013 Ja mam z ukrytym.. i wolałabym chyba jednak z odkrytym.. bo nie widać czy skończyła "prać" no ale darowanemu koniowi... z drugiej strony zawsze słychać czy pierze.. gorzej jak suszy to nie słychać.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 04.10.2013 12:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2013 Nie ma żadnego światełka ani nic?? Chciałabym kurde niby z zakrytym ale będzie mnie wkurzać że nie będe wiedzieć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 04.10.2013 14:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2013 Lukarna ja mam z ukrytym panelem... i jak skonczy juz suszyc to widac jednak pod blatem 3swiatelka palace sie na czerwono...ze skonczone... jak sie one nie swieca to oznacza ze suszenie trwa ja jednak jestem za ukrytym... moja mama ma odkryte i corcia uwielbia pstrykac tam swoimi paluszkami, i konczy sie zawsze na zmianie programu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rocia 04.10.2013 15:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2013 Wystarczy do Luki zaglądnąć i już się humor poprawia :lol2: A co ważniejsze chore dziecię mi się rozbawiło, najpierw oglądało przerażone, bo nie wiadomo czego się spodziewać, a potem rechoczące I pytanie do Meliski: są kolejne części? A na dodatek fajne panele sobie zanotowałam (zawsze mniej szukania) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 04.10.2013 16:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2013 (edytowane) Rocia, wiesz ze nie wiem... jak przegladalam to tylko 2 czesci byly... trzeba poszperac na jutjube moje dziewczyki tak samo ogladaly jak twoje Edytowane 4 Października 2013 przez Mmelisa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MusiSieUdac 04.10.2013 17:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2013 Hej spisałam Ci sprzety; Zmywarka - bosch SMV50E70EU - bardzo jestem zadowolona, pojemna,dosc cicha, jest okej Piekarnik - samsung BQ1D4T081 , jestem zadowolona, aczkolowiek nie wiem czy drugi raz bym przepłacała, za pieczenie dwukomorowe, no w ogóle z tego nie korzystam, wiec chyba kupilabym po prostu tanszy model bez tej funkcji Mikrofala - tez samsung, ale na fakturze nie bylo symbolu, a instrukcja obslugi jaką mam jest podana dla 4-ech modeli, a nie pamietam, który ja mam. Bynajmniej stylistycznie pasuje do piekarnika Płyta - amica PI6512TK. Jestem zadowolona, ale tu znow wzielabym tansza z jednym polem booster, bo dwa są mi nie potrzebne, gdyz ani razu nie skorzystalam z tej funkcji, aczkolwiek ta ma timer i z tego korzystam czesto. Ogolnie jestem zadowolona Lodowka - niskobudzetowa Electrolux ENN2900AOW - zadowolona jestem Buziaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 05.10.2013 06:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2013 Baaaardzo Ci dziękuję dobra kobieto, jestem zobowiązana:hug: Poczytałam o tym co masz i mam jeszcze większy mętlik w głowie:) Zmywarka jest jedną z tych które mam na swojej białej liście bo bosha przestudiowałam trochę ale reszty nie znałam. I teraz: zastanowiła mnie funkcja podwójnego pieczenia. Z jednej strony wygląda to kusząco a z drugiej? Jak piekę coś razem to jest to jedynie kurczak + ziemniaki a to mogę sobie piec w tej samej temp więc racje masz - fajna funkcja ale niekonieczna Natomiast płyta ma wszystko czego bym chciała i cenę zdecydowanie lepszą niż boszowska:/ więc chyba przyjdzie mi się jeszcze Amice przyjrzeć. A ja durna myślałam ze jak wybiorę piec i styropian to już najgorsze wybory za mna:):) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kamila i Marcin 05.10.2013 06:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2013 Oj timer w indukcji rewelacja.. makaron, jajka, mleko po wsypaniu kaszy manny i inne sprawy na minut tylko z timerem gotuje Luka jak sie skończy zmywanie to zmywarka u mnie wydaje parę piszczących odgłosów.. poza tym w razie mogę ją otworzyć i widać, że się nie skończyło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 05.10.2013 06:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2013 Dzien dobry czyli wybor AGD moze niezle namieszac w glowie? az sie boje tego co ma nastapic i jest nie uniknione Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kamila i Marcin 05.10.2013 06:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2013 Aaaa Luka przypomniało mi się.. jak otwieram w trakcie suszenia ta zmywarkę to co najwyżej mi okulary zaparuję.. ale to samo mam z piekarnikiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amglad1 05.10.2013 07:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2013 Aaaa Luka przypomniało mi się.. jak otwieram w trakcie suszenia ta zmywarkę to co najwyżej mi okulary zaparuję.. ale to samo mam z piekarnikiem hehehe:) Kamila, wycieraczki trzeba zamontować w okularkach;) Asia, zmywarki bosha w wiekszości chyba te do zabudowy maja światełko rzucane na podłogę - widac ile minut jeszcze i kiedy skończy - na podłodze sa symbole a poza tym piszczy zmywarka jak skończy - nie da sie nie zauwazyć i nie da się nie usłyszeć buziaki sobotnie:bye: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 05.10.2013 07:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2013 Kamila, wczoraj byłam u okulisty i dowiedziałam się że na razie wzrok mam sokoli więc problem parowania szkieł - odpada:) A z timerem może w końcu gotowane przeze mnie jajka będą idealne;) Melisa Ty nie czekaj tylko się zaczynaj rozglądać bo potem będziesz biegac jak kot z pęcherzem - jak ja:mad: wszystko na raz. A ciocia Aga(lind) ostrzegała, trzeba było słuchać uważniej:stirthepot: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 05.10.2013 07:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2013 hehehe:) Kamila, wycieraczki trzeba zamontować w okularkach;) Asia, zmywarki bosha w wiekszości chyba te do zabudowy maja światełko rzucane na podłogę - widac ile minut jeszcze i kiedy skończy - na podłodze sa symbole a poza tym piszczy zmywarka jak skończy - nie da sie nie zauwazyć i nie da się nie usłyszeć buziaki sobotnie:bye: cześć słonko:hug: i o taką informację mi właśnie chodziło - uspokajającą jakie plany na dzisiaj? u nas ładne słonko, najchętniej wzięłabym dzieciaki i pojechała na budowę patrzeć panom na ręce:) ale jutro przychodzą goście na zaległe urodziny Marcina więc będę się kisić w kuchni i miotać sprzątając;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 05.10.2013 07:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2013 Melisa Ty nie czekaj tylko się zaczynaj rozglądać bo potem będziesz biegac jak kot z pęcherzem - jak ja:mad: wszystko na raz. A ciocia Aga(lind) ostrzegała, trzeba było słuchać uważniej:stirthepot: wlasnie sobie zamowilam do kuchni jedno bieganie odpada :lol2: ale nie strasz mnie..nie mam kasy jeszcze na szalenstwa... nic szybciej na wiosne... i wyjdzie tak samo na moim przykladzie, ze ciocia Agalind miala racje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 05.10.2013 07:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2013 E tam, nie mówię o kupowaniu a o wybraniu. Sliczny zakup, a jaki praktyczny:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 05.10.2013 07:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2013 (edytowane) :lol2::lol2: a widzialas jaka promocja? 83% jak sobie przeliczylam to w zaokragleniu z 1700 na 290 chyba masz racje..ale to co mi sie podoba z agd to niestety za kazdym razem jak pokazuje mojemu M, to slysze odp ze beeeeee wiec juz sie boje jak to bedzie wygladalo u nas z wyborem, bo najpierw slysze, ze agd to ja wybieram a pozniej okazuje sie, ze nie pasuje to co pokazuje:P a znajac zycie, jak moj sie dorwie do zakupu to zakonczy sie tak samo jak z mikrofalowka tutaj...ja chcialam taka mala najtansza aby podgrzac jedzonko dziecku, taka do 150zl..a on zakupil z masa funkcji, ktorych nie potrzebowalam, nie dzialaly i jak sie staralam wlaczyc np odmrazanie-nie dzialalo, po co mi grill i pieczenie pizzy w mikrofali? w dodatku ta wielkosc i cena:jawdrop: finalowo mikrofala stoi od roku w szopce:P Edytowane 5 Października 2013 przez Mmelisa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 05.10.2013 13:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2013 Pierwsze eliminacje zakończone. Zostało mi na placu boju po 4 kandydatów z każdego rodzaju sprzętu oprócz mikrofali - bo wezmę tą którą znajdę najtańsza. A teraz szukam przepisu na jakiś placek na kakaowym biszkoptowym spodzie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 05.10.2013 13:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2013 no to jestem ciekawa finalu w wyborze ja mojemu mezulkowi tez juz napomknelam o agd... wiesz odp mi ze tata tak kochanie, trzeba bedzie.. widze jak sobie siedzial na necie i przeglada, przeglada, ja ciekawa co on tak oglada, wciskam swoj nos prrzed monitor.... a tu zdjecia mebli ogrodowych my to chyba od du..strony zaczniemy:rotfl: co do ciasta to : 1. czarnobiale przekladane powidlami 2.szachownica 3.krolewna sniezka takie tam moje male pomysly:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 05.10.2013 16:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2013 E tam nie marudź tylko ciesz się że cokolwiek ogląda:lol2: wygooglam sobie Twoje propozycje chociaż na jutro przełożę je kremem cappuccino, wyszukałam na Moich Wypiekach, wygląda smakowicie;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nita83 05.10.2013 16:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2013 Luka, czyli jestes juz coraz bliżej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts