agalind 01.10.2011 21:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2011 Zdjęcia musiałabym poszukac, ale ma byc Dovre astro (chyba 3) Czego tu zazdrościc? Zazdroszcze, bo kozy sa duzo ładiejsze od tradycyjnych wkładów kominkowych. Marzy mi sie wyszperanie na strychu kozy i jej renowacja. Taka koza z duszą. Wiem, stuknieta jestem:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 01.10.2011 21:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2011 A to nie jest słomiany zapał? Ja mojego męża znam na tyle dobrze, że bym nie uwierzyła w takie zapewnienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1976pinacolada 01.10.2011 21:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2011 Lukarna i dla takich marzeń warto żyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 01.10.2011 21:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2011 To moja Ci się nie spodoba, bo mało strychowa;) A stuknieta nie jesteś, a jeżeli to pozytywnie, ja też lubię łaczenie nowoczesności z przedmiotami z duszą.No chyba, że obie jesteśmy stuknięte;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1976pinacolada 01.10.2011 21:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2011 A to nie jest słomiany zapał? Ja mojego męża znam na tyle dobrze, że bym nie uwierzyła w takie zapewnienia Mój przez chwilę ( na szczęście niedługą chwilę) zapewniał mnie, że będzie konserwował i malował nasze okna drewniane. Za dobrze go znam, żeby dac się omotać mamy pcv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 01.10.2011 21:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2011 Czy słomiany to się okaże. Pewne jest, że ja tego sprzątać nie będę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 01.10.2011 21:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2011 To moja Ci się nie spodoba, bo mało strychowa;) A stuknieta nie jesteś, a jeżeli to pozytywnie, ja też lubię łaczenie nowoczesności z przedmiotami z duszą. No chyba, że obie jesteśmy stuknięte;) W grupie raźniej. Jak będzie wymagana fachowa pomoc, to moze zniżkę dostaniemy;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 01.10.2011 21:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2011 Ja mojemu wierzę że on chciałby palić Ale dziś np. Wrócił o 22. Zjadł obiado-kolację, wypił ode mnie łyczka piwa (bo przeziębiony jest), chwilę pogadaliśmy i padł. Przez tą chwile i tak zdążyłam z nim obgadać: 1. Okno tarasowe - Jakie wolałbyś? - Przesuwne - Ale to będzie trzeba otwór powiększyć - To się powiększy 2. Wysokośc na jaką maja byc zasypane i wylane podłogi na gruncie - Ty wiesz, że w projekcie mamy 5 cm styropianu a dajemy 10 - No wiem - Ale to trzeba murarzom przekazać jak będa zasypywać/zalewać... Trzeba przypilnowac tego... - spokojnie, będzie dobrze 3. Kształt krokwi przy nadbitce - Zobacz jakie ładne zakończenie krokwi znalazłam... - Bardzo ładne, jak Ci się podobają robimy takie. http://img843.imageshack.us/img843/686/nadbitka.jpg Uploaded with ImageShack.us dach forumowego Tinka 4. Dolna łazienka - Zobacz podobają Ci się takie płytki? (aranżacja biało-szara) - Ładne, tylko takie jasne... - Ale moga takie być do dolnej łazienki?? - Moga, mogą... I juz spi:):) Takie są własnie moje z Ministrem rozmowy:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 01.10.2011 21:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2011 To nasze zaczynają się od "co ty znowu wymyśliłaś";) Spolegliwy ten Twój Minister albo bardzo zmęczony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 01.10.2011 21:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2011 U nas jest : "I tak wiem, że zrobisz jak będziesz chciała" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 01.10.2011 21:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2011 Mój jak ma chwilę to sam wyszukuje isnpiracji, np ten kominek co pokazałam to on wynalazł a ja przystałam bo moja wersja skromniejsza była Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 01.10.2011 21:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2011 To nasze zaczynają się od "co ty znowu wymyśliłaś";) Spolegliwy ten Twój Minister albo bardzo zmęczony. Zmęczony, zmęczony... Ale tez mega małomówny i nawet jak jest wypoczety to się bardziej konwersacja nie klei;) Więc proszę się nie dziwić że o wszytsko Was pytam:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 01.10.2011 22:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2011 Dobranoc:goodnight: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 01.10.2011 22:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2011 to znowu mamy coś wspólnego, niewygadanych mężów ja też się żegnam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 01.10.2011 22:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2011 Dobranoc dziewczyny:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 01.10.2011 22:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2011 Śpijcie dobrze:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 01.10.2011 22:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2011 W sumie to wypadałoby iśc spać.Ale jeszcze trochę mnie kusi zrobienie w programie ikeowskim kolejnego ulepszonego;) projektu kuchni bo mi dzis nowe pomysły do głowy przyszły... Zobaczę jak mi pójdzie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 01.10.2011 22:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2011 Zobacz i się pochwal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 01.10.2011 22:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2011 Taki mam zamiar Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 01.10.2011 23:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2011 Jednak wymiękam. Musiałabym zrobic 3 wersje że można było porownać... Zrobiłam jedną i idę spać Dobranoc:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts