Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Dziennik Lukarny - komentarze

Lukarna

Recommended Posts

Bliżej bliżej:) Przed chwilą dzwonił do mnie P że panowie od ocieplenia chcą przyjść również jutro, będzie trzeba się zerwać w nocy i im otworzyć bo przyjeżdżają o 6:cool:. Jak pojadę w poniedziałek na inspekcję to mam nadzieję zobaczyć cały dom w szarości...:)

• Odpowiedzi 17,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Lukarna

5212

• agalind

2245

• Ardea

1544

• pumpaluna

1322

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Pina, jestes moją Pania Domu nr 1!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

:wave::wave::wave:

rewelacja

szczęka mi opadła i jeszcze wciąż leży...

dziecko, ale sie narobiłaś...:hug::hug::hug::hug:

Twój Mąż i Dzieciaki powinny Cię na rękach nosić:yes::yes::yes:

bardzo mi imponujesz, ja też bym tak chciała;)

całuję Cie i ściskam mocno, dzielna babka z Ciebie...czy ja to już Tobie mówiłam????;):cool:

Kochana :hug: Tyle miłych słow pod moim adresem :hug: :hug: :hug:

wiesz co jest w tym wszystkim najfajniejsze? Ze sprawia mi to przeogromna frajdę :yes: :D

Luka - timer w płycie to podstawa. Ja mam niezależny do każdego z pól czyli na jednym polu nastawiam jajka na np. 9 min a na innym w tym samym czasie ziemniaki na 20. I najważniejsze że po tym czasie płyta oprócz tego ze daje sygnał dźwiękowy to sama się wyłącza (tzn to konkretne pole). Tym sposobem można zostawić ziemniaki na płycie i wyjść z domu - ja tak robię :yes: Poza tym nawet przy wyłączonej płycie mogę nastawić sobie timer żeby mi o czymś np. przypomniał

zmyware polecam z odkrytym panelem. Widzisz czy się pierze , na jakim etapie jest i ile zostało do końca. ja sobie inaczej nie wyobrażam

:bye:

Edytowane przez 1976pinacolada

Eee tam. Nie ma nic. Znalazłam jedne płytki w których się zakochałam i jeżeli będę je miała to będzie naprawdę poryw serca. Nie mam pojęcia jak miałyby być położone to raz (rozmiar 30*60 - prosto, z przesunieciem czy jak:bash: )a w ogóle to drugi gatunek. Za ta cenę mogę mieć polskie bez łaski... A gdyby rozum miał być górą to wzięłabym tańsze i bez problemu. Obok cichutko czekają jeszcze płytki pierwszego wyboru czyli Masto. I na dodatek obejrzałam i pomacałam Cementyty ale te ciemniejsze, jasnych nie było ale wydaje mi się że jasne mogłyby mnie zachwycić... Jestem zmęczona i w sumie zniechęcona.

Dobry wieczór STOP melduje posłusznie STOP barierki nie dość ze wybrane to jeszcze zamówione STOP ufff, kolejna rzecz odhaczona...

TE barierki?;) Kiedy montaż?

Dziewczęta, zmywarka z panelem zintegrowanym czy takim na wierzchu??

Zintegrowanym, ale ja już to chyba Tobie mwiłam;)

Baaaardzo Ci dziękuję dobra kobieto, jestem zobowiązana:hug: Poczytałam o tym co masz i mam jeszcze większy mętlik w głowie:) Zmywarka jest jedną z tych które mam na swojej białej liście bo bosha przestudiowałam trochę ale reszty nie znałam. I teraz: zastanowiła mnie funkcja podwójnego pieczenia. Z jednej strony wygląda to kusząco a z drugiej? Jak piekę coś razem to jest to jedynie kurczak + ziemniaki a to mogę sobie piec w tej samej temp więc racje masz - fajna funkcja ale niekonieczna;) Natomiast płyta ma wszystko czego bym chciała i cenę zdecydowanie lepszą niż boszowska:/ więc chyba przyjdzie mi się jeszcze Amice przyjrzeć. A ja durna myślałam ze jak wybiorę piec i styropian to już najgorsze wybory za mna:):):)

Naiwna;):D:D:D

Asia, zmywarki bosha w wiekszości chyba te do zabudowy maja światełko rzucane na podłogę - widac ile minut jeszcze i kiedy skończy - na podłodze sa symbole a poza tym piszczy zmywarka jak skończy - nie da sie nie zauwazyć i nie da się nie usłyszeć:)

buziaki sobotnie:bye:

Siemens ma tak samo:yes:

A ciocia Aga(lind) ostrzegała, trzeba było słuchać uważniej:stirthepot:

Poczułam się jak stara babcia-seniorka rodu, której cała rodzina słucha;)

i wyjdzie tak samo na moim przykladzie, ze ciocia Agalind miala racje :p

Następna:lol2: Chyba zacznę kasować za dobre rady:lol2:

Bliżej bliżej:) Przed chwilą dzwonił do mnie P że panowie od ocieplenia chcą przyjść również jutro, będzie trzeba się zerwać w nocy i im otworzyć bo przyjeżdżają o 6:cool:. Jak pojadę w poniedziałek na inspekcję to mam nadzieję zobaczyć cały dom w szarości...:)

No i gdzie te foty? Szarak fajny?

Eee tam. Nie ma nic. Znalazłam jedne płytki w których się zakochałam i jeżeli będę je miała to będzie naprawdę poryw serca. Nie mam pojęcia jak miałyby być położone to raz (rozmiar 30*60 - prosto, z przesunieciem czy jak:bash: )a w ogóle to drugi gatunek. Za ta cenę mogę mieć polskie bez łaski... A gdyby rozum miał być górą to wzięłabym tańsze i bez problemu. Obok cichutko czekają jeszcze płytki pierwszego wyboru czyli Masto. I na dodatek obejrzałam i pomacałam Cementyty ale te ciemniejsze, jasnych nie było ale wydaje mi się że jasne mogłyby mnie zachwycić... Jestem zmęczona i w sumie zniechęcona.

Mi się te Pulso podobają i Masto oczywiscie;)

a wiesz ze te Cementyt (gray) sa u mnie. Ja je kocham miłością wielką. Mam je w kuchni, wiatrołapie, i łazienkach!!!!!! Polecam :) Jak cz Ci przypomnieć jak się prezentują to Ci coś powklejam ;)

A z czym je połączyłaś w salonie? u mnie też są w kuchni łazience i wiatrołapie i cały czas mam dylemat co na salon :(

no ja w salonie mam panele i połączone są z gresem listwa pcv niestety :( Nic innego/lepiej wyglądającego nie znalazłam. Rozpaczałam nad tym bardzo a teraz ......o tym nie pamiętam ;)

no ja w salonie mam panele i połączone są z gresem listwa pcv niestety :( Nic innego/lepiej wyglądającego nie znalazłam. Rozpaczałam nad tym bardzo a teraz ......o tym nie pamiętam ;)

Pamiętam te na sze rozprawy nad listwami:D

A ja dalej nic nie mam:D:sick: