Lukarna 05.10.2013 17:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2013 Bliżej bliżej:) Przed chwilą dzwonił do mnie P że panowie od ocieplenia chcą przyjść również jutro, będzie trzeba się zerwać w nocy i im otworzyć bo przyjeżdżają o 6:cool:. Jak pojadę w poniedziałek na inspekcję to mam nadzieję zobaczyć cały dom w szarości... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nita83 06.10.2013 08:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2013 tylko nie zapomnij aparatu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 06.10.2013 08:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2013 No oczywiście:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 06.10.2013 09:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2013 a wczesniej naladowac baterie Czesc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rocia 06.10.2013 13:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2013 Udanego imprezowania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1976pinacolada 06.10.2013 17:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2013 (edytowane) Pina, jestes moją Pania Domu nr 1!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :wave: rewelacja szczęka mi opadła i jeszcze wciąż leży... dziecko, ale sie narobiłaś...:hug::hug: Twój Mąż i Dzieciaki powinny Cię na rękach nosić:yes: bardzo mi imponujesz, ja też bym tak chciała;) całuję Cie i ściskam mocno, dzielna babka z Ciebie...czy ja to już Tobie mówiłam???? Kochana Tyle miłych słow pod moim adresem :hug: wiesz co jest w tym wszystkim najfajniejsze? Ze sprawia mi to przeogromna frajdę Luka - timer w płycie to podstawa. Ja mam niezależny do każdego z pól czyli na jednym polu nastawiam jajka na np. 9 min a na innym w tym samym czasie ziemniaki na 20. I najważniejsze że po tym czasie płyta oprócz tego ze daje sygnał dźwiękowy to sama się wyłącza (tzn to konkretne pole). Tym sposobem można zostawić ziemniaki na płycie i wyjść z domu - ja tak robię Poza tym nawet przy wyłączonej płycie mogę nastawić sobie timer żeby mi o czymś np. przypomniał zmyware polecam z odkrytym panelem. Widzisz czy się pierze , na jakim etapie jest i ile zostało do końca. ja sobie inaczej nie wyobrażam Edytowane 6 Października 2013 przez 1976pinacolada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cronin 07.10.2013 14:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2013 Luka jak tam polowanie na płytki/panele? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 07.10.2013 20:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2013 Eee tam. Nie ma nic. Znalazłam jedne płytki w których się zakochałam i jeżeli będę je miała to będzie naprawdę poryw serca. Nie mam pojęcia jak miałyby być położone to raz (rozmiar 30*60 - prosto, z przesunieciem czy jak:bash: )a w ogóle to drugi gatunek. Za ta cenę mogę mieć polskie bez łaski... A gdyby rozum miał być górą to wzięłabym tańsze i bez problemu. Obok cichutko czekają jeszcze płytki pierwszego wyboru czyli Masto. I na dodatek obejrzałam i pomacałam Cementyty ale te ciemniejsze, jasnych nie było ale wydaje mi się że jasne mogłyby mnie zachwycić... Jestem zmęczona i w sumie zniechęcona. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 08.10.2013 07:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2013 buziaki zostawiam i lecę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 08.10.2013 09:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2013 Dobry wieczór STOP melduje posłusznie STOP barierki nie dość ze wybrane to jeszcze zamówione STOP ufff, kolejna rzecz odhaczona... TE barierki? Kiedy montaż? Dziewczęta, zmywarka z panelem zintegrowanym czy takim na wierzchu?? Zintegrowanym, ale ja już to chyba Tobie mwiłam;) Baaaardzo Ci dziękuję dobra kobieto, jestem zobowiązana:hug: Poczytałam o tym co masz i mam jeszcze większy mętlik w głowie:) Zmywarka jest jedną z tych które mam na swojej białej liście bo bosha przestudiowałam trochę ale reszty nie znałam. I teraz: zastanowiła mnie funkcja podwójnego pieczenia. Z jednej strony wygląda to kusząco a z drugiej? Jak piekę coś razem to jest to jedynie kurczak + ziemniaki a to mogę sobie piec w tej samej temp więc racje masz - fajna funkcja ale niekonieczna Natomiast płyta ma wszystko czego bym chciała i cenę zdecydowanie lepszą niż boszowska:/ więc chyba przyjdzie mi się jeszcze Amice przyjrzeć. A ja durna myślałam ze jak wybiorę piec i styropian to już najgorsze wybory za mna:) Naiwna;):D:D Asia, zmywarki bosha w wiekszości chyba te do zabudowy maja światełko rzucane na podłogę - widac ile minut jeszcze i kiedy skończy - na podłodze sa symbole a poza tym piszczy zmywarka jak skończy - nie da sie nie zauwazyć i nie da się nie usłyszeć buziaki sobotnie:bye: Siemens ma tak samo:yes: A ciocia Aga(lind) ostrzegała, trzeba było słuchać uważniej:stirthepot: Poczułam się jak stara babcia-seniorka rodu, której cała rodzina słucha;) i wyjdzie tak samo na moim przykladzie, ze ciocia Agalind miala racje Następna:lol2: Chyba zacznę kasować za dobre rady:lol2: Bliżej bliżej:) Przed chwilą dzwonił do mnie P że panowie od ocieplenia chcą przyjść również jutro, będzie trzeba się zerwać w nocy i im otworzyć bo przyjeżdżają o 6:cool:. Jak pojadę w poniedziałek na inspekcję to mam nadzieję zobaczyć cały dom w szarości... No i gdzie te foty? Szarak fajny? Eee tam. Nie ma nic. Znalazłam jedne płytki w których się zakochałam i jeżeli będę je miała to będzie naprawdę poryw serca. Nie mam pojęcia jak miałyby być położone to raz (rozmiar 30*60 - prosto, z przesunieciem czy jak:bash: )a w ogóle to drugi gatunek. Za ta cenę mogę mieć polskie bez łaski... A gdyby rozum miał być górą to wzięłabym tańsze i bez problemu. Obok cichutko czekają jeszcze płytki pierwszego wyboru czyli Masto. I na dodatek obejrzałam i pomacałam Cementyty ale te ciemniejsze, jasnych nie było ale wydaje mi się że jasne mogłyby mnie zachwycić... Jestem zmęczona i w sumie zniechęcona. Mi się te Pulso podobają i Masto oczywiscie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1976pinacolada 08.10.2013 11:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2013 Eee tam. Nie ma nic. Znalazłam jedne płytki w których się zakochałam i jeżeli będę je miała to będzie naprawdę poryw serca. Nie mam pojęcia jak miałyby być położone to raz (rozmiar 30*60 - prosto, z przesunieciem czy jak:bash: )a w ogóle to drugi gatunek. Za ta cenę mogę mieć polskie bez łaski... A gdyby rozum miał być górą to wzięłabym tańsze i bez problemu. Obok cichutko czekają jeszcze płytki pierwszego wyboru czyli Masto. I na dodatek obejrzałam i pomacałam Cementyty ale te ciemniejsze, jasnych nie było ale wydaje mi się że jasne mogłyby mnie zachwycić... Jestem zmęczona i w sumie zniechęcona. a wiesz ze te Cementyt (gray) sa u mnie. Ja je kocham miłością wielką. Mam je w kuchni, wiatrołapie, i łazienkach!!!!!! Polecam Jak cz Ci przypomnieć jak się prezentują to Ci coś powklejam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cronin 08.10.2013 11:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2013 A z czym je połączyłaś w salonie? u mnie też są w kuchni łazience i wiatrołapie i cały czas mam dylemat co na salon Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1976pinacolada 08.10.2013 11:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2013 A z czym je połączyłaś w salonie? u mnie też są w kuchni łazience i wiatrołapie i cały czas mam dylemat co na salon no ja w salonie mam panele i połączone są z gresem listwa pcv niestety Nic innego/lepiej wyglądającego nie znalazłam. Rozpaczałam nad tym bardzo a teraz ......o tym nie pamiętam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cronin 08.10.2013 11:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2013 ja na szczęście nie jestem perfekcjonistką, więc nie sądzę żeby listwa gdziekolwiek mi przeszkadzała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 08.10.2013 11:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2013 no ja w salonie mam panele i połączone są z gresem listwa pcv niestety Nic innego/lepiej wyglądającego nie znalazłam. Rozpaczałam nad tym bardzo a teraz ......o tym nie pamiętam Pamiętam te na sze rozprawy nad listwami:D A ja dalej nic nie mam:D:sick: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nita83 08.10.2013 12:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2013 naiwnie zapytam- a jakie sa inne połączenia??? czesc w ogóle, zalatana jestem niemożliwie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 08.10.2013 12:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2013 Niestety Nitka, ale nic mądrego nikt nie wymyślił. Jak masz panele to korka nie wstawisz:no: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rocia 08.10.2013 12:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2013 I kolejny dylemat Luki (tym razem płytkowy): komu pozwolić zadecydować?... rozum czy serce Agalind, nie? A ja naiwnie myślałam, że można Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amglad1 08.10.2013 14:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2013 zostawiam buziaki i lece do garów;) :stirthepot::stirthepot: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiak 08.10.2013 21:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2013 Niestety Nitka, ale nic mądrego nikt nie wymyślił. Jak masz panele to korka nie wstawisz:no: a niby dlaczego...? poza tym jest taki ładny kit den bravena, wyciska się jak silikon i ładnie można przejścia porobić.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts