Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Dziennik Lukarny - komentarze

Lukarna

Recommended Posts

• Odpowiedzi 17,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Lukarna

5212

• agalind

2245

• Ardea

1544

• pumpaluna

1322

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Jakie foty Esiak? Elewacji? Spróbuję z telefonu.

Niestety nie poszło:-S

Wczoraj kolkowali, niestety nie wiem ile zrobili bo nie byłam. Musiałam trochę odetchnąć od budowy bo mi się już uszami ulewalo;-)

Aga masz rację fajna sobotę mieliśmy pomijając fakt że kucyki mnie słuchać nie chciały i zamiast wozić dzieci to się pasly;-)

DSC_0274.jpg

Edytowane przez Lukarna

Znalazłam płytę Amiki - ma wszystko czego mogłabym sobie zamarzyć włącznie z ceną - ale ma tez jedno na czym mi nie zależało - ramkę. Czy tylko mi się wydaje że ramka nie będzie wyglądać dobrze? Meliska co jest małej? Przeziębienie?

mnie się wydaje ze ramka utrudnia sprzątanie. Ze małe okruchy będą pod nią włazić ....

ja mam bez

dobranoc

Mialam kiedys plyte z ramka... nie dosc ze brud sie zbieral pod to i na plycie w te ramki... no coz, ciezej sie czyscilo i wyglad bez porownania z taka bez ramki... chociaz i tutaj tez wpadaja okruchy pod spod ;)

Tak Lukarna, przeziebienie, ale kaszel ma taki paskudny... az dusi sie, placze przy nim, momentami jak zacznie to skonczyc nie moze... juz kiedys tak mi chorowala przez 3 miesiace i lekarz lekow nie chcial przepisac bo to wirus:mad: teraz zaopatrzylam sie w leki z PL ale nie chce sama jej podawac.. bo nie wiem co dokladnie jej dolega... dodatkowo cala rozpalona, zbijam jej goraczke jedynie...

Z tego kompa mogę w końcu pisać jak człowiek a nie ciurkiem więc:

1. Piekarnik - Amica EBI 8862AA

2. Mikrofala - Amica AMM 20BI

3. Płyta - Amica PI 6512TFN

4. Okap - Amica OTS 635I

5. Lodówka - Elektrolux ENN 3153AOW

6. Zmywarka - Bosh SMV 53L50EU

Uff. Kamień z serca.