Lukarna 13.10.2013 08:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2013 Witaj Krysiu:) dzięki za miłe słowa pod adresem domu:) A kciuki przydadzą się baaaaardzo... Zapraszam częściej:bye: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiak 13.10.2013 09:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2013 gdzie te foty, ja się pytam...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 13.10.2013 09:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2013 Cześć Luczka:) Fajny dzień wczoraj mieliście:) Miłej niedzieli:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 13.10.2013 17:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2013 (edytowane) Jakie foty Esiak? Elewacji? Spróbuję z telefonu. Niestety nie poszło:-S Wczoraj kolkowali, niestety nie wiem ile zrobili bo nie byłam. Musiałam trochę odetchnąć od budowy bo mi się już uszami ulewalo;-) Aga masz rację fajna sobotę mieliśmy pomijając fakt że kucyki mnie słuchać nie chciały i zamiast wozić dzieci to się pasly;-) Edytowane 13 Października 2013 przez Lukarna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 13.10.2013 17:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2013 [ATTACH=CONFIG]218270[/ATTACH] może jeszcze raz:-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 13.10.2013 20:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2013 Lukarna, jaki fajny szarak w pierszym poscie widac zdjecie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 13.10.2013 20:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2013 Dzięki Meliska:) ja tez widzę w pierwszym - ale przewrócone jest:/ w drugim było prawidłowe ale za to nie widać Siedzę i męczę nadal płytę indukcyjną - nie pójdę dziś spać jak nie wybiorę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 13.10.2013 20:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2013 oj to nie taki lajcik jak sie wydawalo z wyborami co? co do zdjecia, spoko troche gimnastyki nie zaszkodzi ja tez nie bede spac... mala rozchorowala sie paskudnie z rana planuje dzwonic do lekarza i ja umowic na wizyte... ahhh Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 13.10.2013 20:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2013 Znalazłam płytę Amiki - ma wszystko czego mogłabym sobie zamarzyć włącznie z ceną - ale ma tez jedno na czym mi nie zależało - ramkę. Czy tylko mi się wydaje że ramka nie będzie wyglądać dobrze? Meliska co jest małej? Przeziębienie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1976pinacolada 13.10.2013 21:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2013 Znalazłam płytę Amiki - ma wszystko czego mogłabym sobie zamarzyć włącznie z ceną - ale ma tez jedno na czym mi nie zależało - ramkę. Czy tylko mi się wydaje że ramka nie będzie wyglądać dobrze? Meliska co jest małej? Przeziębienie? mnie się wydaje ze ramka utrudnia sprzątanie. Ze małe okruchy będą pod nią włazić .... ja mam bez dobranoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 13.10.2013 21:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2013 Kinga nie zwiewaj tylko mnie tu za rękę potrzymaj przy moich trudnych wyborach;) Idę poszperać jaką Ty masz bo już zapomniałam jaki model. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 13.10.2013 21:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2013 Mialam kiedys plyte z ramka... nie dosc ze brud sie zbieral pod to i na plycie w te ramki... no coz, ciezej sie czyscilo i wyglad bez porownania z taka bez ramki... chociaz i tutaj tez wpadaja okruchy pod spod Tak Lukarna, przeziebienie, ale kaszel ma taki paskudny... az dusi sie, placze przy nim, momentami jak zacznie to skonczyc nie moze... juz kiedys tak mi chorowala przez 3 miesiace i lekarz lekow nie chcial przepisac bo to wirus:mad: teraz zaopatrzylam sie w leki z PL ale nie chce sama jej podawac.. bo nie wiem co dokladnie jej dolega... dodatkowo cala rozpalona, zbijam jej goraczke jedynie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewanz 13.10.2013 21:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2013 Luka - podrzucam opinie do mojej płyty http://www.skapiec.pl/site/cat/327/comp/456654_komentarze/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 13.10.2013 21:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2013 Ewa nieeeeee:D:D:D jak ja już się prawie zdecydowałam to Ty mi to podrzucasz kolejne cacko??:):) Melisa wirtualnie przytulam Ciebie i malutką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 13.10.2013 21:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2013 Melisa wirtualnie przytulam Ciebie i malutką oj nawet takie wirtualne swietnie dzialaja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 13.10.2013 22:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2013 Nie ma nic gorszego jak chory maluch:confused: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 13.10.2013 22:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2013 Dobra wybrałam. Zmywarka Bosha, lodówka Elektroluxa, reszta Amica. Idę spać, dobranoc:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewanz 13.10.2013 22:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2013 chory maluszek z ciężkim kaszlem i ta niepewność - jak to się skończy - wspólczuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 14.10.2013 05:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2013 Dobra wybrałam. Zmywarka Bosha, lodówka Elektroluxa, reszta Amica. Idę spać, dobranoc:) Gratuluję dokonania wyboru:D To teraz okazanie by się przydało;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 14.10.2013 05:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2013 Z tego kompa mogę w końcu pisać jak człowiek a nie ciurkiem więc: 1. Piekarnik - Amica EBI 8862AA2. Mikrofala - Amica AMM 20BI3. Płyta - Amica PI 6512TFN4. Okap - Amica OTS 635I5. Lodówka - Elektrolux ENN 3153AOW6. Zmywarka - Bosh SMV 53L50EU Uff. Kamień z serca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts