agalind 14.10.2013 07:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2013 Będzie działać Pani:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiak 14.10.2013 07:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2013 płyta amici ma trochę niewygodne sterowanie... za pomocą slajdera sterujesz mocą...czyli musisz palcem przesuwać w tą i z powrotem... mokra płyta lub palce = problemy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 14.10.2013 07:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2013 Wiem, też o tym myślałam bo już mi Aga zwróciła na to uwagę. Mam jeszcze drugi model wybrany bez slajdera;) ale coś musiałam podać u stolarza i padło na tą pierwszą nie miałam już wczoraj siły się nad tym zastanawiać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cronin 14.10.2013 08:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2013 Luka a która to ta bez suwaczka? wspomóż koleżankę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiak 14.10.2013 09:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2013 np ta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 14.10.2013 09:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2013 np ta To chyba moja jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 14.10.2013 09:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2013 np ta Esiak czy Ty masz jakiś ukryty dostęp do mojego tajnego notesiku????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
max-maniacy 14.10.2013 09:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2013 cześć Luczka gratuluję wyborów kuchennych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiak 14.10.2013 10:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2013 Esiak czy Ty masz jakiś ukryty dostęp do mojego tajnego notesiku????? nie, a co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 14.10.2013 11:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2013 ooo jaka fajna ta plyta zazdraszczam Lukarna Tobie tych wyborow...w pozytywnym slowa tego znaczeniu i jestem pewna ze beda funkcjonowac bez zastrzezen poczekajmy z pol roku i bedziemy gdybac u mnie co i jak pomimo ze ciocia Agalind ostrzegala.... ja nadal swoje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorkaS 14.10.2013 12:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2013 Z tego kompa mogę w końcu pisać jak człowiek a nie ciurkiem więc: 1. Piekarnik - Amica EBI 8862AA 2. Mikrofala - Amica AMM 20BI 3. Płyta - Amica PI 6512TFN 4. Okap - Amica OTS 635I 5. Lodówka - Elektrolux ENN 3153AOW 6. Zmywarka - Bosh SMV 53L50EU Uff. Kamień z serca. O rany, przeraziłam się, to wszystko przede mną. Buziaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 14.10.2013 12:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2013 Meliska, trzeba słuchac cioci:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 14.10.2013 12:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2013 nie, a co? Bo jakos podejrzanie mnie potrafisz przejrzeć:) ooo jaka fajna ta plyta zazdraszczam Lukarna Tobie tych wyborow...w pozytywnym slowa tego znaczeniu i jestem pewna ze beda funkcjonowac bez zastrzezen poczekajmy z pol roku i bedziemy gdybac u mnie co i jak pomimo ze ciocia Agalind ostrzegala.... ja nadal swoje Do wyborów też się można chyba przyzwyczaić Tylko dziwnie mnie głowa ostatnio non stop boli:/ O rany, przeraziłam się, to wszystko przede mną. Buziaki Dorka wszelki duch... Gdzies Ty była?? Meliska, trzeba słuchac cioci:lol2: Ciocia dobra rada:P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 14.10.2013 12:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2013 ciocia dobra rada:p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 14.10.2013 12:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2013 Meliska, trzeba słuchac cioci:lol2: Agalind bo Cie wytarmosze jak malego bobasa juz to sobie wyobrazam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 14.10.2013 12:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2013 Do wyborów też się można chyba przyzwyczaić Tylko dziwnie mnie głowa ostatnio non stop boli:/ To teraz musisz posluchac rady pani Gozdzikowej idz na stacje statoil i kup tabletki a wiesz.... ja juz jeden krok do przodu z moja kuchnia zrobilam teraz musze tylko mojego meza nakierowac co i jak..bo pewnie nie wszystko moze mu sie podobac..ale juz moja w tym glowka zeby sie spodobalo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 14.10.2013 12:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2013 Esiak jak bylam dzieckiem/panienka, to bylam w Puszczykowie na kolonii fajnie tam bylo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 14.10.2013 12:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2013 Agalind bo Cie wytarmosze jak malego bobasa juz to sobie wyobrazam No ja sobie tego nie wyobrażam :P:P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 14.10.2013 13:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2013 No ja sobie tego nie wyobrażam :P:P aaaa ti ti ti ti ti ja tam nie mam problemu z wyobraznia i jak chcesz to w realu tobie nastepnym razem zademonstruje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 14.10.2013 16:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2013 A do mnie jutro Boski wchodzi na salony:wave: a tam nic nie przygotowane, nie posprzątane, parapety na górze nie zabezpieczone - a on dzwoni przed chwila i z rozbrajającą szczerością mówi: jutro rano meldujemy się u pani, ja zdziwiona "jutro????" - no a jak, umawialiśmy się przecież na połowę października... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts