Mmelisa 14.10.2013 17:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2013 ojjjj bedzie sie dzialo :wave: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 14.10.2013 17:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2013 No będzie będzie:) Żebym tylko na zapomniała jutro zamówić kapsli ze styropianu bo w weekend panowie maja zamiar zakończyć kołkowanie. Może też zaczną klej i siatkę - wszystko zależy od pogody... W tym tygodniu zacznie się chyba akcja "zółta rurka" a poza tym w czwartek po raz kolejny jestem umówiona z Panem Kominkiem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
max-maniacy 14.10.2013 18:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2013 patrz jaki słowny i punktualny. co do dnia. żeby wszyscy tak się trzymali terminów. trzymam kciuki i nie zapomnij tych kapsli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 14.10.2013 19:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2013 przeleciałam i dzieje sie Luka, oj dzieje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiak 14.10.2013 20:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2013 przeleciałam nie pytam kogo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nita83 14.10.2013 20:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2013 Czesc Luka, no nie nadrobię cos mi się obiło o oczy o jakiś konikach, kapslach, Boskim i parapetach Żądam więcej zdjęć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cronin 14.10.2013 21:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2013 Rozpędzasz się kominek, schody... niedługo będziecie się grzać na niedźwiedzich skórach przed trzaskającym ogniem....hej a wybrałaś w końcu podłogę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 15.10.2013 21:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2013 Kapsli nie ma i na razie nie będzie - ciekawe dlaczego to taki towar deficytowy?? Może w czwartek dowiozą - może:bash: Ale to wszystko nie ważne:):) Najważniejsze jest to, że wybraliśmy płytki na dół :wiggle::wiggle::wiggle::wiggle::wiggle::wiggle::wiggle::wiggle::wiggle::wiggle: Będzie linkowana przeze mnie już wcześniej Saime Concreta Argilla - uwierzcie mi na słowo ze zdjęcia nie oddają ich piękna nawet w części malutkiej:) Są piękne, jasno-średnio-szare, aksamitne w dotyku - no miłość od pierwszego wrażenia bardzo pomógł mi w wyborze Minister. Powiedział: "podobają Ci się?? jak tak to bierzemy i koniec szukania":):) Później jeszcze Minister klepnął kibelki i bidet (Roca Gap) i umywalki (Roca Gap - 50 na dół i 55 lub 60 na górę). Kupiłam sobie dwa panele żeby je przymierzyć do drzwi. Zdecydowaliśmy że wanna będzie 160. Weronika wybrała sobie obrzydliwie koszmarną lampę z kryształków na paskudnym "złotym" kole - nigdy w zyciu w moim domu taka rzecz nie zawiśnie:) Nie znaleźliśmy lamp na zewnątrz domu. Nie spojrzeliśmy nawet na baterie czy inne duperele. Ale mamy płytki, teraz musimy je tylko odebrać:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cronin 15.10.2013 21:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2013 Gratuluję zakupów, odfajkowane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 15.10.2013 21:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2013 Nooo z zakupów to były tylko panele, sztuk 2, za całe 20 zł:) ale to co wybrane to już nie mieszam. Aaa jeszcze zmieniliśmy model mikrofali bo wcześniej przeze mnie wybrana była strasznie mała i płyte bierzemy na bank bez slajdera:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 15.10.2013 21:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2013 Tu je lepiej widać: http://www.saimespr.com/prodotto/Z44/001/GR/00000301/fondi/argilla.aspx Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 15.10.2013 22:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2013 Kurcze energia mnie rozpiera normalnie. To pokaże jeszcze panele: dąb pastelowy - kolorystycznie w dychę ale mam mieszane uczucie bo boje się jak na dużej powierzchni wyglądał będzie. Drugi to dąb imperial - tak mniej więcej wygląda. Te dwa pierwsze kupiłam i mam. Wpadł mi w oko jeszcze pekan bielony - ale tu już próbki nie mogłam kupić bo w OBI mieli straszne zamieszanie bo przemeblowanie robia i pan znaleźć nie mógł:/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorkaS 15.10.2013 22:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2013 Tralalala, mam z Luką bliźniaki Ona ma Argilla, a ja Argille. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1976pinacolada 16.10.2013 06:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2013 płyta amici ma trochę niewygodne sterowanie... za pomocą slajdera sterujesz mocą... czyli musisz palcem przesuwać w tą i z powrotem... mokra płyta lub palce = problemy... oj, musze zaprzeczyć. Mam slajder i zero problemów. I wcale nie trzeba przesuwać palcem Jak włączam płytę głównym przyciskiem i chce od razu dane pole dać np. na 5 to wystarczy ze przyłożę palec od razu w połowie długości slajdera i pojawia się 5. Nie trzeba wcale przyłożyć na 0 i pociągnąć w prawo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1976pinacolada 16.10.2013 06:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2013 Kurcze energia mnie rozpiera normalnie. To pokaże jeszcze panele: dąb pastelowy - kolorystycznie w dychę ale mam mieszane uczucie bo boje się jak na dużej powierzchni wyglądał będzie. Drugi to dąb imperial - tak mniej więcej wygląda. Te dwa pierwsze kupiłam i mam. Wpadł mi w oko jeszcze pekan bielony - ale tu już próbki nie mogłam kupić bo w OBI mieli straszne zamieszanie bo przemeblowanie robia i pan znaleźć nie mógł:/ jak dla mnie nr 1 - pekan bielony nr 2 - dąb pastelowy nr 3 - dąb imperial Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cronin 16.10.2013 07:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2013 One są bez V-fugi prawda? Wszystkie ładne, poza tym kupione, więc nie głosuję ps. bierz pekana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kamila i Marcin 16.10.2013 08:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2013 także głosuję za pekanem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 16.10.2013 08:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2013 Lukarna tak jak nie cierpie tego forumowego przekierowania na inna strone to w kazdy podany link przez ciebie weszlam i oniemialam na widok kafli Argilla:jawdrop: bo wiesz... tez szukam takie odcienie i jedyne ktore do tej pory mi sie podobaly to z paradyza....a te sa rownie smaczne kolorystycznie ajc jestem ciekawa jak to bedzie wygladalo.... a powiedz, te plytki to w lokalnym sklepie mozna znalezc, zeby moc pomacac swoimi raczkami? temat desek to ja sie chyba nie potrafie wypowiedziec... podobaja mi sie wszystkie:rolleyes: i wiadomo w realu wszystko wyglada lepiej niz na zdjeciach... Milego dnia zycze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
max-maniacy 16.10.2013 16:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2013 gratuluję dokonanych wyborów i powodzenia z kolejnymi. płytki cudne są. pewnie w realu jeszcze ładniejsze. cena pewnie niemała? co do paneli, to rzeczywiście trudno ocenić na podstawie zdjęć. ale chyba najbardziej podoba mi się pastelowy, a najmniej imperial. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 17.10.2013 07:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2013 Tralalala, mam z Luką bliźniaki Ona ma Argilla, a ja Argille. tak coś mi się ta nazwa podobna wydawała do czegoś oj, musze zaprzeczyć. Mam slajder i zero problemów. I wcale nie trzeba przesuwać palcem Jak włączam płytę głównym przyciskiem i chce od razu dane pole dać np. na 5 to wystarczy ze przyłożę palec od razu w połowie długości slajdera i pojawia się 5. Nie trzeba wcale przyłożyć na 0 i pociągnąć w prawo , Ech, to już nic nie wiem. Ale dobrze Kinga że piszesz wczoraj to P czytałam bo on mnie na slajdera namawiał a ja pewna nie byłam... Zobaczymy, na razie nie kupuję bo nie mam gdzie tego trzymać. Na budowie odpada bo tam teraz syf nieprzeciętny:/ jak dla mnie nr 1 - pekan bielony nr 2 - dąb pastelowy nr 3 - dąb imperial One są bez V-fugi prawda? Wszystkie ładne, poza tym kupione, więc nie głosuję ps. bierz pekana także głosuję za pekanem Czyli pekan górą?? Lukarna tak jak nie cierpie tego forumowego przekierowania na inna strone to w kazdy podany link przez ciebie weszlam i oniemialam na widok kafli Argilla:jawdrop: bo wiesz... tez szukam takie odcienie i jedyne ktore do tej pory mi sie podobaly to z paradyza....a te sa rownie smaczne kolorystycznie ajc jestem ciekawa jak to bedzie wygladalo.... a powiedz, te plytki to w lokalnym sklepie mozna znalezc, zeby moc pomacac swoimi raczkami? temat desek to ja sie chyba nie potrafie wypowiedziec... podobaja mi sie wszystkie:rolleyes: i wiadomo w realu wszystko wyglada lepiej niz na zdjeciach... Milego dnia zycze Ja te płytki znalazłam w sklepie stacjonarnym. W tym sklepie mają rózne zagramaniczne po 300 zł i więcej:D i już chciałam wychodzić ale mi pani paluszkiem je pokazała:) musizsz połazić i poszukać. gratuluję dokonanych wyborów i powodzenia z kolejnymi. płytki cudne są. pewnie w realu jeszcze ładniejsze. cena pewnie niemała? co do paneli, to rzeczywiście trudno ocenić na podstawie zdjęć. ale chyba najbardziej podoba mi się pastelowy, a najmniej imperial. Kasia pastelowy to był pierwszy wybór. Zobaczę dziś jak mi się uda to podjadę do sklepów panelowych na miejscu bo chciałam obejrzec jeszcze taki co Ania Cronin wybrała:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts