Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Dziennik Lukarny - komentarze

Lukarna

Recommended Posts

• Odpowiedzi 17,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Lukarna

5212

• agalind

2245

• Ardea

1544

• pumpaluna

1322

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

No będzie będzie:) Żebym tylko na zapomniała jutro zamówić kapsli ze styropianu bo w weekend panowie maja zamiar zakończyć kołkowanie. Może też zaczną klej i siatkę - wszystko zależy od pogody... W tym tygodniu zacznie się chyba akcja "zółta rurka" a poza tym w czwartek po raz kolejny jestem umówiona z Panem Kominkiem...

Kapsli nie ma i na razie nie będzie - ciekawe dlaczego to taki towar deficytowy?? Może w czwartek dowiozą - może:bash: Ale to wszystko nie ważne:):):) Najważniejsze jest to, że wybraliśmy płytki na dół :wiggle::wiggle::wiggle::wiggle::wiggle::wiggle::wiggle::wiggle::wiggle::wiggle::wiggle::wiggle::wiggle::wiggle::wiggle::wiggle::wiggle::wiggle::wiggle::wiggle: Będzie linkowana przeze mnie już wcześniej Saime Concreta Argilla - uwierzcie mi na słowo ze zdjęcia nie oddają ich piękna nawet w części malutkiej:) Są piękne, jasno-średnio-szare, aksamitne w dotyku - no miłość od pierwszego wrażenia bardzo pomógł mi w wyborze Minister. Powiedział: "podobają Ci się?? jak tak to bierzemy i koniec szukania":):):) Później jeszcze Minister klepnął kibelki i bidet (Roca Gap) i umywalki (Roca Gap - 50 na dół i 55 lub 60 na górę). Kupiłam sobie dwa panele żeby je przymierzyć do drzwi. Zdecydowaliśmy że wanna będzie 160. Weronika wybrała sobie obrzydliwie koszmarną lampę z kryształków na paskudnym "złotym" kole - nigdy w zyciu w moim domu taka rzecz nie zawiśnie:):) Nie znaleźliśmy lamp na zewnątrz domu. Nie spojrzeliśmy nawet na baterie czy inne duperele. Ale mamy płytki, teraz musimy je tylko odebrać:):):)

Kurcze energia mnie rozpiera normalnie. To pokaże jeszcze panele: dąb pastelowy - kolorystycznie w dychę ale mam mieszane uczucie bo boje się jak na dużej powierzchni wyglądał będzie. Drugi to dąb imperial - tak mniej więcej wygląda. Te dwa pierwsze kupiłam i mam. Wpadł mi w oko jeszcze pekan bielony - ale tu już próbki nie mogłam kupić bo w OBI mieli straszne zamieszanie bo przemeblowanie robia i pan znaleźć nie mógł:/

płyta amici ma trochę niewygodne sterowanie... za pomocą slajdera sterujesz mocą...

czyli musisz palcem przesuwać w tą i z powrotem... mokra płyta lub palce = problemy...

oj, musze zaprzeczyć. Mam slajder i zero problemów. I wcale nie trzeba przesuwać palcem :no: Jak włączam płytę głównym przyciskiem i chce od razu dane pole dać np. na 5 to wystarczy ze przyłożę palec od razu w połowie długości slajdera i pojawia się 5. Nie trzeba wcale przyłożyć na 0 i pociągnąć w prawo :no:

Kurcze energia mnie rozpiera normalnie. To pokaże jeszcze panele: dąb pastelowy - kolorystycznie w dychę ale mam mieszane uczucie bo boje się jak na dużej powierzchni wyglądał będzie. Drugi to dąb imperial - tak mniej więcej wygląda. Te dwa pierwsze kupiłam i mam. Wpadł mi w oko jeszcze pekan bielony - ale tu już próbki nie mogłam kupić bo w OBI mieli straszne zamieszanie bo przemeblowanie robia i pan znaleźć nie mógł:/

jak dla mnie

nr 1 - pekan bielony

nr 2 - dąb pastelowy

nr 3 - dąb imperial

:bye:

Lukarna :wave:

tak jak nie cierpie tego forumowego przekierowania na inna strone to w kazdy podany link przez ciebie weszlam :D i oniemialam na widok kafli Argilla:jawdrop:

bo wiesz... tez szukam takie odcienie i jedyne ktore do tej pory mi sie podobaly to z paradyza....a te sa rownie smaczne kolorystycznie :)

ajc jestem ciekawa jak to bedzie wygladalo.... :wiggle:

a powiedz, te plytki to w lokalnym sklepie mozna znalezc, zeby moc pomacac swoimi raczkami? ;)

temat desek to ja sie chyba nie potrafie wypowiedziec... podobaja mi sie wszystkie:rolleyes: i wiadomo w realu wszystko wyglada lepiej niz na zdjeciach...

Milego dnia zycze :bye:

Tralalala, mam z Luką bliźniaki :)

Ona ma Argilla, a ja Argille.

:D tak coś mi się ta nazwa podobna wydawała do czegoś:D

oj, musze zaprzeczyć. Mam slajder i zero problemów. I wcale nie trzeba przesuwać palcem :no: Jak włączam płytę głównym przyciskiem i chce od razu dane pole dać np. na 5 to wystarczy ze przyłożę palec od razu w połowie długości slajdera i pojawia się 5. Nie trzeba wcale przyłożyć na 0 i pociągnąć w prawo :no:
,

Ech, to już nic nie wiem.

Ale dobrze Kinga że piszesz wczoraj to P czytałam bo on mnie na slajdera namawiał a ja pewna nie byłam...

Zobaczymy, na razie nie kupuję bo nie mam gdzie tego trzymać.

Na budowie odpada bo tam teraz syf nieprzeciętny:/

jak dla mnie

nr 1 - pekan bielony

nr 2 - dąb pastelowy

nr 3 - dąb imperial

:bye:

One są bez V-fugi prawda?

Wszystkie ładne, poza tym kupione, więc nie głosuję :)

ps. bierz pekana :)

także głosuję za pekanem :)

Czyli pekan górą??

;)

Lukarna :wave:

tak jak nie cierpie tego forumowego przekierowania na inna strone to w kazdy podany link przez ciebie weszlam :D i oniemialam na widok kafli Argilla:jawdrop:

bo wiesz... tez szukam takie odcienie i jedyne ktore do tej pory mi sie podobaly to z paradyza....a te sa rownie smaczne kolorystycznie :)

ajc jestem ciekawa jak to bedzie wygladalo.... :wiggle:

a powiedz, te plytki to w lokalnym sklepie mozna znalezc, zeby moc pomacac swoimi raczkami? ;)

temat desek to ja sie chyba nie potrafie wypowiedziec... podobaja mi sie wszystkie:rolleyes: i wiadomo w realu wszystko wyglada lepiej niz na zdjeciach...

Milego dnia zycze :bye:

Ja te płytki znalazłam w sklepie stacjonarnym. W tym sklepie mają rózne zagramaniczne po 300 zł i więcej:D i już chciałam wychodzić ale mi pani paluszkiem je pokazała:) musizsz połazić i poszukać.

gratuluję dokonanych wyborów i powodzenia z kolejnymi.

płytki cudne są. pewnie w realu jeszcze ładniejsze. :)

cena pewnie niemała?

co do paneli, to rzeczywiście trudno ocenić na podstawie zdjęć. ale chyba najbardziej podoba mi się pastelowy, a najmniej imperial.

Kasia pastelowy to był pierwszy wybór.

Zobaczę dziś jak mi się uda to podjadę do sklepów panelowych na miejscu bo chciałam obejrzec jeszcze taki co Ania Cronin wybrała:)