Lukarna 19.10.2013 07:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2013 Witam sobotnio-pracowo niestety:( Rankiem świtem byłam w sąsiednim powiecie po cholerne kółka do styropianu. No nic - przejechałam się obserwując piekny ranek - mgły i przebijające się słońce. 500 kesów było tego warte;) Zawiozłam Panom na budowę wraz z pachnącymi drożdżówkami ze śliwka . Oni się ucieszyli ze słodyczy a ja z widoku pierwszych parapetów:) Kinga pokaż łóżko, nie daj się prosić Cześć Ewa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
slonko 19.10.2013 08:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2013 Witam super, ze plytki kupione i parapety zobaczylas Gdzies blisko kupowalas czy w necie ? rano bylo bardzo zimno i szron brrr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 19.10.2013 08:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2013 Cześć Słonko:)Nic mi nie mów - siedziałam 10 min w aucie aż się nagrzało i odtajało samo. Mam nadzieję że skrobanie auta da odpowiedniego powera mojemu mężowi i bedzie się starał skrócić czas oczekiwania na parkowanie we własnym garażu;) Płytki kupowałam w Poznaniu, na Głogowskiej - Jumbo Pol czy jakos tak. Bardzo miłe panie, duży wybór - płytki włoskie, hiszpańskie przez to cena hmm wysoka. Ale te moje kupiłam w drugim gatunku, za 75 zł więc spoko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
slonko 19.10.2013 08:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2013 Swietna motywacja dla meza a nie znam tej firmy, ale dobrze wiedziec, gdyby ktos ze znajomych potrzebowal pokazesz zdjecia ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 19.10.2013 08:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2013 Pewnie że pokażę ale jeszcze nie teraz:) Płytki odbieramy dopiero we wtorek i wtedy zrobię fotki i będę miała pytanie jak je ułożyć - bo wietrzę problemy:/A oprócz tego muszę posprzatać trochę na budowie bo tam się na razie żadnych fot zrobić nie da:bash: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1976pinacolada 19.10.2013 09:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2013 Witam Pokaże , pokaże ale może wieczorkiem Teraz lece grabic tone liści bo nas z puszczy zasypało U nas piękne słonko ale chłodno jeszcze. Dla wszystkich miłej soboty Ps. Luka - tez czekam na fotki płytek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 19.10.2013 09:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2013 Dzien dobry przy sobocie Lukarna, powiem tobie tak,... ja to od kilku dni, ba od 2 tygodni mam juz przednia szybe w mrozie..a moj M nie wiesz dlaczego? bo on wyjezdza do pracy przed godz 6 rano a ja po 8... i przez te 2 godz zmienia sie temperatura...stad przymrozek na szybach wszystkich samochodow... a najlepsze ze skrobaczke, moja skrobaczke on wozi u siebie w aucie, wiec ja bidulka z moimi panienkami siedzimy w aucie i czekamy az sie wszystko samo rozpusci:bash: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 19.10.2013 11:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2013 Melisa - walcz o skrobaczkę, walcz:) Kinga - przypomniało mi się - pytałaś kiedyś o plafon z czujnikiem ruchu:bash: Mamy takie, wygląd ma iście kosmiczny ale cena znosna (50zł) więc nie wybrzydzam:) P się uparł na czujniki ruchu w barderobach bo stwierdził że się za prąd nie wypłacimy jak się będzie na okrągło światło tam swiecić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 19.10.2013 12:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2013 Melisa - walcz o skrobaczkę, walcz:) jasne ze bede walczyc...jak lwica Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 19.10.2013 13:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2013 Dobra, czas na przerwę obiadową. Juz mi się w oczach mieni dzisiaj... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 19.10.2013 14:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2013 Lukarna,... to Ty w pracy jeszcze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 19.10.2013 15:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2013 W pracy w pracy. Wyjatkowo. Jeszcze ze 2-3 godz bo już widzę światełko w tunelu;) A póxniej chyba prosto spać pójdę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 19.10.2013 15:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2013 o masakra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 19.10.2013 17:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2013 Dobra wymiekłam. Idę do domu.Miłego weekendu:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1976pinacolada 19.10.2013 18:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2013 (edytowane) Luka - w sobotę w pracy i w dodatku tak długo ?????????????? Masakra.....No ale jak cza to cza Pokój leny od początku był trochę po macoszemu traktowany.... Stare meble po siostrze. I o ile mebelki sa w miarę ok (pewnie, że wolałabym białe ) to sosnowe łóżko i nakastlik raziły bardzo. Na nowe brak funduszy ofkors - trzeba było uruchomić inwencje twórczą . Aaaa, wtrącę jeszcze , ze będąc na warsztatach LeroyMerlin każdy z uczestników dostawał bon podarunkowy do tegoz sklepu. I co sobie Kinia kupiła?? No co? Szlifierkę taśmową :lol2: I teraz już nie musze pożyczać bo mam swoją, nowiusieńką Piłą elektryczną obcięłam zaokrąglone wezgłowia (weznogi ??? ) łózka, szlifiereczką nieśmiganą sztuką pozbyłam się starego lakieru i pędzelkiem pięknie trzykrotnie pomalowałam deseczki Potem allegro, kilka "literek" , znów pędzelek i papier ścierny i wyszło takie cuś Koszt metamorfozy to ok 45zł Edytowane 30 Października 2013 przez 1976pinacolada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1976pinacolada 19.10.2013 18:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2013 (edytowane) I jeszcze ulitowałam się nad pralnią. Zrobiłam porządek, pozbyłam się niepotrzebnych przydasi, kupiłam roletki i wyczarowałam "plakaty" [ wiem, wiem, walnięta jestem Edytowane 30 Października 2013 przez 1976pinacolada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 19.10.2013 20:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2013 Dobra wymiekłam. Idę do domu. Miłego weekendu:) Luka, dzielna byłaś:hug: Pokój leny od początku był trochę po macoszemu traktowany.... Dziewczyno, ty nawet pralni nie potraktowałaś po macoszemu!!!!?????? Metamorfoza łóżka udana, jak zawsze :yes:. O pralni nie piszę............, bo moja przestała mi się nagle podobać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cronin 19.10.2013 21:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2013 Luka biedactwo ale jutro już wolne? Pinacolada jesteś boginią domowego ogniska ze szlifierką w dłoni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewanz 19.10.2013 22:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2013 Kinga - prawdziwa z Ciebie mistrzyni! Koncepcja pierwsza klasa, a że sama to wykonałaś, to po prostu szczęka opada. Piękne mebelki - możesz działać na zarobek Nie wiedziałabym, jak włączyć szlifierkę, a co dopiero wyczarować takie cudeńka! Chylę czoła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kamila i Marcin 20.10.2013 07:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2013 Łał Pinakoladko.. przemiana niesamowita.. ale ładnie mebelki wyszły.. rewelacja.. a pralnia.. no bosko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts