Lukarna 22.10.2013 11:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2013 Szara krowa w kropki... jeszcze to mi się kojarzy z moim małym, prostym domkiem:lol2: Panele to tak wrzuciłam żeby zobrazować moje dylematy weekendowe. A że nie miałam kluczy to zrobiłam na zewnątrz:P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 22.10.2013 11:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2013 Szara krowa w kropki... jeszcze to mi się kojarzy z moim małym, prostym domkiem:lol2: Panele to tak wrzuciłam żeby zobrazować moje dylematy weekendowe. A że nie miałam kluczy to zrobiłam na zewnątrz:P Spójrz jeszcze raz na zdjęcia;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1976pinacolada 22.10.2013 11:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2013 ja jestem za lewym - mnie wyrazistym, aksamitnym czy pluszowym Moja L powiedziałaby na Twój dom "maltańczyk" (tak mówi na dalmatyńczyka" ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 22.10.2013 11:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2013 Spójrz jeszcze raz na zdjęcia;) Aleosochozi?????? ja jestem za lewym - mnie wyrazistym, aksamitnym czy pluszowym Moja L powiedziałaby na Twój dom "maltańczyk" (tak mówi na dalmatyńczyka" ) Mój jest lukarczyk:D:D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 22.10.2013 11:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2013 Aleosochozi?????? Mam paluszkiem wskazać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 22.10.2013 11:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2013 ps. skąd w Tobie tyle jadu?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 22.10.2013 12:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2013 Tylko miłość Luka, tylko miłość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 22.10.2013 12:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2013 trudna:D:D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 22.10.2013 12:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2013 Szorstka:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amglad1 22.10.2013 14:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2013 ale prawdziwa:yes::yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorkaS 22.10.2013 14:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2013 ale mizianie odchodzi ))) Luka, ładna ta Twoja pikowana kołderka. I wiesz, z tego co wypatrzyłam masz najważniejszy element przyokienny. Tylko, pamiętaj ściągnij :) Pina, dzięki wielkie za instruktaż! Sosenka gruba, więc na kilka prób powinna starczyć. Najbardziej mnie to malowanie przeraża. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
max-maniacy 22.10.2013 15:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2013 czułości pełną parą. taka szorstka miłość może być ciekawa. Luka jak fajnie, że już ocieplone, parapety zamontowane. teraz tylko kleić płytki i wprowadzać się. a kuchnia się robi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 22.10.2013 15:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2013 Uwaga uwagaZ radością donoszę że wieziemy płytki do domu:-D proszę trzymać kciuki bo auto tego baaaaardzo potrzebuje;-) Kuchnię dziś dostałam na maila ale zaraz odeslalam do poprawki;-) A mizianie z chęcią odwzajemniam:-* Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewanz 22.10.2013 18:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2013 Kinga - je też tęsknię za Twoim wątkiem. Brakuje mi tych pięknych inspiracji Świetny instruktaż do renowacji mebli, aż żałuję, że nie mam nic sosnowego - sama sklejka Luka - dom, mimo że szary, to robi wrażenie. jak to było - lukarczyk? Cieszę się razem z Tobą, tym bardziej, że razem zaczynałyśmy dziennik! Czy parapety zewnętrzne są alu? btw. - nie witaj, jestem u Ciebie codziennie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 22.10.2013 18:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2013 Och Ewa, Ty łobuzie:) Tak parapety aluminiowe są Melduję posłusznie, że płytki szczęśliwie dotarły na miejsce:stirthepot: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 22.10.2013 19:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2013 Tak będą wyglądały podziały kuchenno-mikrofalo-szafkowe w mojej kuchni:) Na resztę proszę nie zwracać uwagi:) http://img713.imageshack.us/img713/1756/e7ce.jpgUploaded with ImageShack.us Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1976pinacolada 22.10.2013 20:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2013 Ewanz - :hug: Luka - piekna kuchnia, piękne podziały Jej, jak ja Ci zazdroszczę tego etapu. Brakuje mi tego trochę. Niby w domu jeszcze w cholerę do roboty ale kasiory brak Mieszkanie nie może się sprzedać Działki sprzedawać nie chce .... Ech..... Ps. na pocieszenie kupiłam se dziś w Ajkija najtańsze! (w dodatku na promocji) drzwi przesuwne do naszej szafy gabinetowej. Jak uda nam się je zamontować (po przeróbkach ofkors) to jak mnie Luka nie przegoni (a obiecała , że nie ) to Wam pokażę I z nudów zrobiłam projekt biurka do tegoż gabinetu i dałam do wyceny.... to tak, żeby cos robić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 22.10.2013 21:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2013 Słuchaj koleżanko, jak Ty jeszcze raz się będziesz wygłupiać z tym gadaniem o wygonieniu to ja Cię naprawdę będę zmuszona wirtualnie wychłostać Montuj i pokazuj:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cronin 22.10.2013 21:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2013 Hej Luka spóźniłam się, ale to przez Anthony'ego Bourdaina, więc mam nadzieję że mi wybaczysz, że nie było mnie na posterunku w każdym razie :hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 22.10.2013 21:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2013 E tam, popijam wino i latam po internecie szukając sposobu na okap podszafkowy bo to co mi zaproponowali u stolarza woła o pomstę do nieba:) trochę mi przeszło a reszta na PW ok? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts