cronin 22.10.2013 21:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2013 Oki, ja w czwartek na posterunku będę bo jutro to wiesz ...... pudła, pudła, pudła :bash: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 22.10.2013 21:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2013 ja w czwartek albo w piątek będę - zależy od tego czy i ile urlopu dostanę... uważaj na kartony bo niebezpieczne są Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1976pinacolada 22.10.2013 21:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2013 nie wiem czemu ale ta groźba wirtualnej chłosty przywiała mi na myśl kawał - ostatnio temat z 1 stron gazet. Mam nadzieję, że swoim poczuciem humoru nikogo nie urażę Co przeszkadza księdzu w uprawianiu seksu ??? .................................. ...................................... Tornister Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1976pinacolada 22.10.2013 21:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2013 E tam, popijam wino i latam po internecie szukając sposobu na okap podszafkowy bo to co mi zaproponowali u stolarza woła o pomstę do nieba:) trochę mi przeszło a reszta na PW ok? ja nie wino a wiśniówkę (własnej roboty!!! ) też internet nie okap tylko krzesło do biurka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 23.10.2013 07:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2013 nie wiem czemu ale ta groźba wirtualnej chłosty przywiała mi na myśl kawał - ostatnio temat z 1 stron gazet. Mam nadzieję, że swoim poczuciem humoru nikogo nie urażę Co przeszkadza księdzu w uprawianiu seksu ??? .................................. ...................................... Tornister \ padłam http://www.iooi.pl/file/33/hihot6_a.gif A w ogóle to tak cichutko powiem, że jeszcze dycham ledwo ledwo, ale daje rade Luka, , aleś się rozpędziła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
max-maniacy 23.10.2013 07:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2013 a to Ty się urlopujesz. i dobrze, należy się. tulam i uciekam do pacy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 23.10.2013 08:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2013 Maaaalka wszelki duch!!! Dobrze że się odezwałaś już miałam w poniedziałek Cię monitować ale mi jedna Kosmitka powiedziała, ze się odzywałaś do niej więc pomyślałam ze żyjesz, masz się dobrze tylko zarobiona jesteś Kasia tak, ja dziś urlopuję. I jutro jeszcze:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 23.10.2013 09:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2013 To jeszcze kuchnia z drugiej strony (przed chwila mi Pani przysłała:). Jednak się da bez wcięcia na okap:) Jutro pojadę do niej, pokażę paluchem co jeszcze budzi mój wewnętrzny niepokój:D i wtedy zrobi ostateczna wersje i włala - mogą produkować http://img405.imageshack.us/img405/5025/qs0u.jpg Uploaded with ImageShack.us Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1976pinacolada 23.10.2013 09:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2013 Luka - da się bez podcięcia na okap tylko ze w tej wersji będzie go miała dość nisko nad garami. Powinien być chyba wyżej.... Nie będziesz głową walić ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorkaS 23.10.2013 10:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2013 A ten kran w zlewie to tak idealnie blokuje okno czy to złudzenie jedynie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 23.10.2013 12:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2013 Kinga, ja niskopienna jestem;) Okap będę miała na wysokości 145 cm. Teraz mam szafki wiszące na 133 cm i też nie walę. Przed chwila poszłam jeszcze raz pomierzyć i się przymierzyć - jest OK. Zależało mi na tym, żeby szafki wiszące to była jedna bryła a nie uskoki takie. Dorka - oczywiście że bateria blokuje okno:) tutaj widać lepiej -http://img14.imageshack.us/img14/5339/u8bz.jpgUploaded with ImageShack.us do umycia da się otworzyć a na co dzień i tak zamknięte będzie. Jednakże rozważam jeszcze przesuniecie zlewu centralnie pod okno. Boje się ze będę mieć za daleko na linii zlew - płyta:/ Tak jak teraz to jest około 1,5m. I tak się bije z myślami - i tak źle i tak niedobrze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amglad1 23.10.2013 13:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2013 (edytowane) hej bejbe:) ja bym przesuneła - mówiłam wczesniej. a poza tym to sa specjalne krany pod okno - składane - miałam taki w mieszkaniu w bloku przez 12 lat:) i wtedy i wilk syty-okno otwierasz kiedy Ci potrzeba - i owca cała - symetria w kuchni zachowana:) całusy:hug::hug: Edytowane 23 Października 2013 przez amglad1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amglad1 23.10.2013 13:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2013 a apropos kawałów...wikary pyta drugiego wikaregosłuchaj, ilu ministrantów miał nasz ksiądz proboszcz?zaraz, zaraz...czterech z szesciu;)buziaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorkaS 23.10.2013 13:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2013 Ja też bym przesunęła. Tak jak jest teraz to okno by się zachlapało (o ile w ogóle) tak samo, jak gdyby zlew był na środku. A tak to zlew blokuje kąt w którym potem cudownie można utkać ekspresy, tostety i inne badziewie, którego nikt nie ma śmiałości prezentować na zdjęciach. A już nie tak wygodnie je upchać centralnie na środku okna. Widzę, że mikrofala na przyjemnej wysokości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1976pinacolada 23.10.2013 13:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2013 Luka - przesuń zlew centralnie na okno. Nawet jak nie zdecydujesz się na łamana baterię to 1 okienko możesz umyś z drabinki z zew. Ja tak myję Moje mialo si otworyzc tak w 2/3 pełnego otwarcia ale za pan mi zle wywiercił dziurke w zlewie pod dozownik płynu to musiałam obrócić zlew i bateria wyszła ni w pipe ni w oko. I okna prawie w ogóle nie otworze Ale już opracowałam technikę z drabinki ..... Zreszta to nie jedyne moje nieotwierane okno. W jadalni mam same fixy. Amglad Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amglad1 23.10.2013 14:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2013 A tak to zlew blokuje kąt w którym potem cudownie można utkać ekspresy, tostety i inne badziewie, którego nikt nie ma śmiałości prezentować na zdjęciach. ja nie mam smiałosci, bo nie mam tych wszystkich dupereli na blacie...,mam je upchane w spizarce:D:D:D i tym sposobem nie mam na blacie nic:) Dorka :hug::hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 23.10.2013 15:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2013 Tak do Was ładnie z cytatami odpisałam i dupa - wszystko mi zjadło:mad::mad: to teraz ciurkiem bo już nie mam siły na tego kompa. Przekonałyscie mnie - będę jutro z Panią gadać żeby mi spróbowała dopasować ładnie zlew centralnie. W sumie po co mi 1,5m blatu w jednym kawałku, no nie?? A tak poza tym same plusy: fajny kąt na przydasie jak mówi Dorka (może kiedyś się dorobie ekspresu i nie miałby gdzie stać), nie będę chlapać po całej kuchni jak będę wrzucać coś mokrego do gara i z powrotem, może się okno da otworzyć i najważniejsze: nikt nie będzie mnie już pytał " dlaczego ten zlew masz tak z boku??":D:D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 23.10.2013 15:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2013 A tak w ogóle to Marcin mi się rozkłada - chyba jakaś jelitówka. Więc jutrzejsze plany załatwiania, wyceniania i sprzątania budowlanego idą w łeb:bash: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1976pinacolada 23.10.2013 16:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2013 nie mam tych wszystkich dupereli na blacie...,i tym sposobem nie mam na blacie nic:) ja też, ja też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1976pinacolada 23.10.2013 16:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2013 A tak w ogóle to Marcin mi się rozkłada - chyba jakaś jelitówka. Więc jutrzejsze plany załatwiania, wyceniania i sprzątania budowlanego idą w łeb:bash: moja młodą tez cos pobiera .... ale raczej przeziębienie.... całuski dla Marcinka :* :* :* Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts