Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Dziennik Lukarny - komentarze

Lukarna

Recommended Posts

• Odpowiedzi 17,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Lukarna

5212

• agalind

2245

• Ardea

1544

• pumpaluna

1322

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

nie wiem czemu ale ta groźba wirtualnej chłosty przywiała mi na myśl kawał - ostatnio temat z 1 stron gazet. Mam nadzieję, że swoim poczuciem humoru nikogo nie urażę :sick:

Co przeszkadza księdzu w uprawianiu seksu ???

..................................

......................................

Tornister

:rotfl:

E tam, popijam wino i latam po internecie szukając sposobu na okap podszafkowy bo to co mi zaproponowali u stolarza woła o pomstę do nieba:) trochę mi przeszło a reszta na PW ok?

ja nie wino a wiśniówkę (własnej roboty!!! )

też internet

nie okap tylko krzesło do biurka

nie wiem czemu ale ta groźba wirtualnej chłosty przywiała mi na myśl kawał - ostatnio temat z 1 stron gazet. Mam nadzieję, że swoim poczuciem humoru nikogo nie urażę :sick:

Co przeszkadza księdzu w uprawianiu seksu ???

..................................

......................................

Tornister

:rotfl:

\

padłam http://www.iooi.pl/file/33/hihot6_a.gif

A w ogóle to tak cichutko powiem, że jeszcze dycham :) ledwo ledwo, ale daje rade :)

Luka, , aleś się rozpędziła :)

Maaaalka wszelki duch!!! Dobrze że się odezwałaś już miałam w poniedziałek Cię monitować ale mi jedna Kosmitka powiedziała, ze się odzywałaś do niej więc pomyślałam ze żyjesz, masz się dobrze tylko zarobiona jesteś:D Kasia tak, ja dziś urlopuję. I jutro jeszcze:):)

To jeszcze kuchnia z drugiej strony (przed chwila mi Pani przysłała:). Jednak się da bez wcięcia na okap:) Jutro pojadę do niej, pokażę paluchem co jeszcze budzi mój wewnętrzny niepokój:D i wtedy zrobi ostateczna wersje i włala - mogą produkować:) http://img405.imageshack.us/img405/5025/qs0u.jpg

Uploaded with ImageShack.us

Kinga, ja niskopienna jestem;) Okap będę miała na wysokości 145 cm. Teraz mam szafki wiszące na 133 cm i też nie walę. Przed chwila poszłam jeszcze raz pomierzyć i się przymierzyć - jest OK. Zależało mi na tym, żeby szafki wiszące to była jedna bryła a nie uskoki takie. Dorka - oczywiście że bateria blokuje okno:) tutaj widać lepiej -http://img14.imageshack.us/img14/5339/u8bz.jpg

Uploaded with ImageShack.us

do umycia da się otworzyć a na co dzień i tak zamknięte będzie. Jednakże rozważam jeszcze przesuniecie zlewu centralnie pod okno. Boje się ze będę mieć za daleko na linii zlew - płyta:/ Tak jak teraz to jest około 1,5m. I tak się bije z myślami - i tak źle i tak niedobrze.

hej bejbe:)

ja bym przesuneła - mówiłam wczesniej. a poza tym to sa specjalne krany pod okno - składane - miałam taki w mieszkaniu w bloku przez 12 lat:) i wtedy i wilk syty-okno otwierasz kiedy Ci potrzeba - i owca cała - symetria w kuchni zachowana:)

całusy:hug::hug::hug:

Edytowane przez amglad1

Ja też bym przesunęła. Tak jak jest teraz to okno by się zachlapało (o ile w ogóle) tak samo, jak gdyby zlew był na środku. A tak to zlew blokuje kąt w którym potem cudownie można utkać ekspresy, tostety i inne badziewie, którego nikt nie ma śmiałości prezentować na zdjęciach. A już nie tak wygodnie je upchać centralnie na środku okna.

Widzę, że mikrofala na przyjemnej wysokości :)

Luka - przesuń zlew centralnie na okno. Nawet jak nie zdecydujesz się na łamana baterię to 1 okienko możesz umyś z drabinki z zew. Ja tak myję :yes: Moje mialo si otworyzc tak w 2/3 pełnego otwarcia ale za pan mi zle wywiercił dziurke w zlewie pod dozownik płynu to musiałam obrócić zlew i bateria wyszła ni w pipe ni w oko. I okna prawie w ogóle nie otworze :mad: Ale już opracowałam technikę z drabinki ..... Zreszta to nie jedyne moje nieotwierane okno. W jadalni mam same fixy.

Amglad :rotfl:

A tak to zlew blokuje kąt w którym potem cudownie można utkać ekspresy, tostety i inne badziewie, którego nikt nie ma śmiałości prezentować na zdjęciach.

ja nie mam smiałosci, bo nie mam tych wszystkich dupereli na blacie...,mam je upchane w spizarce:D:D:D

i tym sposobem nie mam na blacie nic:)

Dorka :hug::hug::hug::hug:

Tak do Was ładnie z cytatami odpisałam i dupa - wszystko mi zjadło:mad::mad::mad: to teraz ciurkiem bo już nie mam siły na tego kompa. Przekonałyscie mnie - będę jutro z Panią gadać żeby mi spróbowała dopasować ładnie zlew centralnie. W sumie po co mi 1,5m blatu w jednym kawałku, no nie??:) A tak poza tym same plusy: fajny kąt na przydasie jak mówi Dorka (może kiedyś się dorobie ekspresu i nie miałby gdzie stać), nie będę chlapać po całej kuchni jak będę wrzucać coś mokrego do gara i z powrotem, może się okno da otworzyć i najważniejsze: nikt nie będzie mnie już pytał " dlaczego ten zlew masz tak z boku??":D:D:D

A tak w ogóle to Marcin mi się rozkłada - chyba jakaś jelitówka. Więc jutrzejsze plany załatwiania, wyceniania i sprzątania budowlanego idą w łeb:bash:

moja młodą tez cos pobiera .... ale raczej przeziębienie....

całuski dla Marcinka :* :* :*