malka 24.10.2013 18:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2013 Wieczorne cześć zostawiam \ a zlew to mi się marzy jednokomorowy, ale TEN jest stanowczo za drogi będzie więc 1,5 komory i oczywiscie pod oknem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 24.10.2013 19:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2013 Huuuraaaa mam swojego kompa!! Działa mi enter!! Malka cześć Ty się cały czas na tym gwizdku bujasz? Zdradziłabyś coś może co u Cię?? Chyba że zdradziłaś u siebie a ja jescze tego nie widziałam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorkaS 24.10.2013 19:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2013 Wycena sprzętów AGD porównana w 2 sklepach stacjonarnych i 2 sklepach internetowych. Róznica 1000 zł. A jak obsługa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 24.10.2013 19:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2013 Luka, wpadnij to zobaczysz, co u mnie Zadzwoń tylko wcześniej, byś sie od drzwi nie odbiła Powiem tylko -mieszka sie zajebiście Nie ma jak poranny papieros na własnym (krzywo wymurowanym) tarasie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 24.10.2013 20:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2013 A jak obsługa? haha zaraz mi się Twój wpis przypomniał:) W stacjonarnych mniej więcej tak jak opisywałaś - pełna profeska;) w internetowych sobie sama sprawdziłam więc nie wiem Luka, wpadnij to zobaczysz, co u mnie Zadzwoń tylko wcześniej, byś sie od drzwi nie odbiła Powiem tylko -mieszka sie zajebiście Nie ma jak poranny papieros na własnym (krzywo wymurowanym) tarasie Nawet nie wiesz jak chętnie bym wpadła. Ale papierosa na Twym tarasie mam zamiar jeszcze kiedyś wypalić więc spoko loko:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nita83 24.10.2013 20:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2013 macham wszystkim , nic jeszcze nie nadrobiłam szkoda ze to nie wiosna idzie tylko zima Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 24.10.2013 20:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2013 Nie ma co nadrabiać Nita, jak coś ważnego to i tak wiesz:) Nie dołuj mnie z tą zimą. Tak sobie dziś po ciemku rano z moim hydraulikiem gadaliśmy. Że szkoda że zaraz zima. Obydwoje niepocieszeni tym faktem byliśmy;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 24.10.2013 21:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2013 Czy w każdym zlewozmywaku można wyciąć otwór i zamontować dozownik do płynu do mycia naczyń? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 25.10.2013 06:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2013 Powiem tylko -mieszka sie zajebiście Malka, taka wiekopomna chwiła a w Ziewniku żadnego wpisu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 25.10.2013 07:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2013 macham wszystkim , nic jeszcze nie nadrobiłam szkoda ze to nie wiosna idzie tylko zima Nitka, głowa do góry. Jeszcze będzie wiosna;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
slonko 25.10.2013 08:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2013 Czy w każdym zlewozmywaku można wyciąć otwór i zamontować dozownik do płynu do mycia naczyń? nie w kazdym ....... zalezy ile jest miejsca......ale teraz wiekszosc ma podfrezowane otwory od spodu i mozna samemu wybic w tym miejscu, jakie Ci pasuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 25.10.2013 13:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2013 Dobra będzie taki zwykły metalowy czy tam stalowy. Jedna komora duża i ociekacz, bo się więcej nie zmieści.Kolejna sprawa odfajkowana. Jutro spotkanie z Panem Kominkiem, pamiętacie żeby trzymać kciuki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amglad1 25.10.2013 14:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2013 Kochana, ja pamietam i trzymam. Buziaki:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 25.10.2013 14:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2013 Gdzieś Ty się dzisiaj podziewała cały dzień? Czyżby w pracy?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 25.10.2013 15:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2013 a wiesz,że ja mam już swój magiczny numerek ?? tylko czy Wy mnie TAM chcecie ??:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cronin 25.10.2013 15:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2013 pytanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 25.10.2013 15:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2013 To po numerku?? :lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1976pinacolada 25.10.2013 15:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2013 Hej Luka - podobają mi się Twoje szybkie decyzje (zlew) . Brawo. Szkoda zycia na pierdoły. Tak samo kubki będą zalegać w metalowym jak i granitowym Trzymam kciuki za kominkowego - ja właśnie mam zapalone w swoim. Klikam w oczekiwaniu na gości także nagle mogę zniknąć. Już ni e pytam ino wklejam . Fajnie wyszło jak za 7 stówek. Zaczyna kochac Ikee Zasłonka górą zakrywa przestrzen pomiędzy szafa (236) a sufitem (280). Kiedys dorobimy drzwiczki w kolorze przyszłego biurka czyli coś ala drewno Ostatnie zdjecie żeby pokazać lukę ( ) jaka powstała między meblami. Brakło nam kilka cm w szer pokoju żeby wstawić 3x100. I jest 2x100 i 1x75. Te ok 20cm luzu wykorzystaliśmy jako schowek na ....... narty Muszę tylko cokolik uzupełnić Ps. zamówiłam jeszcze najtańszy woal jako tymczsówkę do gabinetu. Ambicje podpowiadają że uszyję tam roletę rzymską. Tylko najpierw muszę kupić sobie maszynę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 25.10.2013 15:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2013 daję dziś na lewo i prawo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nita83 25.10.2013 17:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2013 a mi dasz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts