Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Dziennik Lukarny - komentarze

Lukarna

Recommended Posts

• Odpowiedzi 17,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Lukarna

5212

• agalind

2245

• Ardea

1544

• pumpaluna

1322

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Karchera, ktorego polecali u Jagny. Pluje parą i w sumie fajnie się nim sprząta. Uległam reklamie :) ha, nawet jedno okno nim zaatakowałam. Pewnie po tygodniu mi się znudzi, ale na razie jest fajnie.

Aa jako że prowadzisz badania nad obsługą klienta w sklepach stacjonarnych spieszę donieść, że dziś zadzwoniła do mnie pani:jawdrop:u której byłm w czwartek z informacją, że jak wezmę 3 sprzęty amiki to dostanę toster, żelazko i coś tam - odkurzacz chyba:):) że też jej się chciało:)

Powiedziałm, że dziękuję za info ale już wiem o tym:)

Witam Szanowne Koleżeństwo niedzielnym rankiem:)

Na stole gorące grzanki ociekające masłem i miodem... Pyszna, gorąca aromatyczna kawa (dziękuję Ci mamo za kafetierę;) ) z pianką... Mniam:yes:

ps. nie mówcie o tym dietetykowi, dobra??

Mięso na obiad już prawie uduszone, za chwilę pogonię dzieciaki z piżam, zostawiam je z Ministrem a sama lecę na budowę:) Będę wynosić, odgruzowywać, zamiatać. Wyrzucać, przestawiać i przeklinać srylion niepotrzebnych nikomu rzeczy, które "jeszcze się przydadzą". Normalne niedzielne przedpołudnie budującej pani domu, prawda?

A zatem do zobaczenia wieczorem:bye:

Luka - nie wiem w czym problem z tą obudową rury. Tzn wiem ale nie rozumiem dlaczego to problem. Ja w ten sposób mam zamaskowana rurę od reku i wokół całego salonu takie niby nadproże . Ani mnie to nie razi ani nikogo nie dziwi. Nie szukaj problemów tam gdzie ich nie ma i walnij belkę do końca ściany.

Pozdrawiam na lekkim kacu - wróciliśmy z imprezy o 4 (starej czwartej) -tańce nawet były :rolleyes: Jak dobrze ze tego się nie zapomina tak jak jazdy na rowerze :p

Pozdrawiam że słonecznego tarasu:-) na pewno jest ponad 20 stopni, siedzę w krótkim rękawie i spodniach dresowych i mi gorąco:-D

Odwalilam kawał roboty, posprzatalam cały parter - jakieś 80 metrów i mam dość.

Rozlozylam płytki na korytarzu- nadal są piękne:-)

A teraz idę mierzyć, planować, dopasowywac;-) sama radość...

Kinga, masz rację tylko spokój mnie ratuje. Ale sama wiesz jak to jest- chciałoby się mieć idealnie;-)

Zazdroszczę tańców- uwielbiam tańczyć...

Karchera, ktorego polecali u Jagny. Pluje parą i w sumie fajnie się nim sprząta. Uległam reklamie :) ha, nawet jedno okno nim zaatakowałam. Pewnie po tygodniu mi się znudzi, ale na razie jest fajnie.

daj jakie namiary, plisss :)

czy ta parowniczka sama lata czy jej trzeba towarzyszyc :D

ja też :)

Może u Malki na parapetówce którejś z kolei zatańczymy:D

daj jakie namiary, plisss :)

czy ta parowniczka sama lata czy jej trzeba towarzyszyc :D

No coś Ty - na bank sama:D

Luka, pozdrowienia z tarasu są bardzo pożądane :D szczególnie jesli jest 20 stopni :D

Pięknie dziś było: słonecznie, ciepło...

Siedziałam tam sobie z kawką a P w domu robił lekcje z Werką;)

Sama radość:)

cześć Luka :)

widzę, że weekend miałaś aktywny. a mi kazałaś się nie przepracowywać.

fajnie, że znów część decyzji za Tobą. a z rurą zrób jak dziewczyny piszą. po całości ściany nie będzie źle.

a o parowniczce to nie Malki było?

U wszystkich ostatnio:)

Weekend aktywny bardzo, zamiatałam te 80m miotłą na trzonku o długości 70cm:/

Parowniczki widzę robia furorę :)

Karcher ma teraz akcję satysfakcja, albo zwrot kasy , wiec mozna przetestować i w razie W zwrócić.

Dorka, który model testujesz??

Akcja satysfakcja - brzmi dobrze:D

No dobra zaczynamy ten krótki tydzień.

Zaczynamy trochę dobrze, trochę źle.

To może najpierw dobrze, co?

1. Wybrałam panele. Będzie dąb verden śnieżny z Classena (dzięki Ci Cronin po raz setny:) )

Teraz zastanawiam się gdzie je kupić. Bo w sklepie stacjonarnym kosztują 55 zł. A w necie od 41 chyba. Naczytałam się że w internecie można kupić wersję marketową, tańszą = gorszą. Bla bla bla. Ale koleżanka mnie tu wczoraj do pionu stawiała, że to nie możliwe, jak jest ta sama nazwa, ten sam numer itd to musi byc to samo. Więc wybór prosty jest:)

2.

c.d.n