malka 26.10.2013 19:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2013 Luka, belka wg mnie to najlepsze rozwiązanie - jakby co to masz tam nadproże Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 26.10.2013 19:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2013 No, zawsze mozna powiedziec że miało iść w ścianie ale się murarzom "omskło" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 26.10.2013 19:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2013 Luka - poszło na pw złapałam, dzięki:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorkaS 26.10.2013 22:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2013 Sobota, a tu taki ruch jak na Marszałkowskiej. A mnie nie było. Pochwalę się: uległam reklamie i mam nową przyjaciółkę - parowniczkę Bawiłyśmy się całe popołudnie razem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 26.10.2013 22:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2013 Jesu jaką parowniczkę? cześć Dorka:bye: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorkaS 26.10.2013 22:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2013 Karchera, ktorego polecali u Jagny. Pluje parą i w sumie fajnie się nim sprząta. Uległam reklamie ha, nawet jedno okno nim zaatakowałam. Pewnie po tygodniu mi się znudzi, ale na razie jest fajnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 26.10.2013 22:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2013 Aa jako że prowadzisz badania nad obsługą klienta w sklepach stacjonarnych spieszę donieść, że dziś zadzwoniła do mnie pani:jawdrop:u której byłm w czwartek z informacją, że jak wezmę 3 sprzęty amiki to dostanę toster, żelazko i coś tam - odkurzacz chyba:) że też jej się chciało:) Powiedziałm, że dziękuję za info ale już wiem o tym:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorkaS 26.10.2013 22:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2013 Ewidentnie przeczytała mój wpis. A nie dało się wziąć tych pozostałych rzeczy nie biorąc pierwszych trzech przedmiotów? Może nie wpadła na to i trzeba było jej to zasugerować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 26.10.2013 22:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2013 Nie bo to nie od nich prezent tylko od Amiki a Pani mi przedstawiła telefonicznie jak to od nich;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 27.10.2013 08:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2013 Witam Szanowne Koleżeństwo niedzielnym rankiem:) Na stole gorące grzanki ociekające masłem i miodem... Pyszna, gorąca aromatyczna kawa (dziękuję Ci mamo za kafetierę ) z pianką... Mniam:yes: ps. nie mówcie o tym dietetykowi, dobra?? Mięso na obiad już prawie uduszone, za chwilę pogonię dzieciaki z piżam, zostawiam je z Ministrem a sama lecę na budowę Będę wynosić, odgruzowywać, zamiatać. Wyrzucać, przestawiać i przeklinać srylion niepotrzebnych nikomu rzeczy, które "jeszcze się przydadzą". Normalne niedzielne przedpołudnie budującej pani domu, prawda? A zatem do zobaczenia wieczorem:bye: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1976pinacolada 27.10.2013 10:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2013 Luka - nie wiem w czym problem z tą obudową rury. Tzn wiem ale nie rozumiem dlaczego to problem. Ja w ten sposób mam zamaskowana rurę od reku i wokół całego salonu takie niby nadproże . Ani mnie to nie razi ani nikogo nie dziwi. Nie szukaj problemów tam gdzie ich nie ma i walnij belkę do końca ściany. Pozdrawiam na lekkim kacu - wróciliśmy z imprezy o 4 (starej czwartej) -tańce nawet były Jak dobrze ze tego się nie zapomina tak jak jazdy na rowerze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 27.10.2013 12:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2013 Pozdrawiam że słonecznego tarasu:-) na pewno jest ponad 20 stopni, siedzę w krótkim rękawie i spodniach dresowych i mi gorąco:-DOdwalilam kawał roboty, posprzatalam cały parter - jakieś 80 metrów i mam dość. Rozlozylam płytki na korytarzu- nadal są piękne:-) A teraz idę mierzyć, planować, dopasowywac;-) sama radość... Kinga, masz rację tylko spokój mnie ratuje. Ale sama wiesz jak to jest- chciałoby się mieć idealnie;-)Zazdroszczę tańców- uwielbiam tańczyć... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 27.10.2013 15:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2013 ja też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nita83 27.10.2013 15:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2013 Karchera, ktorego polecali u Jagny. Pluje parą i w sumie fajnie się nim sprząta. Uległam reklamie ha, nawet jedno okno nim zaatakowałam. Pewnie po tygodniu mi się znudzi, ale na razie jest fajnie. daj jakie namiary, plisss czy ta parowniczka sama lata czy jej trzeba towarzyszyc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nita83 27.10.2013 15:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2013 Luka, pozdrowienia z tarasu są bardzo pożądane szczególnie jesli jest 20 stopni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
max-maniacy 27.10.2013 20:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2013 cześć Luka widzę, że weekend miałaś aktywny. a mi kazałaś się nie przepracowywać. fajnie, że znów część decyzji za Tobą. a z rurą zrób jak dziewczyny piszą. po całości ściany nie będzie źle. a o parowniczce to nie Malki było? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 27.10.2013 21:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2013 Parowniczki widzę robia furorę Karcher ma teraz akcję satysfakcja, albo zwrot kasy , wiec mozna przetestować i w razie W zwrócić. Dorka, który model testujesz?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 27.10.2013 23:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2013 ja też Może u Malki na parapetówce którejś z kolei zatańczymy:D daj jakie namiary, plisss czy ta parowniczka sama lata czy jej trzeba towarzyszyc No coś Ty - na bank sama:D Luka, pozdrowienia z tarasu są bardzo pożądane szczególnie jesli jest 20 stopni Pięknie dziś było: słonecznie, ciepło... Siedziałam tam sobie z kawką a P w domu robił lekcje z Werką Sama radość cześć Luka widzę, że weekend miałaś aktywny. a mi kazałaś się nie przepracowywać. fajnie, że znów część decyzji za Tobą. a z rurą zrób jak dziewczyny piszą. po całości ściany nie będzie źle. a o parowniczce to nie Malki było? U wszystkich ostatnio:) Weekend aktywny bardzo, zamiatałam te 80m miotłą na trzonku o długości 70cm:/ Parowniczki widzę robia furorę Karcher ma teraz akcję satysfakcja, albo zwrot kasy , wiec mozna przetestować i w razie W zwrócić. Dorka, który model testujesz?? Akcja satysfakcja - brzmi dobrze:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 28.10.2013 06:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2013 No dobra zaczynamy ten krótki tydzień.Zaczynamy trochę dobrze, trochę źle. To może najpierw dobrze, co? 1. Wybrałam panele. Będzie dąb verden śnieżny z Classena (dzięki Ci Cronin po raz setny:) )Teraz zastanawiam się gdzie je kupić. Bo w sklepie stacjonarnym kosztują 55 zł. A w necie od 41 chyba. Naczytałam się że w internecie można kupić wersję marketową, tańszą = gorszą. Bla bla bla. Ale koleżanka mnie tu wczoraj do pionu stawiała, że to nie możliwe, jak jest ta sama nazwa, ten sam numer itd to musi byc to samo. Więc wybór prosty jest:) 2. c.d.n Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 28.10.2013 07:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2013 A co Ty dzisiaj tak w odcinkach ?? pracować Ci każą ? bry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts