1976pinacolada 28.10.2013 18:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2013 Ja mam mat i jest super. Ani ja ani "moja" Ewa nie sadzimy, żeby był trudny - ani w miłości ani w sprzątaniu Luka - głosowałam chyba na pekan ale w zestawieniu z płytkami ten Twój znacznie lepiej się prezentuje. A drzwi jasne czy te ciemniejsze planujesz ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 28.10.2013 18:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2013 To jeszcze jedno pytanie które męczy mnie.Motam się z tym i motam i nie wiem:( Okna są orzechowe. Jeden parapet w kuchni już zamontowany - orzechowy. Czy w takiej sytuacji mogę dać blat orzechowy ale sporo jaśniejszy?Bo kurcze ten ciemny orzech na blat nie do końca mi odpowiada. Bo sola w oku mi stoi. I teraz pani kuchenna pożyczyła mi na weekend próbnik z eggera. I tam zobaczyłam takie coś:http://img703.imageshack.us/img703/5079/n1sm.jpg Uploaded with ImageShack.us http://img28.imageshack.us/img28/916/b0aw.jpg Uploaded with ImageShack.us No i teraz się waham:(No kurde idiotycznie to może wyglądac nie tyle z oknem co z parapetem ciemno orzechowym który jest na oknie na prostopadłej ścianie:( Co lepsze?Blat pasujący ale gryzący się z parapetem i oknami czynie pasujący ale ładny?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 28.10.2013 18:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2013 Ja mam mat i jest super. Ani ja ani "moja" Ewa nie sadzimy, żeby był trudny - ani w miłości ani w sprzątaniu Luka - głosowałam chyba na pekan ale w zestawieniu z płytkami ten Twój znacznie lepiej się prezentuje. A drzwi jasne czy te ciemniejsze planujesz ?? Drzwi chyba ciemniejsze. te jasne zależy jak się ustawiło próbkę - albo pasowały albo masakrycznie się gryzły... A te ciemniejsze pasowały w miarę w każdym świetle i ułożeniu. Po drugie P nie podobają się te jasne zupełnie. I w ogóle się zastanawiam czy nie wziąć takich samych na cały dom Olać wejściowe orzechowe i walnąć wszedzie te jasne orzechowe... Mówię Ci Kinia to masakra jakaś... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cronin 28.10.2013 18:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2013 Luka ale orzech ma ten sam odcień, jest chłodny, więc wydaje mi się że będzie pasował, nieważne czy ciemniejszy czy jaśniejszy. Ja bym się nie przejmowała, co innego gdyby był żółty ps. i też myślę nad orzechowymi drzwiami wszędzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 28.10.2013 19:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2013 Serio???? Ile masz pokoi na górze? 4? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cronin 28.10.2013 19:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2013 4 plus łazienka. Myślę nad Vasco Vila, AniaiBartek takie mają zerknij: http://forum.muratordom.pl/showthread.php?203953-Ani-i-Bartka-zielony-domek-projekt-w%C5%82asny&p=6194415#post6194415 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 28.10.2013 19:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2013 Oglądałam te vasco. Fajnie wyglądają i podobno to dobre drzwi w stosunku do ceny...Ale kolory maja ubogie a ja się uparłam na jasne:bash:Może nie tyle jasne co jasniejsze takie średnie... ps. to się zamienić czasem możemy... w pobliżu mam parę fajnych miejsc wartych obejrzenia;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cronin 28.10.2013 19:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2013 Jasne są fajne, bo kurzu na nich nie widać, tak jak na ciemnych, tylko że do tych paneli ciężko dobrać jasny odcień - większość jest ciepła, żółtawa Dlatego albo wezmę białe albo ciemne. Ale wciąż mam drzwiowy mętlik w głowie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiak 28.10.2013 19:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2013 Poswiec sie, wywal ten parapet z kuchni i daj po calosci blat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1976pinacolada 28.10.2013 19:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2013 Luka - szczerze ???!!!! (z tym parapetem w kuchni) - zdemontuj ten jeden parapet i walnij se blat na całości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiak 28.10.2013 19:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2013 Luka - szczerze ???!!!! (z tym parapetem w kuchni) - zdemontuj ten jeden parapet i walnij se blat na całości. co po mnie powtarzasz...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cronin 28.10.2013 19:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2013 ale ten parapet jest na ścianie prostopadłej, nie blatowej, tak zrozumiałam? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1976pinacolada 28.10.2013 20:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2013 co po mnie powtarzasz...? :P długo literki składałam i się wtryndoliłeś przede mnie :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 28.10.2013 20:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2013 Tak na prostopadłej. Tam gdzie jest blat, nie będzie parapetu tylko blat wejdzie do okna samego. A parapet orzechowy jest tam gdzie stół.Jak powiem P że mamy wymienić ten parapet to mnie zabije wzrokiem.Co nie znaczy że to przez myśl mi nie przeszło http://img7.imageshack.us/img7/8633/41361564.jpg Uploaded with ImageShack.us Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1976pinacolada 28.10.2013 20:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2013 ale ten parapet jest na ścianie prostopadłej, nie blatowej, tak zrozumiałam? Luka - Ty masz 2 okna w kuchni ???? I tam gdzie blat to nie będzie parapetu (będzie pogłębiony blat) a przy tym drugim będzie parapet ??? Bo się pogubiłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1976pinacolada 28.10.2013 20:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2013 Luka - Ty masz 2 okna w kuchni ???? I tam gdzie blat to nie będzie parapetu (będzie pogłębiony blat) a przy tym drugim będzie parapet ??? Bo się pogubiłam no to wszystko jasne ja bym dała w takim razie perzy oknie parapet pasujący do okna a blat taki jak Ci się podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 28.10.2013 20:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2013 Mówisz że będzie OK?szkoda mi trochę wywalać tego parapetu bo kasa i na pewno by mi P było trudno przekonać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1976pinacolada 28.10.2013 20:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2013 Mówisz że będzie OK? szkoda mi trochę wywalać tego parapetu bo kasa i na pewno by mi P było trudno przekonać myslę, że tak no bo jak inaczej? Przy tym oknie ze stołem przecież nie walniesz parapetu z blatu bo jak ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 28.10.2013 21:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2013 To za ciosem - górny pasek też wywalamy, nie?? http://img34.imageshack.us/img34/4207/ad0k.jpg Uploaded with ImageShack.us I szafki wiszące - robić otwierany osobno każdy kwadrat czy zostawić podział jako atrapę żeby symetrię zachować a otwierać każdy front w całości? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorkaS 28.10.2013 22:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2013 Ja bym wywaliła te górne paski (jak szukasz supersymetrycznego argumentu, to np. bo nie licują się z górną rama okna). Ja bym zostawiła atrapę, bo wygodniej dla mnie, i jakoś psychologicznie (od strony zawiasów) bezpieczniej (bo mniej zawiasów=mniej potencjalnych problemów z nimi). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts