Lukarna 28.10.2013 22:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2013 Tak, paski wywalam chociażby ze względu na kolor (jaśniejszy pasek na górze, potem [nie licujące się] ciemne okno i znów jasny blat:) Znaczy się mówisz żeby front tak naprawdę był w całości a udawał dzielony prawda? Tylko nie wiem co wtedy z uchwytami:( Bezsensem będzie dawać uchwyty przy atrapach. jak dam tylko na dole to będzie wiadomo że to atrapa. Ale może powinno mi być z tego powodu bardzo... wszytsko jedno? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorkaS 28.10.2013 22:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2013 A właśnie, jakiego typu uchwyty masz mieć? Wizki sugerowałyby, że co najwyżej takie wgłębienia do chwycenia... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1976pinacolada 29.10.2013 06:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2013 Tylko nie wiem co wtedy z uchwytami:( rolleyes: w górnych szafkach zrób bez uchwytów. Otwieranie na Tip-on'y. Ja tak mam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 29.10.2013 06:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2013 Nie nie - Pani tego nie dopatrzyła. Ale dzięki za przypomnienie, zaraz jej wyślę jakie mają być, żeby nie było niedomówień. U mojej ciotki robili oni też kuchnię i z uchwytami dali tak ciała że szok:mad:Ale teraz juz jest Pan uczulony na to;) Uchwyty będą takie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 29.10.2013 06:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2013 w górnych szafkach zrób bez uchwytów. Otwieranie na Tip-on'y. Ja tak mam Cześć Pina:) Nie chcę bez uchwytów bo się boje stale paluchów na frontach. Musze przemyśleć jeszcze ogólnie to trochę bo o otwieraniu i uchwytach w ogóle nie myslałam do tej pory... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1976pinacolada 29.10.2013 07:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2013 No to mam propozycję dla Ciebie, ale że trudne to do opisania to zaraz machnę rys Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 29.10.2013 07:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2013 To czekam:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1976pinacolada 29.10.2013 07:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2013 Chodzi o to, że front jest dłuższy od korpusu o 2cm . Ja tak mam w jednej szafce.. Ps. przegięłam trochę z tym "trudne do opisania" . Chyba dym mi zaszkodził - zaraz napisze co moja Julka zrobiła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1976pinacolada 29.10.2013 07:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2013 Siedzę otulona szlafrokiem. Wszystkie okna i drzwi pootwierane. Reku chula na 3-ce.Moja 14letnia córka wsadziła kromke chleba do mikrofali . Nie wiem w jakim celu więc nie pytajcie. Nastawiła nie wiem na ile ale chyba dużo. Nawet nie wiedziałam ze chleb może się az TAK spalić. Razem z talerzykiem ..... Zadyma taka, że szok. Cały dom w białym dymie. Smród jakich mało. Nie wiem kiedy ja to wywietrzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 29.10.2013 07:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2013 Tak te dłuższe fronty też były brane pod uwagę. Może nawet nie tylko jako otwieranie co o ukrycie oświetlenia podszafkowego jakiegoś Pomysły nastolatek/nastolatków chadzają własnymi drogami... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1976pinacolada 29.10.2013 07:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2013 Tak te dłuższe fronty też były brane pod uwagę. Może nawet nie tylko jako otwieranie co o ukrycie oświetlenia podszafkowego jakiegoś No to możesz mieć 2w1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 29.10.2013 07:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2013 Wysmarowałam maila do Pani Kuchennej - zobaczymy co mi zaproponuje:)Niech się też jakąs inwencja wykaże, nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Princesa 29.10.2013 09:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2013 Hej Fajnie się zapowiada kuchnia. Paski dobrze, że wyrzucasz bo jakoś też mi nie podeszły. Uchwyty super! Ja ich w Ikei jakoś nie dostrzegłam, jak to możliwe skoro jestem tam co chwilę, nie wiem Nie wiem czy tak możesz ale może niech zamontują uchwyty tylko w szafkach otwieranych i zobaczycie jak to wygląda na żywo, zawsze w atrapie można (chyba?) domontować. My też mamy atrapy w 2 miejscach i jeszcze się zastanawiam co zrobić. A uchwyty mamy b. widoczne bo czarne na kremowym froncie stat... no zobaczymy. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 29.10.2013 11:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2013 Cześć Princesa:) Czekam z niecierpliwością na Twoja kuchnię, łazienkę i całą resztę A ja wymyśliłam tak: http://img203.imageshack.us/img203/199/d0e5.jpg Uploaded with ImageShack.us Te szare paski to uchwyty. Będą w dolnych szafkach wiszących i wszystkich stojących. Czarne kropki to "kliki" Umieszczone w miejscu gdzie będzie się otwierała szafka żeby pokazać Wam strony na które będą się otwierały drzwiczki. Fronty jednak zrobię dzielone - górne szafki będą uzywane sporadycznie, po co mają wszyscy widzieć co w nich jest:) I jak?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 29.10.2013 11:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2013 Luka, a nie myslalas zeby zrobic szafki na aventosach i wtedy jednym uchwytem podniesiesz całą? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Princesa 29.10.2013 11:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2013 Luka mi się podoba, szczególnie jeśli na górnych półkach faktycznie będą jakieś sporadycznie używane graty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 29.10.2013 11:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2013 Nie, aventosów nie chcę. Jakoś nie podobają mi się szafki otwierane do góry. Ale zobacz: wiem cokolwiek!!Nie to że zupełnie niezdecydowana jestem, nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 29.10.2013 11:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2013 O widzisz, a ja tu szukam na imageshacku zdjecia jak to wygląda a Ty nie chcesz;) Powiem Ci tylko, że to jest super rozwiązanie;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 29.10.2013 11:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2013 Luka, a Ty dosięgniesz do tych górnych szafek żeby kliknąć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 29.10.2013 11:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2013 Nie no ja oczywiście chętnie zobaczę:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts