Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Dziennik Lukarny - komentarze

Lukarna

Recommended Posts

Tak, paski wywalam chociażby ze względu na kolor (jaśniejszy pasek na górze, potem [nie licujące się]:D ciemne okno i znów jasny blat:) :D

Znaczy się mówisz żeby front tak naprawdę był w całości a udawał dzielony prawda?

Tylko nie wiem co wtedy z uchwytami:(

Bezsensem będzie dawać uchwyty przy atrapach. jak dam tylko na dole to będzie wiadomo że to atrapa.

Ale może powinno mi być z tego powodu bardzo... wszytsko jedno?:rolleyes:

• Odpowiedzi 17,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Lukarna

5212

• agalind

2245

• Ardea

1544

• pumpaluna

1322

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Nie nie - Pani tego nie dopatrzyła. Ale dzięki za przypomnienie, zaraz jej wyślę jakie mają być, żeby nie było niedomówień. U mojej ciotki robili oni też kuchnię i z uchwytami dali tak ciała że szok:mad:

Ale teraz juz jest Pan uczulony na to;)

Uchwyty będą takie

w górnych szafkach zrób bez uchwytów. Otwieranie na Tip-on'y. Ja tak mam :D

Cześć Pina:)

Nie chcę bez uchwytów bo się boje stale paluchów na frontach. Musze przemyśleć jeszcze ogólnie to trochę bo o otwieraniu i uchwytach w ogóle nie myslałam do tej pory...

Siedzę otulona szlafrokiem. Wszystkie okna i drzwi pootwierane. Reku chula na 3-ce.

Moja 14letnia córka wsadziła kromke chleba do mikrofali . Nie wiem w jakim celu więc nie pytajcie. Nastawiła nie wiem na ile ale chyba dużo. Nawet nie wiedziałam ze chleb może się az TAK spalić. Razem z talerzykiem ..... Zadyma taka, że szok. Cały dom w białym dymie. Smród jakich mało. Nie wiem kiedy ja to wywietrzę

Hej :)

Fajnie się zapowiada kuchnia. Paski dobrze, że wyrzucasz bo jakoś też mi nie podeszły.

Uchwyty super! Ja ich w Ikei jakoś nie dostrzegłam, jak to możliwe skoro jestem tam co chwilę, nie wiem :p

Nie wiem czy tak możesz ale może niech zamontują uchwyty tylko w szafkach otwieranych i zobaczycie jak to wygląda na żywo, zawsze w atrapie można (chyba?) domontować. My też mamy atrapy w 2 miejscach i jeszcze się zastanawiam co zrobić. A uchwyty mamy b. widoczne bo czarne na kremowym froncie stat... no zobaczymy.

Pozdrawiam :)

Cześć Princesa:)

Czekam z niecierpliwością na Twoja kuchnię, łazienkę i całą resztę:)

A ja wymyśliłam tak:

http://img203.imageshack.us/img203/199/d0e5.jpg

Uploaded with ImageShack.us

Te szare paski to uchwyty. Będą w dolnych szafkach wiszących i wszystkich stojących.

Czarne kropki to "kliki" Umieszczone w miejscu gdzie będzie się otwierała szafka żeby pokazać Wam strony na które będą się otwierały drzwiczki.

Fronty jednak zrobię dzielone - górne szafki będą uzywane sporadycznie, po co mają wszyscy widzieć co w nich jest:):)

I jak??